2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Batma şeklindemi kizlar sizin kide.

bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledi moralim bozuldu
Cnm bende az hissediyorum gunde bir yada iki dakkalik 2 hareket yapiyo sonra tik yok. Bana bisey demedi(

Günaydın annisler?Bel ağrısıyla gözümü açtım, 4 buçuk ta uyku haram
Benim oğluşumunda hareketleri bi kaç gündür az sanki kızlar yaaa,bende korktum simdi suyuyla alakalı

bugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini fazla hissetmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledi moralim bozuldu

geçmiş olsun canım, herhangi bir önlem almanı istedi mi doktor acaba..
eltim hep anlatır ben kızıma hamileyken suyum çok azdı diye, tosun gibi bir kızı var şimdi, çok kötü bişey olmasa gerek canım, içini ferah tut..

benimde suyum normalden fazla maalesef, doktora çok su içmekle alakalı mı diye sorduğumda alakası yok demişti :/

Günaydın minnaklar ve anneleriiii nasılız bakalımm?Kahvaltı yapın çabukkk bebişler acıkmıştır
hepinizi öpüyorum, çalışan annelerimize özellikle selam yolluyorum, umarım normalden az yorulursunuz, stres yaşamazsınız hiç bugün. Sizi üzen birileri de olursa topikçe gelir onlara pat pat yaparız zaten

canım ibrahim saraçoğlunun tedavi yöntemi var aynen şöyle yazıyor "Sabah ve akşam birer bardak olmak üzere havuç suyu içilerek bu su arttırılabilir."

cnm suyun ne kadar azalmış ki , şekerli tatlı şeyler yemek suyu çoğaltırnmış.
benım arkadassta su fazlalığı vardı doktoru meyveyı bıle yasaklamıştı ordan bılıyorum.

Çok tatlı ve güzeller, iyi günlerde giysin inş, ufaklık

ben 700 lük kullanıyorum cnm her gün içemiyorum midemi çok yakıyor. zaten balık da yediğimden 3 gunde bır falan alıyorum

Bana çıtçıtlı sayısı fazla geldi, çok küçükler ya, bence 3-6 da yapabilirsin, şortlu takımın içine çorap giydirip giydirebilirsin soguklarda da :)

sana da gunaydın tatlımm :)))
teşekkür ederim güzel dileklerin için canımmm sende evde bebişinle guzel bir gun geçirirsin umarım :))) bol bol dinlenin keyif yapın :)))

Bana çıtçıtlı sayısı fazla geldi, çok küçükler ya, bence 3-6 da yapabilirsin, şortlu takımın içine çorap giydirip giydirebilirsin soguklarda da :)
Evet canım bende çok olduguna kanaat getirdim,eşim bugün is çıkışı değiştirecek son aldiklarimi 3-6 yada 6-9 alicak inşallah.

aaaa yapma öyle..gün içinde sık sık konuş eşinle..ama şimdi senin evladına düştüğün gibi, bir zamanlar onların da sana aynı şeyi yaptığını düşünüp sık sık sevgini göster ki mutlu olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…