2015 Haziran Anneleri Listesi

Canım benim yine aynı bulantı yok.iştahım çok açık hemen kilo almaya başladım.şimdiden iki kilo aldım bile.toto Büyüdü yine.tiksinti yok.iki kızımda da aynıydı.süpriz olduğu için yumurtlama günümü Sonrasını veya öncesini oldu onuda bilmiyorum.hayırlısı saglıklı olsunda başka bişey istemiyorum.iki kızımda ne yaşadıysam.hepsi aynı.yine de Allah bilir içimizde ne taşıdığımızı .sen kızım istiyorsun?

yaş :29 18/06/2015 beklenen doğum tarihi. ilk mercimeğim ve ben rüyamda erkek gördüm sanki erkek hissediyorummm....

Yaşım 22
Tahmini doğum tarihim : 28-06-2015
İlk bebeğim..
%100 Kız hissediyorum

ben de geldim :)
23 yaşındayım. ilk bebeğim. muhtemel doğum tarihi : 04.06.2015
cisiyet konusunda bişey hissetmiyorum. çünkü düşünmek istemiyorum içimden bişey geçer de bebişim üzülür diye
sağlık versin Rabbim :)

bende geldim istanbuldayım 26 yaşındayım tahmini tarih 02.06.2015 ilk bebeğim erkek hissediyorum

benide eklermisiniz 26-06-2015 doğum 26 yaşındayım ilk bebeğim.

Merhaba ben de Aranıza yeni katıldım. Beni de listeye alın.
Yaşım 19 ilk bebeğim.
20.06.15 bebeğimin tahmini geleceği gün. :)

Benide eklermisiniz :) en yaşlı benim sanırım 34 yaşındayım sevgiler :)

Ben de katılmak istiyorum. Yaş: 30 ikinci bebeğim olacak bu Allah kısmet ederse. Erkek bebek hissediyorum, çin takvimine baktım, orda da erkek çıktı.
Herşeyin hayırlısı.

beni de ekleyin...
monga
yaş 37- (sanırım en büyük benim :) )
09.06.2015
ilk bebişim
izmir
cinsiyetini hissetmiyorum ben de..
** listeye şehir hanesi de ekleyebiliriz.. hem şehir istatiği tutmuş oluruz, hem de aynı şehirde yaşayanlar birbirini tanımış olur..

Merhaba

37 yaşındayım, ilk bebeğim olacak inşallah:) hepimizin ki hayırlı olsun inşallah
Çin takvimine göre kız, ben henüz bir şey hissedemiyorum.

Merhaba ben de Aranıza yeni katıldım. Beni de listeye alın.
Yaşım 19 ilk bebeğim.
20.06.15 bebeğimin tahmini geleceği gün. :)

Benide eklermisiniz :) en yaşlı benim sanırım 34 yaşındayım sevgiler :)

Ben de katılmak istiyorum. Yaş: 30 ikinci bebeğim olacak bu Allah kısmet ederse. Erkek bebek hissediyorum, çin takvimine baktım, orda da erkek çıktı.
Herşeyin hayırlısı.

Merhaba

37 yaşındayım, ilk bebeğim olacak inşallah:) hepimizin ki hayırlı olsun inşallah
Çin takvimine göre kız, ben henüz bir şey hissedemiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/

Konu burdadır arkadaşlar , katılımlarınızı da bekleriz :)

monga , elbette söylediğin güzel olurdu eğer baştan yapılabilseydi...çünkü 70 i geçik kişi var ben hepsine ulaşıp şehirlerini giremem , şimdiden sonra geç kalındı bunun için , ama topicte konuşarak halledilebilir bu durum diye düşünüyorum :) selamlar anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…