2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok uzgunum su anda. Rabb in sabirlar versin. Insallah tez zamanda bu acini unutturacak guzel haberler alirsin, bi daha bebein olur. Basin sagolsun.

İzmirden günaydın minnaklar ve anneleriiiii Nasılız bakalımmm? Biz kahvaltı yapıcaz simdikkk. Öpüyorum o minik minik elleri ayacıklarıı oyy
Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...

mirac75 senin de sesin cikmiyor bir kac gündür , merak ediyorum...

Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye

Haber et kendinden olur mu canim, insan merakta kalıyor..

Göğüs ucu çıkarıcı aparatlar satılıyor bir arkadaşıma doktoru banyoda göğüs ucunu tutup çek demiş tabi son hafta yapmak daha mantıklı doğumu tetiklediğinden.

Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye

Başınız sağolsun, Allah bir daha yaşatmasın böyle acı hayırlısıyla sağlıklı bir evlat alırsın kucağına seneye inşallah.

Başınız sağ olsun,Allah sabırlar versin sizlere. Bütün kelimeler kifayetsiz, keske size dermen olacak bir şey soyleyebilsek, inşallah tez zaman da sağlıkla yeni güzel haberlerini alırız.

Allah sabır versin, inşallah dileklerine kavuşursun

herkese günaydın... bebeğini kaybeden arkadaşım rabbim sabrını versin inş. çok zor bir süreçtir düşüncesi bile zor.rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun inş.

Kizlsonradanngi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
Canim biz chicco liteway plus aldik surusu gayet kolay ve sonradan baston olabiliyor kullanisli geldi bize.fiyati 899tl ama internette arastir bazi yerlerde daha indirim li

Canimm bizimkisi de öyle babasina cekmis bende köfte dudaklım diye seviyorum ilerde estetik yaptirmaz artik diyorumhatta esim de diyordu bi tek bizimki mi böyle diye demekki normalmiş
Kizlar bu dort boyutlularda dudaklar kalin burun buyuk gorunuyor benimkinin de burnu buyuk gibi ama sanirim 4 boyutluda cok fazla buyuttukleri icin oyleymis

hadi gözünaydın şimdiden

Cok sevindim cnm geri sayim basladi baksana:) bnmde bugun kontrol var. Ins bnde guzel haberlerlw gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…