- 15 Nisan 2011
- 242
- 105
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #35.581
kızlar doğm yapan bşka bri daha mı var aramzda, bn mi kaçrdm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm baska kimse ins.da henuz olmaz hepsi vaktinde gelir ins.kızlar doğm yapan bşka bri daha mı var aramzda, bn mi kaçrdm.
Tamam canim ekliyorumBenide ekleyebilirsiniz kızlar Meral Yılmaz Buyruk
Sen eklemissin canimm kabul ettmBenide ekleyebilirsiniz kızlar Meral Yılmaz Buyruk
Gelecek o gunlerde canimm insallahAyyy bi alabilsem kucağıma zaten hic birakmicam.İnşallah ruyan çıkar kavusurum oglusuma canim inşallahhhhh
inşllh canm, allh hepsinn sağlıkla doğmasnı nasip etsn. maralın da tez zamnda yavrsuna kavşmasını nasp etsn.yok cnm baska kimse ins.da henuz olmaz hepsi vaktinde gelir ins.
Burcu hasan mutlu canimIsimlerinizi bana damesajlayin kizlar ekliyeyim faceden
İnşallah canım inşallahGelecek o gunlerde canimm insallah
selam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım ve aclık tokluk normal fakat yüklemeden sonraki ilk 1 saat cok yüksek cıktı doktorum iyiki yaptırmışsın gebelik şekeri var ve vbu kanda belli olmazdı dedi. diyet verdi lütfen hanımlar bir kereye mahsus yaptırın kadın dogumcular zaten bikere öneriyor fazla yaptırmaya benim doktorumda karşı fakat lütfen şu canan karatayı dinlemeyin anlamasanız bebeğinize geçer ve bu daha tehlikeli iyi bir doktor olduktan sonra doktorunuza güvenin etrafınızdakilerin kulaktan dolma bilgilerine sakın inanmayın zira bana acıklama yapmaktan fenalık geldi.