2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maşallah size de canım ben 31 + 3 te girdim nst ye. 32den itibaren alıyoruz dedi doktorum.

AYYY çok sevindim canımmmmm kuzucuklarına kavuştun, evinize de gelirler en kısa zamanda inşallahh :)

Günaydin canlariiimm :)) Herkes iyidir insallah :)

Maasallah kuzucuklara :) gözün aydın canım benim allah analı babalı büyütsün insallah. Oy darısı basimiza :)

Çok yormuşsun kendini kayınvalidenler sendeyken neden bu işleri yapmadılarki ?

Hayirli olsun canim gozun aydin allahim uzun omurler versin sana ve bebislerine gule gule buyut

Gözün aydın canım, sağlıklı büyütürsün inşallah

çok sevindim. tez zamanda çıksınlar gelsinler evini kaplasınlar İnşallah

canım benim gözün aydın, inşallah eve geldikleri günde bize böyle müjde verirsin..

Gozunuz aydin canim benim
Allah anali babali buyutsun
Tez zamanda kuvezden de cikarlar insallah

ben seyi sordum hani haftasi onden gidiyoya bu durum dogum zamanini one cekermi dedim hayir dedi sadece,bebegin kilosuyla beraber suyuda fazlaysa one ceker dedi.gelisi boyle giderse dogumu zor olur,sadece,dedi
canım benimde gelişimi hep bi hafta önde gidiyo, su seviyemde hep üst sınırda diyor doktorum, o zaman doğumum erken olabilir mi yani???

Musabımın topik kardeşleri doğmaya başladılar...
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi ve hastaneden çıkarmayı nasip etsin inşallahhhhh. Ne mutlu sana gorebildin mi kuzucuklari...çok öpüyorum

Maraaal nerelerdesin caniim. Nasilsin? Musab nasil? Çok öpüyorum sizi :)

Çok duygulandım gözün aydın canım, inşallah hemen toparlar kuzucuklar. Sağlıkla büyüsünler,Rabbim uzun ömürler versin inşallah.

Merhaba güzel anneler..
Aranızda Celestone iğnesi yaptıran varmı?
Göğüs için merhem kullanıyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…