• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızçelerrr herkes yoğunmu ya işyerinde kaldırın bi kafanızı konuşalımm :KK19:

Arkadaşlar listeyi konu bütünlüğü açısından buraya aldık , tatlikedi tatlikedi arkadaşımıza burdan teşekkür ederim öncü olduğu için... varsa eklenmeyen , eklenmek isteyen, bu mesajı altıntılayıp bana yazsın veya özel mesaj atsın :KK54:
cnm ben hala yokum listede hayalimbenim yaş 31 bdt 09.06.2015 2. olacak inşallah

slm kızlar bikaçgundur giremedim malum oğluş tüm zamanımı alıyo ... iki gun önce 1 damla şeklinde kanamam oldu doktor devam ederse gel dedi inşallah herşey yolundadır oğlumdadA kanamam olmuştu şükür kucağıma sağsağlım aldım ...
bebegini kaybedenler olmuş inşallah kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
bebişinin kalp atışlarını duyanlar gözününz aydın inşallah hep guzel haberler alırsınız

cahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyor
Estagfirullah canim bende bilmezdim ama basa gelince ogreniyir insan. Rabbim kimselwre yasatmasin. Aynen oyle oluyor. Kalp atislari basliyor ilk once her sey yolunda iken sonradan kalbi durabiliyor. Bazen kahve lekelenme yasata biliyor ama hic belirti verme ye biliyor. İlk haftalardaki kalp durmasinin anneyi zehirleme olayi biraz gec olabilir ama son haftalarda olursa tehlikeli oluyor

kızlar kımse bu Fatıh Durmusoglunu tanımıyor mu kadın doktoru olarak tavsıye etmısler ama nette pek bı sey bulamadım hakkındao_O

kızçelerrr herkes yoğunmu ya işyerinde kaldırın bi kafanızı konuşalımm :KK19:
Gunaydin canim:KK49::KK49:
Ben bikac gundur yogundum yazamadim hic ama az cok okuyorum yazilanlari dusuk yapan arkadasa gecmis olsun alerjisi olan ve bulantilarla ugrasan arkadaslara ayrica kabizlik gecirenlerede Allah kolaylik versin:KK52:ben pazartesi gidip kesemi gordum tekrar ama ilk doktor muayenemdi istersen vajinal yoldan bakalim goruruz yada haftaya gelin gorelim dedi bizde haftaya gelelim dedik.yarin tekrar gidecegim insallah duyarim bu sefer:oops:

Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...:KK19::KK36:

Yokncnm ya ne kusuru olurmu hepimiz hamileyiz hepimiz alinganiz bosver takma kafana aglama bak senin her yasadigin duyguyu bebeginde yasio onu dusunerek uzulmemeye calis dicem amahamileleik ve hormonlar iste biomiorum tr ye gitme ihtimalin varmi bilmem ama istersen esinle konus biraz annenle babanin yanina git suan sewgiye muhtaciz esin yetemeye bilir yani imkanin varsa benim bu sag 3. Cu cocugum eger bir sorun slklntin olursa bana sorabilirsin bbildigim kadaroyla cvp verebilirim benimde 3 kaybim var elimizden ne gelirse ok gurbet zor be insanin yapisindan daha kirilgan ve hassas yapio :-(
Y

günaydın arkadaşlar anca işlerimi toparladım sabahtan sağlıkocağına gidip tahlillerimi verdim. öğleden sonra 2 de detaylı ultrason ve doktor kontrolüm var dua edin bize kızlaryaa inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebeğimde ve keseyide görürüz. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.
bebeklerini kaybeden arkadaşlarım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kavuştursun meleklerinize. vardır bundada bir hayır:(

Yokncnm ya ne kusuru olurmu hepimiz hamileyiz hepimiz alinganiz bosver takma kafana aglama bak senin her yasadigin duyguyu bebeginde yasio onu dusunerek uzulmemeye calis dicem amahamileleik ve hormonlar iste biomiorum tr ye gitme ihtimalin varmi bilmem ama istersen esinle konus biraz annenle babanin yanina git suan sewgiye muhtaciz esin yetemeye bilir yani imkanin varsa benim bu sag 3. Cu cocugum eger bir sorun slklntin olursa bana sorabilirsin bbildigim kadaroyla cvp verebilirim benimde 3 kaybim var elimizden ne gelirse ok gurbet zor be insanin yapisindan daha kirilgan ve hassas yapio :-(
Y
Canim tr ye gitmek istmz miyim ama olmzmis bu aylar ucaga binmm sakincaliymis 4 aya ancakmis saglikli olsunda olsun ...dusuklerin var dedin nasil dusuk yaptin ...allah herkese hayirli bir evlat nasip etsin bu arada mecik karnin sert mi bu normal mi

