2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canlarım merhaba. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şukur kızçemle.
Aklıma şey takıldı ne zamandır göremiyorum
Musab Hamza'dan yeni bir haber var mı acaba?

Ne desek boş olduğunu biliyorum hem de çok iyi...
Tek diyebildiğim rabbim sabrını versin, en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah.
Dualarım seninle...

Basiniz sagolsun cnm ne desek bos rabbim hayirli evlatlar nasip etsin en kisa surede Cok uzuldum...

Ne desek boş olduğunu biliyorum hem de çok iyi...
Tek diyebildiğim rabbim sabrını versin, en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah.
Dualarım seninle...
canım sende iğne kullanıyordun sanırım. göbekten mi devam ediyorsun. ben hala göbekten vuruyorum ama son zamanlarda bir damla kadar dışarı çıkmaya başladı. sende böyle birsey oluyormu. tedirgin olmaya başladım. vurduktan sonra iğneyide çıkarmıyorum tutuyorum ama gene aynı şey oluyor neden anlamadım.

çok üzüldüm arkadaşım başın sağolsun. bir çocugun daha vardı sanırım Allah ona uzun ömür versin.

başınız sağolsun canım ne desek boş.. Allah tekrar kucağını doldurur inşallah çok etkilendim, ablam da 35 haftalıkken kaybetmişti yavrusunu.. Nasipten öte köy yok..
ablan neden kaybetmişti canım. 14 tansiyon yüksekmi ki benim doktorda genelde 14 geliyor 14 altını nadiren görüyorum

canım ben şimdiden sölimde merakta etme benide. persembe dogum iznine cıkıyorum. normalde işyerimdeki pcden giriyordum. izindeyken hazırlıklardan fırsat buldukca telden bakıp yazmaya calısırım arada.
arada yaz canım, ses et yani... iyiyim vs. diye...
bazen bakınıyorum aa şundan ses yok diyorum...
insan merakta kalıyor ,o kadar zaman geçirdik burda..

anladım canıım...
bende kaç gündür bakınıyorum bişey yok :)
demek gezmelerdeydiniz , ohh..
hmm sağlıklı olduktan sonra kilo sıkıntı değil, burda doktorum sıkıntı yok dedi denilse de anneler çok üzülüyor kilo konusunda..
sıkıntı olduğunda doktorlar söylüyor zaten..
fıstık doğunca anne sütüyle kocaman olur zaten inşaAllaah :)
bizim de yarın kontrol,, bakalım minnakım ne kadar olmuuuşş :)

Canlarım merhaba. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şukur kızçemle.
Aklıma şey takıldı ne zamandır göremiyorum
Musab Hamza'dan yeni bir haber var mı acaba?
yaa bide o var ...
kaç gündür aklımda...
yazdım bir kere maral26 diye..
ama yazmadı hiç...
iyi düşünelim iyi olsun canım...

Çok üzüldüm cnm insan dicek bşy bulamıyo. Allah sabırlar versin en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye

Canım yeni gördüm ve çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.

Allah sabır versin.

Allahın izni ile bugün tam 34 haftalık olduk.

Yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyece.

İmzamız da da

Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır. yazıyor.

Yinede insan kucağına sağlıkla almadan rahat edemiyor.

Kızlar haftaya babamızın doğumgününü bukez kızının ağzından olsun kutlama mesajimiz hediyemiz istiyorum.varmı orijinal fikirleri olan?deneyen?

Evet canım kullanıyorum iğne.
Bende halen göbekten devam ediyorum, her defasında doktoruma soruyorum rahatsan sıkıntı yok diyor.
Benim de sık sık dışarı çıktığı oluyor canım, ben iğneyi çıkarır çıkarmaz hemen parmağımla 1 dk.kadar bastırıyorum.
Sanırım onunda etkisiyle morarma falan olmuyor.
Arada azcık kanıyor falan ama normalmiş bunlarda, sende mutlaka hafifce bastır bi süre.

Canım bide sen iğneyi kendin mi çıkarıyorsun vurduktan sonra, yoksa iğne tamamen boşalınca mekanizmanın kendi kendini atmasını mı bekliyorsun?
Kendin çıkarma oda çok kanama ve geriye çıkış yapıyor.

kızlar sizinde bebişiniz kaburganıza baskı yapıyor mu?... benimki sol kaburgamı ayağıyla acayip ittiriyor, hatta canımı yakıyor bazen... sizde de oluyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…