- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.901
Canııııım okuyup rahatlayabileceğimiz zikirlerden,dualardan Allah'ın isimlerinden neler önerebilirsin??
İnş. canım.
Her iki kızım içinde güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Dün ben nst de iken normal doğumla bir bebek doğdu, annenin bebeğin içeriden sesleri geliyordu baba dışarıda ağlıyordu.
Heyecanlandım valla.
Korkma canim benim. Dayanamayacayimiz bir sey değildir, oyle olsa normali bu olmazdi.Ayyy ne guzel Rabbim bizede nasip etsin ben arada bi dusununce korkmaya basladim galiba normal dogumdan
2hafta önce gittim canım tam 30. Hafta 0.gunde 1670 gr.dı
canım dondurma cıktı heryerde var sen cıkamasanda eşine söle gelirken alsın bi kutu canın cekiyosa ye mutlaka :)))Valla benim canim hep cekiyor dondurma disari cikarsam alicam bi kutu yicem hepsini
Ayyy ne guzel Rabbim bizede nasip etsin ben arada bi dusununce korkmaya basladim galiba normal dogumdan
Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu araKorkma canim benim. Dayanamayacayimiz bir sey değildir, oyle olsa normali bu olmazdi.
Benimde dun aklima geldi, normal doğumdan korkutan insanlar vardi cevremde. O sancilari duyunca alin cabuk icimden dicen vs gibisinden.
Insallah rabbim nasip eder de onlara siz bunu mu yapamadiniz hic zorlanmadim diye ben gicik ederim onlari....
işte vucut isteyince demekki bişeler vesile oluyor yememiz için canım normalde sevmem cunku ama tadı damağımda halacanım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye
ben bu siteden takip ediyorum. bu dr un uzman tv de youtube de videoları da var.O zaman benim kızımda 31+2 de 1.750 gram iyi değil mi?
Hiç sevmem karşılaştırmayı ama erken doğar korkusu ile yapmak zorunda kalıyorum.
Dogru soyluyosun canimmİnan bana 9 ay taşımak 3-4 saat bilemedin 5-6 saat doğum yapmaktan daha zor en zorunu atlatıyoruz şükür rabbime geriye dediğim gibi en fazla 5-6 saatin kalıyor. 9 ayın yanında ne ki.
Bence gayet iyi canim.O zaman benim kızımda 31+2 de 1.750 gram iyi değil mi?
Hiç sevmem karşılaştırmayı ama erken doğar korkusu ile yapmak zorunda kalıyorum.
Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu ara
Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu ara
Ah işte rahat biraksalar istedigimiz, rahat ettiğimiz pozisyonda dogurabilsek, eminim ki daha kolay dogururduk.Bazen diyorum herkes nasil dogurduysa bende oyle dogururum ne var ki diyorum sonra bazen yatakta yatarken sanki nefesim kesiliyo sonucta bebegi yatarak dogurcaz nasil yapcam ikincam diyorum bilmiyorum garip bi psikolojim var bu ara
dün belgesel kanalında kadın 20 saatten fazla sancı çekip ge e normal doğum yaptı. eşim bn ekletemem sezeryana aldırırım dedi. yabancılar daha doğaldan yana. 20 saat uykusuzluk bile nasıl dayanır insan.İnan bana 9 ay taşımak 3-4 saat bilemedin 5-6 saat doğum yapmaktan daha zor en zorunu atlatıyoruz şükür rabbime geriye dediğim gibi en fazla 5-6 saatin kalıyor. 9 ayın yanında ne ki.
Doğar inşallah hayırlısıyla annesi,maşallah yaramış her yediğin yavru kuşaCok sag ol canim insallah saglikli olsun da ultrasonda hata payi oluyor cok tontis olsa nasil dogururum yaa
ben bu siteden takip ediyorum. bu dr un uzman tv de youtube de videoları da var.
http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta32.html
normL kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?