- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.041
bence de acelesi yok ama hediye alınacak bak dediler. iş böyle olunca beğeneyim diyorum. sonra istemediğim şey gelmesin.
ne kadar nazik bir davranış. takdir ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de acelesi yok ama hediye alınacak bak dediler. iş böyle olunca beğeneyim diyorum. sonra istemediğim şey gelmesin.
Ben en son ne zaman silmistim unuttum valla. 2 ay olmustur heralde. Siliyorum hemen yağmur ertesi gün ayni. Perdelerimiz de genelde kapali hep icerden görünmüyor. Camin cerceveleri ahsap hep kiymik dokuluyor silerken gicik oluyorum bir de o yuzden. Iki kanat acilir ortada essek kadar acilmayan cam yapmis oraya da uzanana kadar anam ağlıyor.
Esim de diyor bebek gelmeden evin bakima girmesi lazim boyaydi vs. Diyemedim surda 1.5 ay falan kaldi daha neyi bekliyorsunuz diye. Lak diye dogurucam en sonunda apisip kalacaklar![]()
cacıktan vazgeçemiyorum ben kış da olsa. her hafta yapıyorum. geçen hafta sürekli alışveriş yaptığımız yerde mutfak alışverişi yaparken kasiyer " gerçekten her hafta bu kadar yoğurt tüketiyor musunuz" diye sorduyediğimiz tek hazır yoğurt ŞOK'un doğal yoğurdu. her hafta 6 kilo alıyoruz bitiyor. kadıncağız restoranda falan kullanıyoruz sanmış yazık dayanamadı sordu
![]()
Ah canim jokerde bende bi tayt begendim kizima 40tlydi bi tanecik tayt. Orasi cok pahali evet malesef. Ben kemer altina falan gittin sandim da. Kayinvalidem gelince gidelim derse giderim onla, yoksa annemi bekliycem. Yalniz gitmek istemiyorum. Internetten esim alma diyor. Git kumasina bak dokun begen oyle al diyor.
Oh eline sağlık, o zaman kalkıp bende yemeğimi yapayım.
ne yemek yaptın sorması ayıp![]()
![]()
Bende yiyemiyorum hamilelikte...Soğan ve sarımsak tüketemiyorum canım. :)
Olsun kalıcı değil ya sonuçta,
Naip olursa 2 ay sonra yazda geliyor bol bol sarımsaklı cacık yiyip koku saçarım. :)
Ay sorma o kadar guveniyor ki. Seker dedigin nedir diyo bi gunde yaptiririz. Kiyafeti hastane donusu bile aliriz 10 tane mi istiyosun 10 tane hastane cikisi aliriz diyo.Haha eşin kendine çok güveniyor herşeyi yeteştirecek kadar. Dalga geçmiyorum gerçekten söylüyorum bazı erkekler becerikli oluyor son zamana bırakıyor ama eksiksiz tamamlıyor.
Benim camlarımı silmek çok kolay canım hepsi içe açılıyor yoksa bende o kadar eziyete girip silmemi birde her hafta silince deri cam bezleri ile kurulamaya gerek kalmıyor.
A101 inki çooook kaliteli tavsiye ederim.
ne kadar nazik bir davranış. takdir ettim.
ayyy çok tatlı olmuş böyle beşikleri görünce duygulanıyorum ya Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinCnm bizimde karyolasina hazir yatak aldik ama sert geldi bana onun üstüne koycam gecen acip koyup resmini cekmistim yine kilifina koyup kaldirdim...
Aşağıdaki gibi bak
Eki Görüntüle 1487367
Bende yiyemiyorum hamilelikte...
Yani yiyemiyormusum
Midem kabul etmiyor resmen ikisini de...
Oysaki ne guzel sarımsak soğan yerdim...
