- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.861
Canım doktor normal dedi mi 15 günde bir kilo almasına allah korusun şekerini falan ölçtürdün mü sen?
ben seyi sordum hani haftasi onden gidiyoya bu durum dogum zamanini one cekermi dedim hayir dedi sadece,bebegin kilosuyla beraber suyuda fazlaysa one ceker dedi.gelisi boyle giderse dogumu zor olur,sadece,dediCanım maşaallahtam bi tosuncuk olmuş annesi doktorun normal doğum zor olur falan dedi mi canım
QUOTE="SirriEyvan, post: 40726921, member: 483632"]Vallahi çok duygulandim , büyümüş de buraya yazarmis... Allahim bizim de böyle büyüyecek mi yavrularimiz...
Cok duygusalim bu ara anneler affedin beni :)))
MaasAllah senin kardeşine... Çok öpüyorum seniiii...tatli kiz yaa...:)
Minik degil normal cnm. Masallah bebisine. Ben burdan takip ediyorum uyumlu gidiyorBayanlar bu arada benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda ve normal.kızım sadece azcık minik.:)34 haftadayız 2 kilo 100 gram.nst ye 36 dan itibaren Başlıyor benim doktorum.2 hafta sonra her hafta gideceğim ama nst için.
Basin saolsun cnm vade dolunca elden bisey gelmiyorHepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
Xnm bnm eskisi kadar degil hareketler. Sanirim yerleri daraldi. Daha cok surtunup ittiriyorrrKızlar bebeğiniz hareketleri nasıl azalma veya artış var mı?
Basin saolsun cnm bnm cani verende alanda rabbim.. kndine bebegine dikkat et hamile olduğunu jnutma tmmiHepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
Ayyyy ayyyyy sok oldum ve cok duygulandim suan ağlıyorumBen anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..
Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam
En merak ettigim dikisler nasil alindi biliyosu n bendede var ve korkuyorum xok. Hadi cabuk haber ver uykum kacti burdaBen anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
Ay sabah sabah ne.güzel haber çok duygulandım canım göZün aydın allah sağlık mutluluk versin İnşBen anne oldum :)
Canim Allah anali babali buyutsun :)Ben anne oldum :)
Ben anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam.. ayy masallah size kavustun sonunda yavrularina.rabbim saglikla buyutmeni nasib etsin ins.cabucak cikarlar kivezden sen mis kokulu sutunle besler buyutursun.Dogum mucizevi bisey iyki kadin olarak yaratilmisim bu mucizeyi bizzat yasiycaz ins
Yumurta yiyorumda, muza alerjim war kokusu bile midemi bulandiriyo. Cocugum icin yiyim dedim bi aksam sabaha kadar afedersin lavaboya tasindim. Acile gidicektik azdahacanim ven yumurtaya bagliyorum bu kilo isini bide muz mideme iyi geliyo diye esim surekli tikiyo agzima.yumurtayida cok seviyorum birgun haslama kayisi kivaminda birgunde kiriyorum sarisini bozmadan pisiriyorum nerdeyse gunde 3 tane.onun haricinde hic biseye dikkat etmiyorum bi,dene istersen faydasini gorursun ins.
Oy canim beniim gozun aydiinn..insallah hemencik cikarlar mis kokulu yavrular. OpuyoruzBen anne oldum :)
kuzummHepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
maşallah kuzucuğunaa :)Kızlar iyi geceler yeni fırsat bulup yazabiliyorm bugün doktora gittik melegim 2378 gr 42 cm olmuş masallah sizce iyi.mi bu ara çok yoruluyorum taşınma işimiz var evde sürekli iş yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?