2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bayanlar bu arada benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda ve normal.kızım sadece azcık minik.:)34 haftadayız 2 kilo 100 gram.nst ye 36 dan itibaren Başlıyor benim doktorum.2 hafta sonra her hafta gideceğim ama nst için.

Canım doktor normal dedi mi 15 günde bir kilo almasına allah korusun şekerini falan ölçtürdün mü sen?

sekerim normal cikmisti cnm problem yoktu.ama benim biyum 1.72 hamile kaldigimda 85 kiloydum ailemde biraz uzun ve yapili.irsi diye dusunuyorum irilik.cunku boyuda uzun suan 50 cm.sadece,sisman degil yani zaten karin cevresi 35 le uyumlu kilo ve boy baya,onden gidiyo

Canım maşaallah tam bi tosuncuk olmuş annesi doktorun normal doğum zor olur falan dedi mi canım
ben seyi sordum hani haftasi onden gidiyoya bu durum dogum zamanini one cekermi dedim hayir dedi sadece,bebegin kilosuyla beraber suyuda fazlaysa one ceker dedi.gelisi boyle giderse dogumu zor olur,sadece,dedi

Senin kızının da maşallahı var canım.

Demek yalancı sancıların başlamış. Bizde sancı vs. çıkmadı.

Ya sormayın teyzeleri benim işim vardı 9,30 gibi cevap yazarım dedim yazamayınca ben söyledim kızım yazdı.[/QUOTE]

masallah canim seninkinede buyumus bak kocaman oldular artik.bugun benimde nst de sancim cikti ama doktorum endiselenicek bise yok rahim kendini hazirliyo cok normal dedi

Minik degil normal cnm. Masallah bebisine. Ben burdan takip ediyorum uyumlu gidiyor

Basin saolsun cnm vade dolunca elden bisey gelmiyor ne yapsak ne desek bos. Rabbim sizlere sabir versin. Mekani cennet olsun

Ben anne oldum :)

28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..

33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..

Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam

Basin saolsun cnm bnm cani verende alanda rabbim.. kndine bebegine dikkat et hamile olduğunu jnutma tmmi

Ayyyy ayyyyy sok oldum ve cok duygulandim suan ağlıyorum allah anali babali buyutsun okadar emek versin rabbim mukafatini verdi sukurler olsun

Sezeryanmi oldun cnm sagligin nasil simdi bebekler nasil? Solunmun cihazina baglilarmi? Ciger geliştirici ise yaramistir ins

Ay cok mutlu oldum nisan annesi oldun demek son dk.da oleyy

En merak ettigim dikisler nasil alindi biliyosu n bendede var ve korkuyorum xok. Hadi cabuk haber ver uykum kacti burda

Ay sabah sabah ne.güzel haber çok duygulandım canım göZün aydın allah sağlık mutluluk versin İnş

Canim Allah anali babali buyutsun :)
Cabucak ciksinlar kuvezden insallah

herkese günadın... bi bebiş haberi gördüm sanki hatta iki snırım:) rabbim salğıkla evinize gitmeyi nasip etsin inş.allah analı babalı büyütsün

Yumurta yiyorumda, muza alerjim war kokusu bile midemi bulandiriyo. Cocugum icin yiyim dedim bi aksam sabaha kadar afedersin lavaboya tasindim. Acile gidicektik azdahaboyle oluncada kendimi suclu hissediyorum benjm yuzumden bebeim kilo alamaiyo diye

Oy canim beniim gozun aydiinn..insallah hemencik cikarlar mis kokulu yavrular. Opuyoruz

kuzumm başınız sağolsun ne diyeceğimi şaşırdım mekanı cennet olsun halacığının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…