- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.101
evet bnm baktığımda asağı yukarı yarı fiyatına.ben karar verinceye kadar oğlusum doğucak sanırımCanim baby2go yu biliyorum. Aklimdaki modellerden biriydi. Joie nin literrax modelini aldim bende. E bebek de kampanya vardi, baby2 go nun yari fiyatina bulunca kacirmak istemedim.
şimdi internetten inceledim o da cok güzelmiş bnm ihtiyaclarıma cvb veriyo.casual cadillac travel sistemi cok beğenmiştim bi bak istersen canım
baby 2 go voloya hayran kaldım ama aklımı karıstıran tek yönü araba için katlarken iç kısmını çıkarman gerekiyo onu ayrı biyere koyabilecek kadar arabamızda depolama alanı yok maalesef. bide bn kadar annemde kullanıcak gibi duruyo içini cıkarıp arabaya koymak babamı zorlar çok canı tezdir çünküSana kesinlikle katılıyorum, keşke hiç küçülmese die dua ediyorum :)
Canım ben baby2go alcam volo. Kampanya arıyorumdenk getiremedim bi türlü ::
maşallah annesi kocaman olmuş, uzun olcak galiba:)
Canim cok gecmis olsun uzme sakin kendini bebisin hisseder bak annesi.Sen sakin ol iyi dusun bebegin de sen de iyi olacaksin dr un dediklerini dinlersin ve bol bol dinlenirsin Rabbimin izniyle saglikli sekilde zamaninda kavusursun yavruna insallah guzel anneGünaydın kızlar
dun aksamdan sabaha kadar sag tarafimda kaburgalarimdan kasigima dogru hafif hafif agrim oldu dr.la konustum istersen gel düşük onleyici igne yapalm dedi devam ederse gelirim dedim ama gece tekrarlayinca sabah giderim dedim birde o gun biraz fazla yormustum kendimi ondan olabilir diye düşündüm. Simdi hastanedeyim alttan usg ile rahime bakti genişlik tam sınırda dedi tekerlikli sandalyeyle odaya çıkardılar yatis yaptimasla ayaga kalkmicaksin dedi.ayrıca böbreklerden ultrasona gircem surekli enfeksiyon geciriyrm diye.uzun uzun yazdm sizinde boyle agrilariniz olursa ihmal etmeyin diye! Bnm hic bir sorunum yoktu bu nerden çıktı anlamadm sonuclara gore karar vericez dedi dr.tam net konuşmadık henüz.nolur dualrinizi eksik etmeyin, bebegime bisey olmasın. Allah kimselerede boyle stresler yasatmasin.yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım ins.aglamktan gözlerim yaniyor artık
peki heyet raporu nasıl alınıyor canım bnde onu merak ediyorum. ve heyet raporun varken maaş almaya devam ediyormusunanladım canım sen özelde çalışıyorsun herhalde devlette de öyle bir şey var mı acaba araştırayım canım varsa çok mutlu olurum 40 günlük rapro hakkımın üstüne 36 gün eklerim gerisi heyet raporu olur beni baya bi kurtarır
cnm benımde sabahtan beri aynı tafıf ettiğin gibi ağrı var. sankı bıyere çarpmışım morarmış gıbı acıyor göbek deliğinden yukarısı.Ya kizlar gobek etrafında icten agri oluyor sabahtan beri. Korktum. Varmi yasayan
canım bnmde 16. haftada bebek az hareket ediyor diye doktor sıvısı azalmaya meğilli olabilir demişti bnmde ağlamaktan gözlerim şişti. aynı gün üç farklı doktora daha gittim hepsi de normal dedi sonraki haftalarda ayrıntılıya girdim onda da normal çıktı. hemen üzme kendini ben 2 saat yoldaydım hareket etmediğim için bebek de hareketsiz kalmış sorun yok demişti doktor. senin de öyle bi durumun olabilir. havuç ve bol bol su iç. canını da hiç sıkma bişey olmaz Allah'ın izniylebugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledimoralim bozuldu
çok gecmiş olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
dun aksamdan sabaha kadar sag tarafimda kaburgalarimdan kasigima dogru hafif hafif agrim oldu dr.la konustum istersen gel düşük onleyici igne yapalm dedi devam ederse gelirim dedim ama gece tekrarlayinca sabah giderim dedim birde o gun biraz fazla yormustum kendimi ondan olabilir diye düşündüm. Simdi hastanedeyim alttan usg ile rahime bakti genişlik tam sınırda dedi tekerlikli sandalyeyle odaya çıkardılar yatis yaptimasla ayaga kalkmicaksin dedi.ayrıca böbreklerden ultrasona gircem surekli enfeksiyon geciriyrm diye.uzun uzun yazdm sizinde boyle agrilariniz olursa ihmal etmeyin diye! Bnm hic bir sorunum yoktu bu nerden çıktı anlamadm sonuclara gore karar vericez dedi dr.tam net konuşmadık henüz.nolur dualrinizi eksik etmeyin, bebegime bisey olmasın. Allah kimselerede boyle stresler yasatmasin.yavrularimizi saglikla kucagimiza alalım ins.aglamktan gözlerim yaniyor artık
26 yıl ayni evde yaşadık ama Rabbim insanin içine boyle bir sevgi veriyor. Bizi böylesine bağlıyor.. Tümüyle yatiyorum.ayni şehirde yeğenine bakıyor annem,benim ona gitmem lazim.ama evimden ayrılmak istemedim.kociste isten her aksam oraya gelmek çok zor olur,gormezsem yapamam diyor. Kiymetlim..Rabbim yavrularimizla mutluluğumuzu daim eylesin inşİyi akşamlar kızımın teyzeleri ve kankileri heheh :)
inanır mısınız annemle babamın evinde olmama rağmen kendi evimde hissetmiyorum bir yanım eksik gibi kociş yokken.
