- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #2.301
Tesekkurler cnm kizim 20 aylik suan kismetse aralarinda 28 ay olacakKamikaze sende hosgeldin aramıza:)Ne güzel konulara değinmişsin.Paylaşımların için herkes adına teşekkürler.Kızınla yeni bbeğin arasında kaç yaş olacak?
Arkadaşlar elevitle ilgili domuzyağı içerdiği bilgisini kimden aldınız ya ??? Güvenilir mi kaynak???Ben ilk jamileliğimde de hamilelik basından sonuna kadar içtim.Şimdi de verdi dr yaklaşık 1 aydır kullanıyorum???
Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi olsun ve Allah im hayirli bir evlat nasip etsin inskızlar selam,
bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gittim ve muayene sonucu ultrasonda kese görünmedi ve kan testi istendi. kan testinde beta değerimin düştüğünü gördük ve malesef düşükle sonuçlanıyormuş gebeliğim. iyi tarafından bakıp kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Her şerde bir hayır vardır diyerek hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. yakın zamanda ileriki aylarda doğum yapacakların sayfasına üye olurum inşallah diyorum ve hepinizi sevgiyle öpüyorum.
yıkılmadım ayaktayım![]()
Ben yapiyordum ilk hamileligimde kosu bandinda hafif tempoda ben zararli oldugunu degil faydali oldugunu dusunuyorum dusuk riski yoksaCanlar.. Ben yürüyüş yapmak istiyorum ama ilk 3 ay önerilmiyor diye biliyorum. Ne dersiniz?
deneme derim hamilelikte zararli olabilir dr.a hitmelisin tekrardan bol su ic ozellikle ayaklarini sicak tut usutme.gecmis olsunKızlar ıdrar yolu enfekaıyonum var cok sızı ıcındeyım doktorum ılac verdı ıkı gundur ıyıdı ama bugun tekrar yanmaya başladı napcam ben bu ılletlesaracoglunun karnıbahar kuru kronık ıdrar yolu enfeksıyonjna ıyı gelıyomus ama bebege bı zararı olur mu acaba
cok zor durumdayım
Hayirli olsun bende subat 2013 annesiyim kizim varmerhaba anneler. ben de 2013 mayıs annelerinden kübra. Antalya kaş ta yaşıyorum. okul öncesi öğretmeniyim. 26 nisan 2013 doğumlu 1,5 yaşında bir oğlum var. bu hamileliğimde sürpriz oldu. bebeğimi hala emziriyorum. dün kan tahlili yaptırdım. 5+5 de beta hcg değerim 4641 çıktı. 6+1 de doktor kontrolüne gitmiş olucaz. inşallah sorunsuz geçer. mide bulantılarım çok şiddetli değil. ama içimde sürekli bir hareket var.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah.. Allah sağ salim kucaımıza almayı nasip etsin inş.
ins duyarsin sesini ve bize guzel haberler verirsin bozma moralini hakkinizda hayirlisi olsun cnmDoktora gittim kalp atışları duyulmadı vajinal ultrasonla baktı duyulmadı ;( cuma tekrar gidicem duyulmazsa kürtaj yspmamız gerekebilir dedi ;(