2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim baby2go yu biliyorum. Aklimdaki modellerden biriydi. Joie nin literrax modelini aldim bende. E bebek de kampanya vardi, baby2 go nun yari fiyatina bulunca kacirmak istemedim.
evet bnm baktığımda asağı yukarı yarı fiyatına.ben karar verinceye kadar oğlusum doğucak sanırım
casual cadillac travel sistemi cok beğenmiştim bi bak istersen canım
şimdi internetten inceledim o da cok güzelmiş bnm ihtiyaclarıma cvb veriyo.
Sana kesinlikle katılıyorum, keşke hiç küçülmese die dua ediyorum :)

Canım ben baby2go alcam volo. Kampanya arıyorumdenk getiremedim bi türlü ::

maşallah annesi kocaman olmuş, uzun olcak galiba:)
baby 2 go voloya hayran kaldım ama aklımı karıstıran tek yönü araba için katlarken iç kısmını çıkarman gerekiyo onu ayrı biyere koyabilecek kadar arabamızda depolama alanı yok maalesef. bide bn kadar annemde kullanıcak gibi duruyo içini cıkarıp arabaya koymak babamı zorlar çok canı tezdir çünkü

Canim cok gecmis olsun uzme sakin kendini bebisin hisseder bak annesi.Sen sakin ol iyi dusun bebegin de sen de iyi olacaksin dr un dediklerini dinlersin ve bol bol dinlenirsin Rabbimin izniyle saglikli sekilde zamaninda kavusursun yavruna insallah guzel anne

peki heyet raporu nasıl alınıyor canım bnde onu merak ediyorum. ve heyet raporun varken maaş almaya devam ediyormusun

[
Ya kizlar gobek etrafında icten agri oluyor sabahtan beri. Korktum. Varmi yasayan
cnm benımde sabahtan beri aynı tafıf ettiğin gibi ağrı var. sankı bıyere çarpmışım morarmış gıbı acıyor göbek deliğinden yukarısı.
sanırım göbişler buyuyor o yüzden oluyor diye tahmın ediyorum

bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledi moralim bozuldu
canım bnmde 16. haftada bebek az hareket ediyor diye doktor sıvısı azalmaya meğilli olabilir demişti bnmde ağlamaktan gözlerim şişti. aynı gün üç farklı doktora daha gittim hepsi de normal dedi sonraki haftalarda ayrıntılıya girdim onda da normal çıktı. hemen üzme kendini ben 2 saat yoldaydım hareket etmediğim için bebek de hareketsiz kalmış sorun yok demişti doktor. senin de öyle bi durumun olabilir. havuç ve bol bol su iç. canını da hiç sıkma bişey olmaz Allah'ın izniyle

çok gecmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz

26 yıl ayni evde yaşadık ama Rabbim insanin içine boyle bir sevgi veriyor. Bizi böylesine bağlıyor.. Tümüyle yatiyorum.ayni şehirde yeğenine bakıyor annem,benim ona gitmem lazim.ama evimden ayrılmak istemedim.kociste isten her aksam oraya gelmek çok zor olur,gormezsem yapamam diyor. Kiymetlim..Rabbim yavrularimizla mutluluğumuzu daim eylesin inş

950 lık kullandım ben ama sen bi Dr sor istersen.

süt izni nasıl toplu kullanılıyor canım anlayamadım benim doğum sonrası izinler yaz tatiline geldiğinden yanıyor maalesef eylülden ocak ayına kadar sürekli heyet raporu alıcam
Heyeti alabileceğini tanıdık yakin bi Dr var mi canım ya..çok çok zor artik..ben de kısmet olursa eylülde ücretsiz e cikicam 1 dönem

Rabbim şifa versin canım.böbrekler un ilacı su..yıllarca uğraşan biri olarakrahim genişliği ne oluyor ki..

Canini sikma evladın Allah a emanet..

çok geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlarla çıkacaksın.farkedilen ve müdahale edilecek olan bi durumun var canım bunların hepsi bebeğinin sağlığı için dualarımız seninle

geçmiş olsun cnmm iyikide gitmişsin hastaneye dinlendikçe toparlarsın inş.. enfeksyonun geçince durumun düzelir umarım. rahım genışliği sınırda derken ne demek istedi doktorun acaba ?

günaydın kızlar ve bebişleri ben çok gereksiz bi soru sorucam deneyimli annelere:) termos alıcam bebek çantasında bulundurmak için 1 lt mi yarım litre mi kullanışlı olur acaba:)
Canım ben biraz araştırdım e bebekten aldım bi tane termos ama 260 ml.
http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-paslanmaz-celik-mama-termosu-260-ml_BYP-SH4040R
Bilmiyorum boyle birşey isini gorurmu?Hem benim cantamda hem bebek çantasında kullanılabilecek ebatta bi termos.

peki heyet raporu nasıl alınıyor canım bnde onu merak ediyorum. ve heyet raporun varken maaş almaya devam ediyormusun
heyet raporunu bi kaç doktor birden imzalıyor canım tanıdığı olanlar kolay alıyor ancak ben burda hiç bi doktor tanımıyorum nasıl olcak bilmem başka şehirdende alabiliyormuşsun tabiki belli günü aşan raprolarda maaştan kesinti yapılıyor

kızlar bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini genelde sağ tarafımda göbek deliğimin hizasında veya bi iki cm asağıda hissediyorum. ama dünden beri daha asağılarda hissettiğim zamanlarda oluyo yani göbek deliğinin asağılarında sizde böyle bişey yasadınız mı hiç

Canım benim inşallah hastanede uygulanan tedavi ise yarar ve düzelmiş olarak çıkarsın en kısa zamanda inşallah.İyki gitmissin,bakmış doktorun ve erken farkedilmiş iyki.Biliyorum yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum ama stres yapmaki tetiklemesin.Dua edicem senin için.Merak etme sagliklica yavrularimizi alicaz kucagimiza inşallah.Sende oku bol bol.

normal canım bizimkide hep sağda duruyor sağda vuruyor ortalara geliyor ara sıra vajinaya doğru vuruyor tekme tokat geçiriyor yani anlayacağın:) yerleri geniş olduğu için şu anda sürekli dönüp duruyorlar merak edilecek bişey yoktur bence farklı ağrın sızın yoksa

yok cok şükür ağrım sızım olmuyo da sürekli tekme saydığım için bu sefer surdan vurdu bu sefer burdan vurdu diyip duruyorum.

bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledi moralim bozuldu
bir arkadaşımın suyu azalmıştı 34 üncü haftada bol bol su içti normale döndü canım 38 haftalıkkende doğum yaptı.. korkma en az 3 lt su iç canım.

GUNAYYYYYDINNNNN guzel annisler. Gunesli bir Eskisehir sabahindan merhaba hepinize.

Hist yaramazceler, uslu durup uzmeyin bakalim anneleri..
Himmm
ayyy bende Eskişehirliyim.. burnumda tütüyor eskişehirim ama istanbulda yaşıyorum.. o güzel havasından benim yerimede bi teneffüs ediver :)

evet cnm oluyor. bazen tum gun aşağı tabana kuvvet vuyuyor dışarı çıkacak gıbı hissediyorum dün öyleydi mesela. bugun bende yukarıda sagda hissediyorum. çok dönüyorlar tabı bol yerleri bı ay sonra sıkışmaya başlıcaklar tombik olcaklar :))

internetten biraz araştırdım canım dogum izni bitince hemen peşinden normal rapor arkadasından heyet raporu alınabiliyormuş inş böle bi haktan faydalanabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…