- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.921
Bence gayet iyi canim.
Bende 2 kgi geçse de bi an önce diye düşünüyorum. 400gr almış mıdır acaba 2 haftada...
ben biraz kendi bebekligimi düşünerek kilosu fazla olmali gibi düşünüyorum, tabi her bebek ayni degildir.
Sağlıklı olsunlar da....
Esim almiyor ki bana dondurma hih diyorum bende ona kendim aliyorum hepcanım dondurma cıktı heryerde var sen cıkamasanda eşine söle gelirken alsın bi kutu canın cekiyosa ye mutlaka :)))
Dogru soyluyosun canim kendimi korkutacagima rahatlatmam lazimdüşünsene milyarlarca kadının hepsinindemi acı eşiği yüksek. sadece bir iki saat tırmanan bi acı var ve doğurduğun an tık diye kesiliyor Allahın izniyle. ürkütme kendini doğum anına değil kucağına verdikleri ana odaklan.
Geçmiş olsun canım prensesine,inşallah hemencik toparlar. Küçük prensesin kilosu da gayet iyi canım kafana takma hiç, babası haklı. Manken gibi olacak kızlar, sen hiç merah etme daha bekler kızın annesi gelnez hemenMerhaba arkadaşlar dün hiç giremedim geçmişte birikmiş okuyamadım.
Umarım herkes iyidir.
Dün annemle yürüyüşe gittik saçlarımı kestirdim, kaşlarımı aldırdım kendimi biraz daha iyi hissederek eve geldim ki kızımın öğretmeni aradı sınıfta kusmuş kulağıda ağrıyormuş, hemen babamız geldi aldık kızımı dr. ye götürdük orta kulak iltihabı olmuş 2 antibiyotikle evimize gelirken karnımdaki şişlikten dolayı doktora gitmeye karar verdim.
Doktor ultrasona soktu bebeğin hareketleri iyi, suyu iyi dedi ama şişlik için nst ye bağladı şükür sancı vs. çıkması.
Kızım 1750 gram olmuş 31+2 deydik dük. 32 hafta ile uyumlu dedi.
Eğer nst de sancı çıksa ciğer geliştirici iğne vuracaktı şükür ki çıkmadı.
Şimdi sizlerin bebeklerinin kilosunu görünce doktorum çok iyi kilosu demesine rağmen az gibi geldi bana.
21 inde tekrar kontrolüm var bakalım o zamana kadar kilosu kaç olacak.
Kızım 35+6 da 2,310 gram doğmuştu bu kızımda uzun ama zayıf doğacak gibi hissediyorum hayılırlısı artık sağlıklı olsun da kilosunu pek önemsemiyorum.
Bizden haberler bunlar.
2gün sonra canim. Bu cumartesi. Iki haftada bir gidicez artik sanirim doktorumuz 15 gun sonra istedi son gidisimizde bakalim bu sefer ne diyecek.2 olur gibi canım.
Ne zaman kontrolün benim 21 nisanda, ben 2 olur diye düşünüyorum.
Haftada 100 gram alsa kızım 1750+200 1950-2000 olur gibi.
İnş. tabi.
İnsallahhh canimm benim insallah kolaycacik olur hepimizim dogumlari cok sagol:))İşte Allah o kadar büyükki derdi verirken dermanını da veriyor.
Bebek doğmaya yakın aşağı iniyor ve nefes alıp vermekte sıkıntı çekmiyorsun canım.
GELISIM NASIL DIE COK M.EDYMHemen hemen aynıymış günlerimiz.
Aramızda 1 gün fark var.
Doktor kontrolünde de bebeklerin doğum tarihlerinde de.
Bencedeeee kesinlikle katiliyorum birak ben dogurcam nasil rahat ediyosam oyle yapayim dimi:))Ah işte rahat biraksalar istedigimiz, rahat ettiğimiz pozisyonda dogurabilsek, eminim ki daha kolay dogururduk.
Insallah canim benim hepimiz saglikla,hayirlisiyla dogururuz insallahDoğar inşallah hayırlısıyla annesi,maşallah yaramış her yediğin yavru kuşa
Geçmiş olsun canım prensesine,inşallah hemencik toparlar. Küçük prensesin kilosu da gayet iyi canım kafana takma hiç, babası haklı. Manken gibi olacak kızlar, sen hiç merah etme daha bekler kızın annesi gelnez hemen
2gün sonra canim. Bu cumartesi. Iki haftada bir gidicez artik sanirim doktorumuz 15 gun sonra istedi son gidisimizde bakalim bu sefer ne diyecek.
