- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #24.081
Teşekkür ederim canımsana da gunaydın tatlımm :)))
teşekkür ederim güzel dileklerin için canımmm sende evde bebişinle guzel bir gun geçirirsin umarım :))) bol bol dinlenin keyif yapın :)))
Gunaydin canim gayet iyiyiz Allah a sukurgünaydın annişler ve bebişleri bugün nasılsınız?
ben oğluma arabasını seçtim bu arabadan alan veya kullanan tanıdığı olan var mı? sizce nasıldır?
http://www.bebekhouse.com/?urun-3260-kraft-cozy-travel-sistem-bebek-arabasi-mavi-siyah
Canim kacinci haftandasin bol su ic her nekadar alakasi yok deseler de vogu doktor boyle durimlrda bol suyu oneriyor.bi arkadas havuc suyu yazms ama havuc suyu hem sekeri yulseltir hem de fazla a vitamini zararlidir dikkatli olbugün doktora kontrole gittim bebeğimin hareketlerini faoneriyor.bi arkmediğimi söyledim doktorumda suyumun azaldığını söyledimoralim bozuldu
Gunaydın annişler
Çalışan anneler doğum izin tarihlerinizi planladınızmı ? ben dün biraz baktım bütün izinlerimizi sırasıyla kullanıp en az 6 ay ücretli izin kullanmaya çalışıcam. 4 ay doğum iznimiz var eğer doktorumla anlaşabilirsem doğum tarihimi bi hafta ilerde gösterip son 2 haftaya kadar çalışmaya çalışcam ama insan kaynakları hesaplamasında son 3 hafta gibi gözükicek. sonra içerde kalan yıllık iznimi kullanıcam oda haftasonlarıyla beraber 1 ayı buluyor. sonrasında da süt izinlerimi toplu kullancam oda 36 gun felan yapıyor bide bi kaç tedavim var onları doğum sonrasına bırakmıştım onlar için rapor alıp evde biraz daha kalmaya çalışcam. inş bu arada kayınvalidemlerin yazlığı satılırda evimizi alırız tekrar işe dönmek zorunda kalmambebeğimin sağlıklı doğmasını dileğimden sonra bu dileğim geliyor inşallah Allah yardımcım olurda işlerimiz rast gider :)
ahh canımm demekki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bu konuda. dün eşim iş için il dışına cıkmıştı gece gec gelirim sen annenlerde kal ben seni ordan alırım dedi. gece 2 bucugu buldu istanbula gelmesi, uykum bolunmesin die sen orda kal gece gece kalkma şimdi dedi. inan sabaha kadar bi saga dondum bi sola kaç kere uykum bolundu keşke gitseydim eve dedim. insanın ne kdr baba evide olsa eşine kendi evine alışıyor ister istemez yadırgıyor baska yeri. bi kere yine annemlerdeydim eşim bi yerden doğru gelcekti o gelince babam hemen yuzun guldu kocanı gorunce dedi hem utandım hem de şaşırdım acaba morelim bozuk gibimi duruyodum farkında olmadan dieAynen canım. Suçlu gibi hissediyorum gitmek istediğim için. İlk geldiğim gün babam üzgün gibi duruyorsun bişeyin mi var demişti mesela. Anlıyorlar onlar da rahat olmadığımı herhâlde içime ağırlık gibi çöküyor çok üzülüyorum ama elimde değil. Ay ağlayasım geldi.
bende iyiyim çok şükür ay deme ben bu arabayı bile zor seçtim o kadar çok model baktım ki :)Gunaydin canim gayet iyiyiz Allah a sukur
Sen nasilsin?
