- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.561
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Canim nuna pepp aldik anakucagiyla beraber travel Sistem. Ikisi 1060tl.ye geldi. E bebekten aldik 250tl.ye 100tl hesiye ceki veriyordu. 400tl.de cekimiz ildu onlada beaik alacagizzz. Araba cok kullanisli duruyor asik oldum resmen evde sürüp duruyorum hhahaKizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
anladım canım. rabbimin takdiri ne isyan edebiliriz ne sitem... yeni bir bebek ile teselli olursun tez zamanda inşallah...Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye
internetten begendik canım ama istanbulda havuzlu han die bi yer var ordan 100 küsür daha indirimli olarak aldıkInternet sitesinden mi aldiniz canim
Ay canim benim ya..... rabbim sana hz.eyyup sabri versin... cok uzuldum tansiyon demek... durduk yere... rabbim bukadar ömür nasip etmis demek...... guclu olmaya calis....Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
canım ben şimdiden sölimde merakta etme benide. persembe dogum iznine cıkıyorum. normalde işyerimdeki pcden giriyordum. izindeyken hazırlıklardan fırsat buldukca telden bakıp yazmaya calısırım arada.Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...
@mirac75 senin de sesin cikmiyor bir kac gündür , merak ediyorum...
Bildigim kadaryla facede cogu kisi artik..Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...
Şükürler olsun Mayıs 20 de Allah'ın izniyle alıcam inşallah oğluma Rabbim hepimize nasip etsin arkadaşlar daha yeni kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum dışarıda mis gibi hava var kızımı alıp mis gibi hava almaya çıkmayı düşürmüyorum arkadaşlar kocaman öpüyorum siziiiiiMaşallah canım az kalmış bayağıbizde 32. Haftaya girmiş bulunuyoruz bugün itibariyle bizde mutluyuz az kaldı Miniklerimize kavuşmaya
Eminonundeki yer mi..cok istiyorum oraya gitmeyi ama yurumek yasak..ablam gitmisti cok uygunmus fiyatlardainternetten begendik canım ama istanbulda havuzlu han die bi yer var ordan 100 küsür daha indirimli olarak aldık
Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda Rabbim saglikli bi evlat nasip eder size insallahGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Bir arastirayim onu. Rahat surulmesi cok onemli. Zaten zayifim disari cikmak azap olmasin araba yuzundenCanim nuna pepp aldik anakucagiyla beraber travel Sistem. Ikisi 1060tl.ye geldi. E bebekten aldik 250tl.ye 100tl hesiye ceki veriyordu. 400tl.de cekimiz ildu onlada beaik alacagizzz. Araba cok kullanisli duruyor asik oldum resmen evde sürüp duruyorum hhahasurusu cok rahat tek elle yag gibi kayip gidiyor.
Canım cok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun sabır versin inşallahCok uzuldum Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda Rabbim saglikli bi evlat nasip eder size insallah
evet canım fiyatlar uygun ama gercekten orda dolaşmak için enerji lazım. biraz dolanıyosun cunku aradığını bulana kdr ve cok kalabalık artık daral geliyor hemen cıkmak istiyorsun ben 1-2ay once almıştım ama gecenlerde yine başka bişey için gittim fazla dolanamadık cıktıkEminonundeki yer mi..cok istiyorum oraya gitmeyi ama yurumek yasak..ablam gitmisti cok uygunmus fiyatlarda
canım Rabbim sana sabır versin çok Üzücü umarım tez vakitte bir meleğe sahip olursun dualarımız seninle..Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
canım izmirdeydik tüm hafta. arkadaşlar, aile derken gezmekten fırsat bulup da yazamadımTatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...
başınız sağolsun canım ne desek boş.. Allah tekrar kucağını doldurur inşallahGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Basın sağolsun canım benim Allahın dediği oluyo Allah tekrar nasip eder insallah hiç bırakma kendiniGünaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?