• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Valla eşimin ailesini sallamıyorum bile kızımda annemlerden utandılarda onlarda bir bilezik aldılar.

Şimdi ne yaparlar bilmiyorum ben 9 aydır görüşmüyorum görüşmeyi de düşünmüyorum belki hastaneye gelir (ben konuşmam) takar gider.

Belkide konuşmadığımında arkasına sığınır hiçbirşey yapmaz. Beklentim yok yapmasında zaten. Önemli değil.

Ohhh ne güzel kesesine bereket ailenin, kızında güzel günlerde giysin inş.

İnsanın annesi gibi yok valla.
Amin amin...
Amaaan yapmayan yapmasın bosver canim:)
Sen en doğrusunu yapıyorsun takmamakla zaten..
Benim kayinvalidem örgü örüyor surekli , elinden gelen o iki çocuk okutuyorlar.. fazlasını bende yapmasini istemem, zora girmesine gerek yok yani... Çok sukur hallediyoruz bir şekilde..

Valla ben ilk hamileliğimde midem bulana bulana yediğim şeyleri hamilelikten sonra yiyemedim.

Ama bunda baktım midem bulanıyor yemeyi kestim muhtemelen doğumdan sonra geri yemeye başlarım.

Ama üstüne gidip kustuğum halde boğazıma dur diyemeyip yeseydim onları da bir ömür yiyemezdim gibi geliyor.
Hmmm...

Anladim... Ben ilk 3 ay sogaan ve sarımsaktan oyle tiksindim ki... Hiç bir yemeğe dahi koyamadım... O yemekte soğan varsa yiyemedim...
Hiç kusmadim ben ama soğanin kokusu bile oğurmemi sağlıyordu...
Sonraki dönemde ise yemeye başladım yemeklerde ama hala tiksiniyorum.. maalesef çığ olarak tuketemiyorum zaten midemin ağrısından ölüyorum:(

Amin amin...
Amaaan yapmayan yapmasın bosver canim:)
Sen en doğrusunu yapıyorsun takmamakla zaten..
Benim kayinvalidem örgü örüyor surekli , elinden gelen o iki çocuk okutuyorlar.. fazlasını bende yapmasini istemem, zora girmesine gerek yok yani... Çok sukur hallediyoruz bir şekilde..

Yani düşünmesi yeter.

Benim kayınvalidemde okutacak çocukta yok, 2 çocuğu var biri eşim, birde kardeşi var oda almanyada evlendi gitti.

Evleri kendi evi emekli maaşları var, eşimin babası hala çalıyor ve hep param yok diye ağlardı.

Bana dokunmasında ondan gelecek birşeyi istemiyorum.

Hmmm...

Anladim... Ben ilk 3 ay sogaan ve sarımsaktan oyle tiksindim ki... Hiç bir yemeğe dahi koyamadım... O yemekte soğan varsa yiyemedim...
Hiç kusmadim ben ama soğanin kokusu bile oğurmemi sağlıyordu...
Sonraki dönemde ise yemeye başladım yemeklerde ama hala tiksiniyorum.. maalesef çığ olarak tuketemiyorum zaten midemin ağrısından ölüyorum:KK43:

Bende hala elleyemiyorum canım annem küçük küçük doğradı soğanları dondurucuma attı, yemeklere çok az koyup balkon kapısı açık iyice kavurarak yemek yaparsam yiyebiliyorum soğanı.

Sarımsağı asla ama asla yiyemiyorum.

Soğanı da çiğ olarak tüketemiyorum.

Onun için melemen bile yiyemez oldum.

Olsun az kaldı geçecek bu günlerde.

Hayırlı olsun canım Allah güle güle bebişinle güzel günlerde oturmayı nasip etsin. Merak etme canım herşey halledilir yavaş yavaş.

ayy canım canın çok çektiyse ye bence. Ağzında eriterek yersen bşycik olmaz Allah ın izniyle. Ben de geçenlerde yedim valla.

çok tatlısınız canım maşallah size :nazar:

oyy kocaman olmuş oğluşun. Ben de yarın görücem kısmetse. Maşallah canım :nazar:
Cok sag ol canim,senin de guzel haberlerini bekliyorumm yarin:KK15:

Bende hala elleyemiyorum canım annem küçük küçük doğradı soğanları dondurucuma attı, yemeklere çok az koyup balkon kapısı açık iyice kavurarak yemek yaparsam yiyebiliyorum soğanı.

Sarımsağı asla ama asla yiyemiyorum.

Soğanı da çiğ olarak tüketemiyorum.

Onun için melemen bile yiyemez oldum.

Olsun az kaldı geçecek bu günlerde.
Bende menemeni sogansiz yapiyorum..
Çünkü çok seviyorum hiç yemesem olmaz...

İlginç bir şey bu gerçekten.. inşaAllah hamilelikten sonra eski halimize döneriz :) zevkle sarimsak soğan yemek istiyorum yine...

Yani düşünmesi yeter.

Benim kayınvalidemde okutacak çocukta yok, 2 çocuğu var biri eşim, birde kardeşi var oda almanyada evlendi gitti.

Evleri kendi evi emekli maaşları var, eşimin babası hala çalıyor ve hep param yok diye ağlardı.