Bişey sorucam siz ilk gittiğinizde hiç "dış gebelik olabiliri belli değil" dedi mi doktor?
Bana öyle söylendiğinden beri hamileliğime sevinemiyorum. 28'inde tekrar gidicem.
O zaman 6+1 haftalık oluyo, kesin belli olur mu dış gebelik olup olmadığı?
(İlk gittiğimde 4+5 haftalıktı)
öyle demedi ama keseyi net göremedi malesef pazartesi gütmiştim.
merhaba anneler. ben de 2013 mayıs annelerinden kübra. Antalya kaş ta yaşıyorum. okul öncesi öğretmeniyim. 26 nisan 2013 doğumlu 1,5 yaşında bir oğlum var. bu hamileliğimde sürpriz oldu. bebeğimi hala emziriyorum. dün kan tahlili yaptırdım. 5+5 de beta hcg değerim 4641 çıktı. 6+1 de doktor kontrolüne gitmiş olucaz. inşallah sorunsuz geçer. mide bulantılarım çok şiddetli değil. ama içimde sürekli bir hareket var.. herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah.. Allah sağ salim kucaımıza almayı nasip etsin inş.
merhaba kübra hoşgeldin inşallahh dediğin gibi geçiririz önümüzdekileri ayları
bende bugün doktordaydım keseyi gördüm kalp atışı için haftaya cuma tekrar gidicem...
gözünüz aydın
bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu...normalde son adet 30agustostu ama geç döllenme olmuş suan 6 hafta 3 günlük Rabbim herkese o duyguyu yaşatsın Hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah..
ne güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasi etsin
Canim cok duygusallik basti beni arabistandayim annemden babamdan ,ailemden uzagim hdrseye agliyor oldum .
Hemen kiriliyorum esim suratini cevirse bana bile hüngür hüngür agliyorum ilk gebeligim hic tecrübem yok .
bir agri girse rahmime bebegime bisey oldu diye agliyorum hicbirseyden anlamiyorum buraya biseyker srnca kimse cvb yazmayinca kiriliyorum...bu arada 3 seneye yakin hic hamile kalmadim tam 2 ay sonra tup bebek yapcz dedim hamile kaldim ....kaybetme korkum var... yanlis bisi yazdiysam k.bkma canim ...:KK19::KK36:
aşkımeşim burda kimse bilerek sana cvp vermemezlik yapmaz eminim birbirimizi tanımıyoruzki. ben çalışıyorum bazen geriye dönük bakamıyorum yada bildiğim birşeyse cevap yazıyorum mesela yurtdışından var mı demişsin. olmadığım için birşey yazmadım msj ına. birde hepimiz alınganız kaygılıyız seni çok iyi anlıyorum ama burda herkes bencil dersen üstüme alınmamız ve hiç cevap vermek istememizde normal diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar kabızlık için ki sorunum kabızlık değil galiba içerde yırtılma var canımı yakıyor ama yumuşatmak içinde şirket doktorum proctolog krem ve dupbalac şurup verdi doğum doktorunu aradım sordum kullan dedi
Annemde kullanmış o şurubu endişelerim var ama napmam gerekiyor
off kötü olmuş cidden çok geçmiş olsun saf zeytinyağını içmeyi ve kullanmayı denesen
amiinn inşallahh, ya bir şey srucam ikiz olduğu ne zaman ve nasıl anlaşılıyor :KK76:
hiç bilmiyorum.
cahilliğimden bişey soracam bebeğin kalp atışlarını başta duyuyorsunuz sonramı kalp atışı duruyor eğer öyleyse bunu kendiniz mi anladınız bildiğim kadarıyla bebek karında ölünce bi süre sonra anneyi zehirlemeye başlıyor
ben yaşamadım ama kardeşim ve ablam yaşadı canım dediğin gibi herşey normalken bir sonraki kontrolde kalbi durmuştu bebeklerin

Selamlar kızlar... umarım hepiniz iyisinizdir...
Bebeğini düşüren annelerimiz Rabbim sabır versin , en kısa zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin...

Mide bulantısı olan hanımlar , bende de var fakat sık yemek yemeye çalışıyorum , o zaman bastırıyor en azından , alttan alttan yine bütün gün var olsa da yaşanılmayacak halde değil şükürler olsun.. :)

merhaba kızlar benimde alejim olmustu ama benim karaciğer enzimlerim yüksekti kullandığım tiroid ilacı yüzünden. yani siz de bir baktırın belki alt yani karaciğer enzimelriniz yüksektir. :KK43:

troid ilacı kullanmıyorum öyle bir sorunum yok neyse kan tahlillerim haftaya çıkacak.

troid ilacı kullanmıyorum öyle bir sorunum yok neyse kan tahlillerim haftaya çıkacak.
tiroid yüzünden değil de başka ilaçlardan da yüksek çıkabiliyor karaciğer enzimleri ondan kaşıntı olabilir diye söylemiştim tabi siz kan tahlili çıkana kadar aklınıza kötü hiç bi şi getirmeyin ..

gebeliktede enzim artışları olabiliyor malesef özellikle ilerleyen dönemlerde artan kaşıntı ile kendini belli ediyor. benide enzim yüksekliği sorunum var ve hiçbir şikayetim yoktu sadece yemeklerden sonra hazımsızlık ve şişkinlik şikayetiyle gitmiştim öyle çıktı ortaya. tabiki sizde olabilecek diye birşey yok rabbim korusun sizide evladınızıda

Merhaba hanimlar !

Geçmisi hiç okuyamaz oldum bu aralar umarim iyidir herkes!

Dün hiç bulantim yokken bugün sabah yine birden çok ögürdüm, kulaklarim agridi :KK51:
Ilk üç ayimiz bitse hayirlisiyla, saglikla ve Allahin izniyle :KK56:

Kzlar mrb bugun 7+1deyiz doktora kalp atisi icin gittk vajinal bakti duyulmadi:KK43: doktor sali gunu tekrar cgrdi yine duymazsak kurtaj dedi :KK43:

canım ultrason kağıdında 7+1 olarak yazıyor mu yani 7w1d diye bişey yazar hani geç döllenme olmuş olabilir mi belki tam 7+1 değildir şu anda

kızlar hala kasığında arada ağrı hisseden oluyor mu bende var arada yokluyor bugünde var öksürmekten de olabilir hala atlatamadım hastalığı tam olarak.

Back
X