- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.581
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
canım sende iğne kullanıyordun sanırım. göbekten mi devam ediyorsun. ben hala göbekten vuruyorum ama son zamanlarda bir damla kadar dışarı çıkmaya başladı. sende böyle birsey oluyormu. tedirgin olmaya başladım. vurduktan sonra iğneyide çıkarmıyorum tutuyorum ama gene aynı şey oluyor neden anlamadım.Ne desek boş olduğunu biliyorum hem de çok iyi...
Tek diyebildiğim rabbim sabrını versin, en doğru en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini inşallah.
Dualarım seninle...
çok üzüldüm arkadaşım başın sağolsun. bir çocugun daha vardı sanırım Allah ona uzun ömür versin.Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
hadi ya..Bildigim kadaryla facede cogu kisi artik..
ablan neden kaybetmişti canım. 14 tansiyon yüksekmi ki benim doktorda genelde 14 geliyor 14 altını nadiren görüyorumbaşınız sağolsun canım ne desek boş.. Allah tekrar kucağını doldurur inşallahçok etkilendim, ablam da 35 haftalıkken kaybetmişti yavrusunu.. Nasipten öte köy yok..
arada yaz canım, ses et yani... iyiyim vs. diye...canım ben şimdiden sölimde merakta etme benide. persembe dogum iznine cıkıyorum. normalde işyerimdeki pcden giriyordum. izindeyken hazırlıklardan fırsat buldukca telden bakıp yazmaya calısırım arada.
anladım canıım...canım izmirdeydik tüm hafta. arkadaşlar, aile derken gezmekten fırsat bulup da yazamadım
Bu sabah kontrole gittik, kızımı gördüm 31 hafta 3 günlük SAT a göre. Doktorumuz yaklaşık 1 hafta geriden geliyor dedi ama çok olumlu konuştu. Beslenmeyle vs alakalı olmadığını, hatta normal doğum için daha avantajlı olduğumu söyledi. Üzülmedim, zaten ben de 2,500 doğmuş kızım 5 kilo doğacak değil yaboyu 42 cm ve kilosu 1670 gr.
yaa bide o var ...Canlarım merhaba. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şukur kızçemle.
Aklıma şey takıldı ne zamandır göremiyorum
Musab Hamza'dan yeni bir haber var mı acaba?
Çok üzüldüm cnmGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
iyiyim ben de artik iice agirlasmanin etkisiylehic bi sey yapasim yok surekli dinlenme modundagünaydın, iyiyiz şükür. sen nasılsın?
Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye
Kizlar bebisim.dogum kanalina tamamen girmis bel agrisindan duramadim gittim.hastaneye normal kanalda dedi artik bekliyoruz bakalim hayirlisi dogum korkusu sardi beni
canım sende iğne kullanıyordun sanırım. göbekten mi devam ediyorsun. ben hala göbekten vuruyorum ama son zamanlarda bir damla kadar dışarı çıkmaya başladı. sende böyle birsey oluyormu. tedirgin olmaya başladım. vurduktan sonra iğneyide çıkarmıyorum tutuyorum ama gene aynı şey oluyor neden anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?