2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canımmm çok duygulandımm, tez zamanda sağlıkla çıksınlar hastaneden inşallahh
Gözünüz aydın

Eki Görüntüle 1511662

Kargomuz geldii :) 2paket 90lı 2numara bebek bezi 24lu uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil ve hediyesi kopuk şampuan ve anne çayı :)
Güle güle kirletsin o bezleri inşallah kuzucuk,sonrada sampuaniyla mis gibi olsun inşallah, düşüncesi bile insana huzur veriyor ne güzel...

Zülalin güzel annesi nasılsın Zülal'in güzel haberlerini vermişsin çok sevindim işlerin yoğunluğundan foruma gelemedim hiç arada diğer topike yazdım işlerden vakit bulamadım, yalnız arada gelip burayada bakıyordum bilgi paylaşımlarınızdan yararlanmak için belki çoook geç kaldım ama beni de aranıza alır mısınz

Bu arada sen nasilsin canım az kaldı artık, sonunda mutlu son yaklaştı...
ah canim benim. O bizim kucuk savascimiz. Buyumeye calisiyor annesi az daha sabir insallah cikacak sag salim. Burdaki Kardeslerinin gelmesini bekliyor belki de...
abişe de maşallah subhanallah allah daim etsin basarilarini :)
Biz cok sukur iyiyiz, gün sayiyoruz artik. Nisan da bitti 1 ayimiz kaldi en fazla, hanimin cani ne zaman isterse o zaman gelecek tabi. Ben cok gec kalsin istemiyorum kendimce riskli bölgeyi gecince gelsin insallah diyorum ama tabi allah bilir en doğru zamanı.
Artik son hazirliklar iste bi kac eksik kaldi benim esyalarimdan onlar da. Annem gelecek 2 hafta sonra onunla halledicez onlarimda insallah.

UOTE="ElaBilge16, post: 40729397, member: 445411"]Ben anne oldum :)

28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..

33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..

Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam[/QUOTE]
Tebriker canim insallah yakinda cikarirsin eve

basinsagolsun canim Allah sabirlar versin

caniimmm hayirli olsun ne mutlu sana saglikla dunyaya geritdin kuzucuklarini ins.en kisa surede kucaginda evinize donersiniz

Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
oy ablaların prensesi... o güzel parmakları operim ben...
kardeşin de sana benzer inşaallah...
güzel güzel resimler çekilip koyarsınız buraya...

maşaallah annesi kocaman olmuş...
ablasından daha sabırlı olacak belli minik prenses...

Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm...
kendini çok uıpratma nolur...
bak miniklerin eli kulağında...
elde değil ama takdiri ilahi yapcak bişey yok...
mekanı cennet olsun inşaallah...

Kızlar iyi geceler yeni fırsat bulup yazabiliyorm bugün doktora gittik melegim 2378 gr 42 cm olmuş masallah sizce iyi.mi bu ara çok yoruluyorum taşınma işimiz var evde sürekli iş yapıyorum
maşaallah annesi gayet güzel...
yorma kendini bak gelmeye başladılar az daha sabretsin minnoş...

kızcazın kibarcık olcak inşaallah annesi...
sağlıklı olsunda kilo önemli değil o kadar...

oyyyy çifte mutluluk...
maşaallah...
ALLAH bağışlasın analı babalı büyüsünler...
hayırlı evlat olsunlar inşaallah cnm...

İnşallah teyzesi inşallahhhhh...
Şuan en güzel zamanlara geldin canım hepsi güzel ve tatlı telaşlar,hazırlıklar. İnşallah Rabbim en güzel zamanda yollar minik prensesini kavusursun yavruna...
Rabbim kolaylık versin hazırlıklarında da doğumunda da inşallahhhhh...

Insallah canim, hepimiz kavusalim evlatlarimiza kolaylikla, sağlıkla :)

Haziran anneleri hepinize selam. Bir temmuz annesi adayı olarak öncelikle Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallah.

Bu aralar rahim boyu kısalması denen illetle uğraşıyorum merak ettiğim; aranızda benim haftalarımda bu sorunla karşılaşan oldumu? Olduysa son durumu nedir? Bebeğim erken doğmak için çok küçük henüz, 34. Haftalrı görseydim hayırlısı ile rahatalıcam.

ben 25.haftadan beri nu kisalma yuzunden yatiyrm tek caresi yatmak gerekirse poponun altina yastik koyup yaticaksin wc disinda kalkmak yok bn bu haftaya kadar geldim ama cok dikkat ettim dinlenirsen hic bisey olmaz korkma

canım hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlerine :) cok sevindim kilolarıda cok iyiymiş maşallah kısa sürede çıkar küvezden diye düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun güzel anne :)

canım 27. haftamda rahim ağzı 23mm oldu ve acil serklaj ameliyatı oldum. şuana kadar cok şükür sıkıntısız geldik eger ameliyat olmasaydım 10 gün içinde doğumum olcaktı. bol bol dinlen yatak istirahatı cok önemli ben 3 . ayımdan beri yatıyorum raporluyum ama yinede kısalma olmuştu. ayakta fazla kalma çalışıyorsan rapor almanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…