- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.541
Zaten bu saatten sonra yapacak biseyvyok ins hayirlisiyla iyi olut hepimiz icin cnm
Cok uzgunum su anda. Rabb in sabirlar versin. Insallah tez zamanda bu acini unutturacak guzel haberler alirsin, bi daha bebein olur. Basin sagolsun.Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Bel agrisiyla uyandim, halada devam ediyogunaydin kizlar nasilsiniz
Tatlim çarşamba yazmışsin en son, merakta kalıyor insan arada ses ediin lütfen...İzmirden günaydın minnaklar ve anneleriiiiiNasılız bakalımmm? Biz kahvaltı yapıcaz simdikkk. Öpüyorum o minik minik elleri ayacıklarıı oyy
Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneyeAllah sabır versin sizlere, cennette seni bekleyen bir meleğin var artık... biliyorum ne desek boş tesellisi yok bu acının. İnşallah tez zamanda toparlanırsın yeniden bebek sahibi olursun tüm acılarını unutursun. peki daha onceden yuksek tansiyon sorunun varmıydı yoksa bi andamı oldu merak ettim...
Cok uzgunum su anda. Rabb in sabirlar versin. Insallah tez zamanda bu acini unutturacak guzel haberler alirsin, bi daha bebein olur. Basin sagolsun.
Haber et kendinden olur mu canim, insan merakta kalıyor..Kizlar 22.haftamda belli oldu...
O gunden beri riskli gebelik takibindeyim ...
Mr cekildi bi ay once sukur mesane ve rahme yapismamis...
Ama yukari cikar denmedi kac aydir...
Previa marjinal yukari cikabiliyor ama totalis zor...
Mr cektirin mutlaka...
Usgde de belli oluyor gerçi akreate durumu fakat kesin sonuc mr...
Rabbim cumlemize selametle bebislerimizle kurtulmayi nasip etsin insaallah amin...
kızlar, benim gogus uclarımdan birisi çıktı ama diğerinin ucun bir tuhaf, çıkmadı ama sanki içeri doğru kaçmiş gibi. böyle bir şey yaşayan var mı? ne yapmam lazim acaba?
o gogsumdem emziremem diye korkuyorum valla...
Hiç tansiyonum yükselmedi hamilelik boyu 11/6 çıkardı hep ilk defa 14 e çıktı Rabbim nasip etmemiş hepinize dualarınız için teşekkür ederim ve en ufak sancıda muhakkak gidin hastaneye
Başınız sağ olsun,Allah sabırlar versin sizlere. Bütün kelimeler kifayetsiz, keske size dermen olacak bir şey soyleyebilsek, inşallah tez zaman da sağlıkla yeni güzel haberlerini alırız.Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Canim biz chicco liteway plus aldik surusu gayet kolay ve sonradan baston olabiliyor kullanisli geldi bize.fiyati 899tl ama internette arastir bazi yerlerde daha indirim liKizlsonradanngi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
unlerderde bende de olmaya basladi ozellikle ayakta kalip yoruldum mu oluyor.Cok nadir oldugu oluyor xnm agri degilde karnim tamamen sertlestigi ve bebegin toplanmasi olaylarini cok yasiyorum. Adet agrisi gibimi?
Kizlar bu dort boyutlularda dudaklar kalin burun buyuk gorunuyor benimkinin de burnu buyuk gibi ama sanirim 4 boyutluda cok fazla buyuttukleri icin oyleymisCanimm bizimkisi de öyle babasina cekmis bende köfte dudaklım diye seviyorum ilerde estetik yaptirmaz artik diyorumhatta esim de diyordu bi tek bizimki mi böyle diye demekki normalmiş
hadi gözünaydın şimdidenKızlar şükürler olsun yolunda herşey.kilo da almış kuzucuklar.. Anneleri daha ne ister..
8 mayısa beni çağırdı.. Artik heyecan sardı..iğneyi biraktirdi.kasılma haplarinida haftaya birakicam..rahmin hazırlanmasını istiyor..ona gore de hayırlısı ile doğum inş..
Cok sevindim cnm geri sayim basladi baksana:) bnmde bugun kontrol var. Ins bnde guzel haberlerlw gelirimKızlar şükürler olsun yolunda herşey.kilo da almış kuzucuklar.. Anneleri daha ne ister..
8 mayısa beni çağırdı.. Artik heyecan sardı..iğneyi biraktirdi.kasılma haplarinida haftaya birakicam..rahmin hazırlanmasını istiyor..ona gore de hayırlısı ile doğum inş..
Selam kizlar.
Bende bu ara cok kotu ishal var. Enfeksiyondan dolayi munurol ictim gynomax fitil kullaniyorum halen. Gunde 3 defa tuvalete tasiniyorum acaba acile gitsem mi diye dusunuyorum serum falan takarlar sivi kaybi oluyor cunku.
Cnm bide ishal kaailma yapar dikkat et.Selam kizlar.
Bende bu ara cok kotu ishal var. Enfeksiyondan dolayi munurol ictim gynomax fitil kullaniyorum halen. Gunde 3 defa tuvalete tasiniyorum acaba acile gitsem mi diye dusunuyorum serum falan takarlar sivi kaybi oluyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?