2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kocaman olmuş Zülal hanım kızımız,maşallah canım

Gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda çıkarlar inşallah küvezden evinize dönersiniz kavuşursunuz yavrularına...

Ayy canim benim hayirli olsun çok mutlu oldum iyi olmaniza da sevindim insallah kisa surede yavrularini alip evinize dönersiniz darisi hepimizin basina inşallah

Bilmem ki canim Akillarina gelmemistir bir de doguma yakin gelince yapmayi düşünüyordu galiba. :)) ama ne zaman doguracagim belli degil sonucta nolur nolmaz :)

35.hafta her an bekleyin diyorlar zaten doğuma ne kaldı ki neyse canım çıkarmışsın aradan temizlik işinide en azından için rahat olur ama minnnağını yorma artık annesi

Kader arkadasım çok sevjndım allah bu gunlerı nasıp ettı çok sukur darısı başımıza guzel haberlerını beklıyoruz yine çok duygulandım senın adkna çok sevındım inş daha bıle kısa surede kuvezden çıkacaklar minişler

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sağlık ve hayırlı ömür versin

Gozunuz aydin canim insallah tez zmnda bebislerin toparlanir ve evinize gecersiniz. Topigimizin 2.annesi oldun tebrikler

Canii ne guzel haberler bunlar...
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucagina alıp eve götürmeyi nasip etsin...demek dayanamadı Minnaklar:)
Ne tatlidir onlar... Kolay gelsin sana taze anne :)
Doğum hikayeni ilgili basliga bekliyoruz.. seni de listeye yazacağımm:)

canım benimde gelişimi hep bi hafta önde gidiyo, su seviyemde hep üst sınırda diyor doktorum, o zaman doğumum erken olabilir mi yani???
bilemiyorumki cnm ya.ama.oyle olsa doktorun beklenen dogum tarihini degistirirdi herhalde.hem sinirdaymissin baksana cok fazla olunca tarih geriye cekiliyo galiba

canım başınız sagolsun..kendini çok üzme diyicem ama biliyorum ki çok zor..rabbim geride kalanlara sabır versin..Allah rahmet eylesin..

gözün Aydın canımmm hatırlıyo musun maral dogum yaptıgı gece seni görmüştüm rüyamda sarışın bebişlerle :) kısa zamanda kavuşursunuz inş :)

35.hafta her an bekleyin diyorlar zaten doğuma ne kaldı ki neyse canım çıkarmışsın aradan temizlik işinide en azından için rahat olur ama minnnağını yorma artık annesi
Yok canim daha yapmam zaten boyle agir temizlik. Cok yorgunum valla :))

maşallah maşallah 3 tane minnakımız oldu topiğimizin.

Gozun aydin cnm rabbim saglicakla evine goturmeyide nasip etsin en kisa surede...

Maraaal nerelerdesin caniim. Nasilsin? Musab nasil? Çok öpüyorum sizi :)

Sorma canım bayadir girip bakamadim hastaneye git gel,oglum hatim etti,gelen giden derken bi bakayım dedim ki bebisler gelmişler dünyaya...
Musabda iyi olmak için mücadele veriyor teyzesi halen, iki kere enfeksiyon kaptı, aldığı kilolari da verdi,derken iki üç gündür kilo almaya başladı yavaş yavaş... İnşallah daha iyi olur da kuzum çıkar hastaneden artık, 35 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…