2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canııııım okuyup rahatlayabileceğimiz zikirlerden,dualardan Allah'ın isimlerinden neler önerebilirsin??

hamileliğin haftalarına göre okunabilecek zikirler alttaki linkte var cnm...

http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html

hamileliğimin başından beri Ya Halık Ya Musavvir Ya Bari Ya Müheymin çekiyorum bende hergün...

önce 100 estagfurullah 100 sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahilazim 100 salavat
sonra her esmaya başlarken
Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü yühyî ve yümît ve hüve hayyün lâ yemût biyedihil hayr ve hüve alâ külli şey’in kadîr ve ileyhin masir la ilahe illallahu esmaül hüsna
diyorum ve esmaları çekmeye başlıyorum...
sayıları cok gelirse istediğin kadar da çekebilirsin...

Halık yaratan
Musavvir yarattıklarında sanatını en güzel şekilde gösteren
Bari yarattıklarını gereklilikleriyle ihtiyaclarıyla yaradan
Müheymin yarattıklarını koruyup gözeten demek...

birde dr.Arif Aslan'ın esma zikri kitabı var...
4444 ismin esmasını bu kitapta toplamış...
herkesin isminin karşılığına gelen müşgül durumlarını çözecek ya da ALLAHA daha yakın olmasını sağlayacak bir esması var...

http://arifankitapevi.com/Esma-Zikri--Ebcedi-Bulunmus-4444-isim.xhtml

kitap bende var ...
şu an temin edemicek olan varsa bana ismini özelden yazsın hemen kendi esmasına bakıp cevap vereyim

Ayyy ne guzel Rabbim bizede nasip etsin ben arada bi dusununce korkmaya basladim galiba normal dogumdan
Korkma canim benim. Dayanamayacayimiz bir sey değildir, oyle olsa normali bu olmazdi.

Benimde dun aklima geldi, normal doğumdan korkutan insanlar vardi cevremde. O sancilari duyunca alin cabuk icimden dicen vs gibisinden.
Insallah rabbim nasip eder de onlara siz bunu mu yapamadiniz hic zorlanmadim diye ben gicik ederim onlari....

Ayyy ne guzel Rabbim bizede nasip etsin ben arada bi dusununce korkmaya basladim galiba normal dogumdan

İnan bana 9 ay taşımak 3-4 saat bilemedin 5-6 saat doğum yapmaktan daha zor en zorunu atlatıyoruz şükür rabbime geriye dediğim gibi en fazla 5-6 saatin kalıyor. 9 ayın yanında ne ki.

Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu ara

canım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye
işte vucut isteyince demekki bişeler vesile oluyor yememiz için canım normalde sevmem cunku ama tadı damağımda hala

ya bebek küvetlerinin içinde tutmak çok zor oluyor belki cibinlik gibi geirlen bir şey var ondan kullanırsanız daha rahat olur. ben de şöyle ayıcıklı mayıcıklı yayvan bir legen almayı planlıyorum. hem daha az yer kaplar. bebişlerin eşyası çok oluyor zaten. benden çok ıvır zıvırı var

İnan bana 9 ay taşımak 3-4 saat bilemedin 5-6 saat doğum yapmaktan daha zor en zorunu atlatıyoruz şükür rabbime geriye dediğim gibi en fazla 5-6 saatin kalıyor. 9 ayın yanında ne ki.
Dogru soyluyosun canimm
Bazen yatinca nefesim daraliyo nefes alamiyorum sanki ondan korkuyorum nasil yapcam diye dogumu yatarak yapiyoruz ya ondan iste bi garip oluyorum ama baxende neden yapamayim ki herkes yapiyo diyorum

O zaman benim kızımda 31+2 de 1.750 gram iyi değil mi?

Hiç sevmem karşılaştırmayı ama erken doğar korkusu ile yapmak zorunda kalıyorum.
Bence gayet iyi canim.
Bende 2 kgi geçse de bi an önce diye düşünüyorum. 400gr almış mıdır acaba 2 haftada...
ben biraz kendi bebekligimi düşünerek kilosu fazla olmali gibi düşünüyorum, tabi her bebek ayni degildir.
Sağlıklı olsunlar da....

Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu ara

düşünsene milyarlarca kadının hepsinindemi acı eşiği yüksek. sadece bir iki saat tırmanan bi acı var ve doğurduğun an tık diye kesiliyor Allahın izniyle. ürkütme kendini doğum anına değil kucağına verdikleri ana odaklan.

İşte Allah o kadar büyükki derdi verirken dermanını da veriyor.

Bebek doğmaya yakın aşağı iniyor ve nefes alıp vermekte sıkıntı çekmiyorsun canım.

Ah işte rahat biraksalar istedigimiz, rahat ettiğimiz pozisyonda dogurabilsek, eminim ki daha kolay dogururduk.

dün belgesel kanalında kadın 20 saatten fazla sancı çekip ge e normal doğum yaptı. eşim bn ekletemem sezeryana aldırırım dedi. yabancılar daha doğaldan yana. 20 saat uykusuzluk bile nasıl dayanır insan.

Kızlar ultrason ölçümlerinde GA(BDP )ölçüsü varya şakaktan şakağa 26.03te gııtıgımde 7.42cıkmış 04.04te 9gün sonra 7.36 cm çıkmış gerilemiş gıbı görünüyor ultrason Hatalı olcermı,yada Kafası buyucegıne küçülürmü bunu sımdı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…