Biz bebek arabasini uc tekerlekli istiyoduk guzel gorunuyo diye
Ama satici buyuyunce tehlikeli olabilir denge konusunda demisti cocuk bi taraftan sarkasa devrilebilir demisti bende vazgecmistim o yuzden canimm
bende hamile olunca öğrendim canım. normalde kanunlarda öle bişey yokmuş ya hergun 1 yaşına gelene kdr 1.5 saat olarak ya da haftanın bi gunu işe gelmeyerek kullanabiliyormuşsun. ama bazı kurumlar insiyatif tanıyormuş bu konuda istersen hafta bir gun kullanacağın izinleri toplayıp kullanıdıyormuş. bebek 1 yaşına gelene kdr 52haftadan hesaplayınca 16 haftalık doğum iznini düşünce 36 hafta kalıyor onuda gun hesabı yapınca 36 gun oluyor yonetici onayıyla dogum iznime dahil edip kullanabiliyormusum.süt izni nasıl toplu kullanılıyor canım anlayamadım benim doğum sonrası izinler yaz tatiline geldiğinden yanıyor maalesef eylülden ocak ayına kadar sürekli heyet raporu alıcam
bende hamile olunca öğrendim canım. normalde kanunlarda öle bişey yokmuş ya hergun 1 yaşına gelene kdr 1.5 saat olarak ya da haftanın bi gunu işe gelmeyerek kullanabiliyormuşsun. ama bazı kurumlar insiyatif tanıyormuş bu konuda istersen hafta bir gun kullanacağın izinleri toplayıp kullanıdıyormuş. bebek 1 yaşına gelene kdr 52haftadan hesaplayınca 16 haftalık doğum iznini düşünce 36 hafta kalıyor onuda gun hesabı yapınca 36 gun oluyor yonetici onayıyla dogum iznime dahil edip kullanabiliyormusum.
peki heyet raporu nasıl alınıyor canım bnde onu merak ediyorum. ve heyet raporun varken maaş almaya devam ediyormusunsüt izni nasıl toplu kullanılıyor canım anlayamadım benim doğum sonrası izinler yaz tatiline geldiğinden yanıyor maalesef eylülden ocak ayına kadar sürekli heyet raporu alıcam
Çok saol canım, bgn okula okadar zor geldim ki böyle iyi dileklere ihtiyacım var. 15 gündür hastayım iyileşmedim die ağladım bgn sabahın köründeGünaydın minnaklar ve anneleriiiinasılız bakalımm?Kahvaltı yapın çabukkk bebişler acıkmıştır
hepinizi öpüyorum, çalışan annelerimize özellikle selam yolluyorum, umarım normalden az yorulursunuz, stres yaşamazsınız hiç bugün. Sizi üzen birileri de olursa topikçe gelir onlara pat pat yaparız zaten
medline daki Fuat ve selçukludaki Hikmet karabacağa gidiyorum canım, henüz hangisinde doğum yapcapıma karar veremedim amaBen de Konya'dayım, sen hangisine gidiyorsun? Ben Medicana, Narin Türkmen
sorma canım :/ öğretmenler için kötü bi döneme denk geldi, arada kaynadı iİnlerimizsüt izni nasıl toplu kullanılıyor canım anlayamadım benim doğum sonrası izinler yaz tatiline geldiğinden yanıyor maalesef eylülden ocak ayına kadar sürekli heyet raporu alıcam
aynen canım araştır mutlaka inş vardır. diğer türlü hafta bir kullanmamın bana pek bi faydası yok. ilk 6 ay bebeğimi sürekli olarak emzirmek ve kendim bakmak istiyorumanladım canım sen özelde çalışıyorsun herhalde devlette de öyle bir şey var mı acaba araştırayım canım varsa çok mutlu olurum 40 günlük rapro hakkımın üstüne 36 gün eklerim gerisi heyet raporu olur beni baya bi kurtarır
Bende adam oyle deyince vazgectim iste canimbende iyiyim çok şükür ay deme ben bu arabayı bile zor seçtim o kadar çok model baktım ki :)
casual bakıyordum bir ara bunu gördüm dün hoşuma gitti tereddüt ettim şimdi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?