Annemleri de çok seviyorum, özlüyorum ama işte çok farklı bir şeymiş evlilik. Şimdi gün sayıyorum 4 gün kaldı 3 gün kaldı diye. Sonra üzülüyorum annemler beni bu kadar özlüyor görmek istiyor ben böyle hissediyorum diye. Bir garip oldum yani.
950 lık kullandım ben ama sen bi Dr sor istersen.iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm? ben solgarın omega 3 ünü almaya karar verdim de eczacıya sordum en iyisi bu dedi kullanan arkadaslar kaçlık olanı kullanıyorsunuz 700,950 ve 1000lik var hangisini almalıyım birde hergün kullanıyor musunuz balık yiyemiyorum vicdan azabı hissediyorum en azından 2-3 günde 1 bu ilacı alırım dedim yardımcı olursanız sevinirim
Heyeti alabileceğini tanıdık yakin bi Dr var mi canım ya..çok çok zor artik..ben de kısmet olursa eylülde ücretsiz e cikicam 1 dönemsüt izni nasıl toplu kullanılıyor canım anlayamadım benim doğum sonrası izinler yaz tatiline geldiğinden yanıyor maalesef eylülden ocak ayına kadar sürekli heyet raporu alıcam
Günaydın kızlar
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlarla çıkacaksın.farkedilen ve müdahale edilecek olan bi durumun var canım bunların hepsi bebeğinin sağlığı için dualarımız seninleGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
Canım ben biraz araştırdım e bebekten aldım bi tane termos ama 260 ml.günaydın kızlar ve bebişleri ben çok gereksiz bi soru sorucam deneyimli annelere:) termos alıcam bebek çantasında bulundurmak için 1 lt mi yarım litre mi kullanışlı olur acaba:)
heyet raporunu bi kaç doktor birden imzalıyor canım tanıdığı olanlar kolay alıyor ancak ben burda hiç bi doktor tanımıyorum nasıl olcak bilmem başka şehirdende alabiliyormuşsun tabiki belli günü aşan raprolarda maaştan kesinti yapılıyorpeki heyet raporu nasıl alınıyor canım bnde onu merak ediyorum. ve heyet raporun varken maaş almaya devam ediyormusun
Canım ben biraz araştırdım e bebekten aldım bi tane termos ama 260 ml.
http://mobil.e-bebek.com/baby-plus-paslanmaz-celik-mama-termosu-260-ml_BYP-SH4040R
Bilmiyorum boyle birşey isini gorurmu?Hem benim cantamda hem bebek çantasında kullanılabilecek ebatta bi termos.
Canım benim inşallah hastanede uygulanan tedavi ise yarar ve düzelmiş olarak çıkarsın en kısa zamanda inşallah.İyki gitmissin,bakmış doktorun ve erken farkedilmiş iyki.Biliyorum yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum ama stres yapmaki tetiklemesin.Dua edicem senin için.Merak etme sagliklica yavrularimizi alicaz kucagimiza inşallah.Sende oku bol bol.Günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini genelde sağ tarafımda göbek deliğimin hizasında veya bi iki cm asağıda hissediyorum. ama dünden beri daha asağılarda hissettiğim zamanlarda oluyo yani göbek deliğinin asağılarında sizde böyle bişey yasadınız mı hiç
yok cok şükür ağrım sızım olmuyo da sürekli tekme saydığım için bu sefer surdan vurdu bu sefer burdan vurdu diyip duruyorum.normal canım bizimkide hep sağda duruyor sağda vuruyor ortalara geliyor ara sıra vajinaya doğru vuruyor tekme tokat geçiriyor yani anlayacağın:) yerleri geniş olduğu için şu anda sürekli dönüp duruyorlar merak edilecek bişey yoktur bence farklı ağrın sızın yoksa
bir arkadaşımın suyu azalmıştı 34 üncü haftada bol bol su içti normale döndü canım 38 haftalıkkende doğum yaptı.. korkma en az 3 lt su iç canım.bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledimoralim bozuldu
ayyy bende Eskişehirliyim.. burnumda tütüyor eskişehirim ama istanbulda yaşıyorum.. o güzel havasından benim yerimede bi teneffüs ediver :)GUNAYYYYYDINNNNN guzel annisler. Gunesli bir Eskisehir sabahindan merhaba hepinize.
Hist yaramazceler, uslu durup uzmeyin bakalim anneleri..
Himmm
kızlar bişey sorucam ben bebeğimin hareketlerini genelde sağ tarafımda göbek deliğimin hizasında veya bi iki cm asağıda hissediyorum. ama dünden beri daha asağılarda hissettiğim zamanlarda oluyo yani göbek deliğinin asağılarında sizde böyle bişey yasadınız mı hiç
internetten biraz araştırdım canım dogum izni bitince hemen peşinden normal rapor arkadasından heyet raporu alınabiliyormuş inş böle bi haktan faydalanabilirim :)heyet raporunu bi kaç doktor birden imzalıyor canım tanıdığı olanlar kolay alıyor ancak ben burda hiç bi doktor tanımıyorum nasıl olcak bilmem başka şehirdende alabiliyormuşsun tabiki belli günü aşan raprolarda maaştan kesinti yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?