Bana dokunmasında ondan gelecek birşeyi istemiyorum.
Bosver zaten öylesinden istenmez :)
Anneciğin yeter sana...

Ben daha kıyafet almıyorum canım internette motherlove da indirim varken aldım biraz tulum falan,birde benim akrabalar yurt dışında onlarda yollayacak daha gerek yok. Bizim beşik,dolap işi falan duruyor,cumartesi bende ineceğim kemeraltına ne var ne yok haber veririm sana.
Kizlar izmirde mi yasiyorsunuz

kızlar annanemiz bize küçük portatif beşik aldı :)))) kendi odasında beşiği vardı zaten bunu yatak odama yanıma koyucam ve bi yere kalmaya giderken yanımızda goturcez :)))) canımmm annemm Allah başımızdan eksik etmesin :))) ben sadece begenmiştim aslında alsak iyi olur ama artı masraf diyordum, oda kendisi dün aradı ben alayım dedi :)))

Eklentiler

• 45038339220585138655.webp
    45038339220585138655.webp
    22 KB · Görüntüleme: 115
Bende menemeni sogansiz yapiyorum..
Çünkü çok seviyorum hiç yemesem olmaz...

İlginç bir şey bu gerçekten.. inşaAllah hamilelikten sonra eski halimize döneriz :) zevkle sarimsak soğan yemek istiyorum yine...

Domateste midemi rahatsız ettiği için yiyemiyorum canım.

Kızım isterse ona yapıyorum.

Yoksa içine kurutulmuş biberim var atar yaparım ama midemi domateste bozuyor.

Ben saysam yiyemediklerimi acırsın bana.

kızlar annanemiz bize küçük portatif beşik aldı :)))) kendi odasında beşiği vardı zaten bunu yatak odama yanıma koyucam ve bi yere kalmaya giderken yanımızda goturcez :)))) canımmm annemm Allah başımızdan eksik etmesin :))) ben sadece begenmiştim aslında alsak iyi olur ama artı masraf diyordum, oda kendisi dün aradı ben alayım dedi :)))

Hah işte bak ıspatı ne varsa annelerde var değil mi?

Güle güle kullanın canım.

Mışıl mışıl uyusun içinde.

Domateste midemi rahatsız ettiği için yiyemiyorum canım.

Kızım isterse ona yapıyorum.

Yoksa içine kurutulmuş biberim var atar yaparım ama midemi domateste bozuyor.

Ben saysam yiyemediklerimi acırsın bana.
oyyy...
beni de biber mahvediyor ...
menemeni yiyorum sonra bütün gün midemin yanmasından ölüyorum ama yemesem de olmuyor :S

neyse az kaldı inşaAllaaah...geçecek bu günler de ...

oyyy ne güzeeell
anneciğinden Allah razı olsun :)
nasıl da yetişiyorlar imdadımıza...

Ne güzel hediyeler alıyorlar sizlere valla.

Bizde bütün akrabalar çeyrek takarlar.

Oda geri gideceğini bildiği için.

Ulan çeyreğin yanına da bir çorap bari alda ayıp olmasın.

Tabi annem babam hariç.

Annem babam ilk kızımda içine adınıda yazdırarak özel 22 ayar bilezik yaptırdılar.

Bu kızımada yaptıracaklarmış.

Dün de söylemesi ayıptır kızıma 500 lira verdi annannesi 500 de karnımdakine verecekmiş. (gerek yok dediğim halde)

Babam da bileziğini alacak.

Tabi annemin aldığı kıyafetleri saymıyorum, Allah razı olsun her dışarı çıktığımızda ya büyük kızıma yada küçük kızıma mutlaka birşeyler alır.
allah razı olsun onlardan verdikçe rabbimde bereketini artırır onların cebindeki paraların...

oyyy ne güzeeell
anneciğinden Allah razı olsun :)
nasıl da yetişiyorlar imdadımıza...
evet aynen canım :( bebek arabamızıda o almıştı saolsun bize baya yardımcı oldu bu yaşında çalışıyor bide torunları için bişeler yapmaya çalışıyor ablamında 2 kızı var hiç eli boş gelmez. torun sevgisi başka derler doğru galiba...

evet aynen canım :KK43: bebek arabamızıda o almıştı saolsun bize baya yardımcı oldu bu yaşında çalışıyor bide torunları için bişeler yapmaya çalışıyor ablamında 2 kızı var hiç eli boş gelmez. torun sevgisi başka derler doğru galiba...
öyle elbette canım...
onlara da çok farklı bir heyecandır bu , çok farklı bir his..
kıyamam hiç onlara ben :(

Rabbim hayırlı ömürler versin hepsine...

Bebek çükken o kadar insanı eve toplayıp mevlüt yapma bence herkes kucaüına alacak bebeği o sıcaklarda bir de. Ben bir hafta misfir bile kabul etmem :)
o misafir kabul etmeme taktiğini banada sölede canım bende uygulayım. walla nasıl diyeceğimi nasıl geri çevireceğimi bilmiyorum ama laf arasında sonra gelin demem lazım ilk haftaları sakince kendi kendime atlatmak istiyorum :)))

Back
X