Hahah evet canimBencedeeee kesinlikle katiliyorum birak ben dogurcam nasil rahat ediyosam oyle yapayim dimi:))
çook tatlısınız cnm maşaallah...
Merhaba arkadaşlar dün hiç giremedim geçmişte birikmiş okuyamadım.
Umarım herkes iyidir.
Dün annemle yürüyüşe gittik saçlarımı kestirdim, kaşlarımı aldırdım kendimi biraz daha iyi hissederek eve geldim ki kızımın öğretmeni aradı sınıfta kusmuş kulağıda ağrıyormuş, hemen babamız geldi aldık kızımı dr. ye götürdük orta kulak iltihabı olmuş 2 antibiyotikle evimize gelirken karnımdaki şişlikten dolayı doktora gitmeye karar verdim.
Doktor ultrasona soktu bebeğin hareketleri iyi, suyu iyi dedi ama şişlik için nst ye bağladı şükür sancı vs. çıkması.
Kızım 1750 gram olmuş 31+2 deydik dük. 32 hafta ile uyumlu dedi.
Eğer nst de sancı çıksa ciğer geliştirici iğne vuracaktı şükür ki çıkmadı.
Şimdi sizlerin bebeklerinin kilosunu görünce doktorum çok iyi kilosu demesine rağmen az gibi geldi bana.
21 inde tekrar kontrolüm var bakalım o zamana kadar kilosu kaç olacak.
Kızım 35+6 da 2,310 gram doğmuştu bu kızımda uzun ama zayıf doğacak gibi hissediyorum hayılırlısı artık sağlıklı olsun da kilosunu pek önemsemiyorum.
Bizden haberler bunlar.
Hatırladığım kadarı ile pudra gözenekleri tıkıyormuş. Krem gibi değilmiş cilt emmiyormuş.
İnş. yanlış hatırlamıyorumdur.
Ben hiç kızıma pudra kullanmadım Hametan ve troys kullandım.
Annem ilk hamile olduğumu öğrendiğinden beri her doktora gittiğinde yazdırıyor (ayda bir gidiyor şeker ve tansiyon ilaçlarını yazdırmak için). Şİmdiden 6 kutu biriktirmiş verdi bana.
Bence sizde kontrole gittiğinizde yazdırın elinizin altında bulunsun derim.
Geçen gün miraç arkadaşımız göğüs uçlarıma hametan sürmeye başlayacağım dedi, mesela bende birini açıp sürmeye başlamayı düşünüyorum bu günlerde.
Bencedeeee kesinlikle katiliyorum birak ben dogurcam nasil rahat ediyosam oyle yapayim dimi:))
Sağol teyzesi inşallah :)Benim 21 nisanda kontrolüm sonrası da 15 mayısta Allah o günleri görmemizi nasip ederse.
Güzel haberlerle gel canım merakla bende bekleyeceğim sağlık haberlerinizi.
2 olur gibi canım.
Ne zaman kontrolün benim 21 nisanda, ben 2 olur diye düşünüyorum.
Haftada 100 gram alsa kızım 1750+200 1950-2000 olur gibi.
İnş. tabi.
çook tatlısınız cnm maşaallah...
ben 105 deyince korktum ama nerde ki bu kilolar ...
oy büyük prensese gecmiş olsun...
hasta olacaklar yapcak bişey yok...
böyle böyle büyücekler annesi...
minik prensesde iyi maşaallah hiç takma gayet normal...
herkesin bünyesi farklı... nasıl biz burda farklı kilolardayız
ben oğluma sürekli pudra kullandım.... hiçbir sıkıntı yaşamadım...
hiç pişik de olmamıştı...
pişik kremi bile kullanmamıştım... sadece ıslak mendil pudra...
şimdi minik tosbogaya pişik önleyici aldık pişik olursa da hametan var
ana oğul sürünürüz artıkım
hametan bendede var yedek bikaç kutu...
yazın cilt soyucu ile cildime sürdüğüm kremlerden sonra yeni deri cıkarken bebek gibi oluyordu hametan sürüyordum...
gittikçe bende yazdırıyorum dr a....
nette de araştırdım gögüs ucuna cok faydalı çok öneri var cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?