2015 Haziran Anneleri Listesi

canım haklısın...o kadar kişi olduysa zor dediğin gibi..sen bizim eylül-ekim topiğindeydin :) ne zaman geçiş yaptın buraya :)
topiciğimizi terk etme :)))

canım haklısın...o kadar kişi olduysa zor dediğin gibi..sen bizim eylül-ekim topiğindeydin :) ne zaman geçiş yaptın buraya :)
topiciğimizi terk etme :)))
Başından beri 2015 haziran anneleri topiğindeyim kuzum ama elbette eylül - ekim topiğinde de varım...her yere yetişmeye çalışıyorum

Merhaba bende 24 yaşındayım pazar günü öğrendim hamile olduğumu bebeğimin dogacagı muhtemel tarih 26.06.2015 :)

Başından beri 2015 haziran anneleri topiğindeyim kuzum ama elbette eylül - ekim topiğinde de varım...her yere yetişmeye çalışıyorum

takılıyorum sana canım..elbette öyle olacak...ben seni ilk eylül-ekim topiğinde tanıdım ya ondan diyorum... :)

Merhaba bayanlar.Başımdan 4 hamilelik geçti, hepsini kaybettim.Şimdi beşinci gebeliğimdeyim.8.haftaya girdim. İnşallah bu bebeğime sağlıkla kavuşurum, hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah. Muhtemel doğum tarihim 10.06.2014 Kızım olacakmış gibi geliyor nasipse.

Ben niye silindiiiiiiiim ????? Yaaaa 34 yaşındayım. Ikinci hamilelik fakat ilk bebeğim olacak nasipse... :) çoğunlukla erkek bazen de kız gibi hissediyorum :) 07.06.2015 gözüküyor d.tarihi. .. Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler diliyorum hepimize ...

Çok özür gördüm şimdi varım :)

beni de ekleyinnn beni de umay86 bebegim 25 haziranda gelecek ins. yasim 28 ilk bebegim olcak insaallah. :)

Kızlar beni listeden silebilirsiniz çünkü dün bebeğimi benden aldılar çok kötüydüm.bebegimin kalbi 8 hafta da Durmuş.dün kürtaj oldum.kendime gelemedim hala ona çok alışmıştım.çok seviyordum onu.ama olmadı.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu.

benm 3. bebişim olucak nasip olursa sezeryan olacağı için erken alınıyor tahmini 29 haziranda alınacak yaşım 26 bu arada

Benide eklermisiniz yaş 29 ilk gebeliğim ..doğum tahmini tarihim 21.06.2015

beni de ekler misiniz :) ilk gebeliğim yaşım 22 tahmini doğum tarihim 25.06.2015 erkek hissediyorum :)

Seni çok iyi anlıyorum inan... Aynı durumu bende yaşadım. Gerçekten yaşayan ancak hissedebilir. Sadece zaman geçmesi gerekiyor canım benim başkada çaresi yok güçlü olak gerek. Bende seninle aynı haftada aynı şeyi yaşadım 4 ay sonra tekrar hamileyim. Unuttum mu Hayır ama şununla teselli oluyorum sağlıksız bebeklerin böyle sonuçlanması. Umudunu ve inancını asla kaybetme !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…