Ay sorma o kadar guveniyor ki. Seker dedigin nedir diyo bi gunde yaptiririz. Kiyafeti hastane donusu bile aliriz 10 tane mi istiyosun 10 tane hastane cikisi aliriz diyo.
besigi takiyordum bi ara ne zaman getirecekler ki diye. Yaa sanki simdi yatirican diyo giderim ben kizinla yatarsin olmadi aliriz yani ne olmuş diyor. Birsey diyemiyorum bende
A101e gittigimde bakicam canim Sağol :)
Rahat relax bir tip, tıpkı benim kocis gibi...basının etini yiye yiye alıyorum ama ben artık , yoksa sıkıntıdan patlardimAy sorma o kadar guveniyor ki. Seker dedigin nedir diyo bi gunde yaptiririz. Kiyafeti hastane donusu bile aliriz 10 tane mi istiyosun 10 tane hastane cikisi aliriz diyo.
besigi takiyordum bi ara ne zaman getirecekler ki diye. Yaa sanki simdi yatirican diyo giderim ben kizinla yatarsin olmadi aliriz yani ne olmuş diyor. Birsey diyemiyorum bende
A101e gittigimde bakicam canim Sağol :)
Annenin babanın bile yapması yeter , ne kadar guzel...Ne güzel hediyeler alıyorlar sizlere valla.
Bizde bütün akrabalar çeyrek takarlar.
Oda geri gideceğini bildiği için.
Ulan çeyreğin yanına da bir çorap bari alda ayıp olmasın.
Tabi annem babam hariç.
Annem babam ilk kızımda içine adınıda yazdırarak özel 22 ayar bilezik yaptırdılar.
Bu kızımada yaptıracaklarmış.
Dün de söylemesi ayıptır kızıma 500 lira verdi annannesi 500 de karnımdakine verecekmiş. (gerek yok dediğim halde)
Babam da bileziğini alacak.
Tabi annemin aldığı kıyafetleri saymıyorum, Allah razı olsun her dışarı çıktığımızda ya büyük kızıma yada küçük kızıma mutlaka birşeyler alır.
Rahat relax bir tip, tıpkı benim kocis gibi...basının etini yiye yiye alıyorum ama ben artık , yoksa sıkıntıdan patlardimzor dayandim zaten...
Hemde nasiiilll...Ne güzel tek olmadığımı bilmek.
Yazın bol bol sarımsaklı cacık yeriz senle.
Annenin babanın bile yapması yeter , ne kadar guzel...
İnsan ayrı mutlu oluyor annesi babasi yapınca..
Annemler bebeğin arabasını aldılar bugun de annem elbise filan almak istedi kabul ettim.. gittik beğendik beraber.. torunu neticede ben nasil hevesleniyorsam o da heveslenir..giydirince pek mi mutlu olacak..
:)
öğlen akşam birer kase yiyoruz işte 1 su bardağı kadar oluyo her seferinde. yayla çorbası yapıyorum 1-2 defa derken bitiyoHahahaha maşallah size.
Bizde de tüketilir makarnanın, pilavın vs. yanında ama haftada değil 2 haftada 6 kilo.
Yarasın kuzuna.
Hemde nasiiilll...
Kurufasulye yanına bir soğan yiyeceğim ki oooff..
Sonra taze soğanlari alıp ekmek arası yapacağım...
Neden böyle oluyormus , ve hamilelikten sonra hemen geçiyor mu bu durum ? Bende tek olduğumu sanırdım... Hatta midem bir daha kabul etmeyecek herhalde demiştim...
Hayırlı olsun canım Allah güle güle bebişinle güzel günlerde oturmayı nasip etsin. Merak etme canım herşey halledilir yavaş yavaş.günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
ayy canım canın çok çektiyse ye bence. Ağzında eriterek yersen bşycik olmaz Allah ın izniyle. Ben de geçenlerde yedim valla.benim de canım deli gibi çikolatalı dondurma çekiyo ama babacık izin vermiyo soğukta hasta oluruz diye
çikolatanın kendisini yediriyo onun yerine daha varmış dondurma zamanına yenmezmiş böyle havada
çok bilmiş![]()
çok tatlısınız canım maşallah size
oyy kocaman olmuş oğluşun. Ben de yarın görücem kısmetse. Maşallah canımMerhaba canlar
Yeni geldik kontrolden ultrasona girdik masallahoglum tombis olmus
2050
gr olmus
Ve onden gidiyor 33 haftalikmis
Cok sevindim en son 2 ay once gormustum ama yuzunu gostermedi foto alamadik
Bi de suyum azalmis bir az dr normal dedi bazen arta da bilir azala da bilir
Dr doppler de yapti normal dedi cok sukur Rabbime
Saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallah bebislerimizi![]()