2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

sizi cennete çağıran bir meleğiniz var. çok zor ve tarifi imkansız bir boşlukta olduğunuzu tahmin ediyorum. Allah yardımcınız, sabrınız, duanız kabul olsun. tez zamanda kucağınıza evladınızı almanızı dua ederim.

Kizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
Canim nuna pepp aldik anakucagiyla beraber travel Sistem. Ikisi 1060tl.ye geldi. E bebekten aldik 250tl.ye 100tl hesiye ceki veriyordu. 400tl.de cekimiz ildu onlada beaik alacagizzz. Araba cok kullanisli duruyor asik oldum resmen evde sürüp duruyorum hhaha surusu cok rahat tek elle yag gibi kayip gidiyor.

Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye
anladım canım. rabbimin takdiri ne isyan edebiliriz ne sitem... yeni bir bebek ile teselli olursun tez zamanda inşallah...

Ay canim benim ya..... rabbim sana hz.eyyup sabri versin... cok uzuldum tansiyon demek... durduk yere... rabbim bukadar ömür nasip etmis demek...... guclu olmaya calis....

Rabbim bu zor imtihana karşı dayanma gücü versin. Tekrar nasip etsin hayırlısıyla.

Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...

@mirac75 senin de sesin cikmiyor bir kac gündür , merak ediyorum...
canım ben şimdiden sölimde merakta etme benide. persembe dogum iznine cıkıyorum. normalde işyerimdeki pcden giriyordum. izindeyken hazırlıklardan fırsat buldukca telden bakıp yazmaya calısırım arada.

Maşallah canım az kalmış bayağı bizde 32. Haftaya girmiş bulunuyoruz bugün itibariyle bizde mutluyuz az kaldı Miniklerimize kavuşmaya
Şükürler olsun Mayıs 20 de Allah'ın izniyle alıcam inşallah oğluma Rabbim hepimize nasip etsin arkadaşlar daha yeni kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum dışarıda mis gibi hava var kızımı alıp mis gibi hava almaya çıkmayı düşürmüyorum arkadaşlar kocaman öpüyorum siziiiii

Cok uzuldum Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda Rabbim saglikli bi evlat nasip eder size insallah

Bir arastirayim onu. Rahat surulmesi cok onemli. Zaten zayifim disari cikmak azap olmasin araba yuzunden

Eminonundeki yer mi..cok istiyorum oraya gitmeyi ama yurumek yasak..ablam gitmisti cok uygunmus fiyatlarda
evet canım fiyatlar uygun ama gercekten orda dolaşmak için enerji lazım. biraz dolanıyosun cunku aradığını bulana kdr ve cok kalabalık artık daral geliyor hemen cıkmak istiyorsun ben 1-2ay once almıştım ama gecenlerde yine başka bişey için gittim fazla dolanamadık cıktık

canım Rabbim sana sabır versin çok Üzücü umarım tez vakitte bir meleğe sahip olursun dualarımız seninle..

herkese slm. iyi bi hafta olsun inşallah hepimiz için dünden beri giremedim dün evlilik yıldönümümüzdü kocacımla ilgilendim ama çokta msj birikmemiş pek kimse uğramamış anlaşılan dün itibariyle 32. haftaya girdik çok şükür bi an önce zaman geçsin doğum gelsin artık

Kizlar slm nasilsiniz. Bende artik son uc haftaya girdim 35 te ayrilmak istiyorum bakalim dr. Ne diyecek bu duruma. 37 ye kadar calisamayacagim cunku cok yoruldum artik.

Kizlar yuruyus yapan var mi yirmi dk zor yuruyorum

Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...

@mirac75 senin de sesin cikmiyor bir kac gündür , merak ediyorum...
canım izmirdeydik tüm hafta. arkadaşlar, aile derken gezmekten fırsat bulup da yazamadım
Bu sabah kontrole gittik, kızımı gördüm 31 hafta 3 günlük SAT a göre. Doktorumuz yaklaşık 1 hafta geriden geliyor dedi ama çok olumlu konuştu. Beslenmeyle vs alakalı olmadığını, hatta normal doğum için daha avantajlı olduğumu söyledi. Üzülmedim, zaten ben de 2,500 doğmuş kızım 5 kilo doğacak değil ya boyu 42 cm ve kilosu 1670 gr.

başınız sağolsun canım ne desek boş.. Allah tekrar kucağını doldurur inşallah çok etkilendim, ablam da 35 haftalıkken kaybetmişti yavrusunu.. Nasipten öte köy yok..

Basın sağolsun canım benim Allahın dediği oluyo Allah tekrar nasip eder insallah hiç bırakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…