- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.921
Ben anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..
Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam
Güle güle kirletsin o bezleri inşallah kuzucuk,sonrada sampuaniyla mis gibi olsun inşallah, düşüncesi bile insana huzur veriyor ne güzel...Eki Görüntüle 1511662
Kargomuz geldii :) 2paket 90lı 2numara bebek bezi 24lu uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil ve hediyesi kopuk şampuan ve anne çayı :)
Zülalin güzel annesi nasılsın Zülal'in güzel haberlerini vermişsin çok sevindim işlerin yoğunluğundan foruma gelemedim hiç arada diğer topike yazdım işlerden vakit bulamadım, yalnız arada gelip burayada bakıyordum bilgi paylaşımlarınızdan yararlanmak için belki çoook geç kaldım ama beni de aranıza alır mısınzCanii ne guzel haberler bunlar...
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucagina alıp eve götürmeyi nasip etsin...demek dayanamadı Minnaklar:)
Ne tatlidir onlar... Kolay gelsin sana taze anne :)
Doğum hikayeni ilgili basliga bekliyoruz.. seni de listeye yazacağımm:)
Sorma canım bayadir girip bakamadim hastaneye git gel,oglum hatim etti,gelen giden derken bi bakayım dedim ki bebisler gelmişler dünyaya...
Musabda iyi olmak için mücadele veriyor teyzesi halen, iki kere enfeksiyon kaptı, aldığı kilolari da verdi,derken iki üç gündür kilo almaya başladı yavaş yavaş... İnşallah daha iyi olur da kuzum çıkar hastaneden artık, 35 gün oldu
ah canim benim. O bizim kucuk savascimiz. Buyumeye calisiyor annesi az daha sabir insallah cikacak sag salim. Burdaki Kardeslerinin gelmesini bekliyor belki de...Bu arada sen nasilsin canım az kaldı artık, sonunda mutlu son yaklaştı...
Bunlara bakmak bile insani gulumsetiyoEki Görüntüle 1511662
Kargomuz geldii :) 2paket 90lı 2numara bebek bezi 24lu uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil ve hediyesi kopuk şampuan ve anne çayı :)
Aynen oyle canim sagol :) 99tl canim hepsiburada'dan aldim. Sampuan biraz akmis gibiydi ama olsun :)Bunlara bakmak bile insani gulumsetiyohayirli olsun canim. Uni baby pamuk mendili nekadara aldin. Bende almistimda merak ettim
basinsagolsun canim Allah sabirlar versinHepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
Ben anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
oy ablaların prensesi... o güzel parmakları operim ben...Annemin işi var. Benden yazmamı istedi. Biz kardeşimi görüp geldik. 2 kilo 470 gram olmuş. Suyu iyiymiş sancısı yok her şeyi iyi imiş .annem hepinize selam söylyor
Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm...Hepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
maşaallah annesi gayet güzel...Kızlar iyi geceler yeni fırsat bulup yazabiliyorm bugün doktora gittik melegim 2378 gr 42 cm olmuş masallah sizce iyi.mi bu ara çok yoruluyorum taşınma işimiz var evde sürekli iş yapıyorum
kızcazın kibarcık olcak inşaallah annesi...Bayanlar bu arada benimde kontrolüm vardı bugün herşey yolunda ve normal.kızım sadece azcık minik.:)34 haftadayız 2 kilo 100 gram.nst ye 36 dan itibaren Başlıyor benim doktorum.2 hafta sonra her hafta gideceğim ama nst için.
oyyyy çifte mutluluk...Ben anne oldum :)
İnşallah teyzesi inşallahhhhh...ah canim benim. O bizim kucuk savascimiz. Buyumeye calisiyor annesi az daha sabir insallah cikacak sag salim. Burdaki Kardeslerinin gelmesini bekliyor belki de...
abişe de maşallah subhanallah allah daim etsin basarilarini :)
Biz cok sukur iyiyiz, gün sayiyoruz artik. Nisan da bitti 1 ayimiz kaldi en fazla, hanimin cani ne zaman isterse o zaman gelecek tabi. Ben cok gec kalsin istemiyorum kendimce riskli bölgeyi gecince gelsin insallah diyorum ama tabi allah bilir en doğru zamanı.
Artik son hazirliklar iste bi kac eksik kaldi benim esyalarimdan onlar da. Annem gelecek 2 hafta sonra onunla halledicez onlarimda insallah.
İnşallah teyzesi inşallahhhhh...
Şuan en güzel zamanlara geldin canım hepsi güzel ve tatlı telaşlar,hazırlıklar. İnşallah Rabbim en güzel zamanda yollar minik prensesini kavusursun yavruna...
Rabbim kolaylık versin hazırlıklarında da doğumunda da inşallahhhhh...
ben 25.haftadan beri nu kisalma yuzunden yatiyrm tek caresi yatmak gerekirse poponun altina yastik koyup yaticaksin wc disinda kalkmak yok bn bu haftaya kadar geldim ama cok dikkat ettim dinlenirsen hic bisey olmaz korkmaHaziran anneleri hepinize selam. Bir temmuz annesi adayı olarak öncelikle Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallah.
Bu aralar rahim boyu kısalması denen illetle uğraşıyorummerak ettiğim; aranızda benim haftalarımda bu sorunla karşılaşan oldumu? Olduysa son durumu nedir? Bebeğim erken doğmak için çok küçük henüz, 34. Haftalrı görseydim hayırlısı ile rahatalıcam.
canım hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişlerine :) cok sevindim kilolarıda cok iyiymiş maşallah kısa sürede çıkar küvezden diye düşünüyorum.. Allah yardımcınız olsun güzel anne :)Ben anne oldum :)
canım 27. haftamda rahim ağzı 23mm oldu ve acil serklaj ameliyatı oldum. şuana kadar cok şükür sıkıntısız geldik eger ameliyat olmasaydım 10 gün içinde doğumum olcaktı. bol bol dinlen yatak istirahatı cok önemli ben 3 . ayımdan beri yatıyorum raporluyum ama yinede kısalma olmuştu. ayakta fazla kalma çalışıyorsan rapor almanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun.Haziran anneleri hepinize selam. Bir temmuz annesi adayı olarak öncelikle Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarımıza sağlıkla kavusalım inşallah.
Bu aralar rahim boyu kısalması denen illetle uğraşıyorummerak ettiğim; aranızda benim haftalarımda bu sorunla karşılaşan oldumu? Olduysa son durumu nedir? Bebeğim erken doğmak için çok küçük henüz, 34. Haftalrı görseydim hayırlısı ile rahatalıcam.
Hayırlısı olsun tatlım en kısa sürede evde kucağına almakta nasip eder ğnşallah öpüldünHayirli olsun canim gozun aydin allahim uzun omurler versin sana ve bebislerine gule gule buyut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?