- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.941
canım 27. haftamda rahim ağzı 23mm oldu ve acil serklaj ameliyatı oldum. şuana kadar cok şükür sıkıntısız geldik eger ameliyat olmasaydım 10 gün içinde doğumum olcaktı. bol bol dinlen yatak istirahatı cok önemli ben 3 . ayımdan beri yatıyorum raporluyum ama yinede kısalma olmuştu. ayakta fazla kalma çalışıyorsan rapor almanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun.
ben 25.haftadan beri nu kisalma yuzunden yatiyrm tek caresi yatmak gerekirse poponun altina yastik koyup yaticaksin wc disinda kalkmak yok bn bu haftaya kadar geldim ama cok dikkat ettim dinlenirsen hic bisey olmaz korkma
sorma canım bazen iki saatte 100 mesaj birikiyor, bazen sessiz sedasız kalıyor. ee tabi sen dün bütün evi temizledin pakladın maşallahEe kızlar bugün yine sakin burasi. Keyifler nasıl? Ne var ne yok
Kesmiyor valla canim abur cubur yiyeyim istiyorum cikileta dondurma.sorma canım bazen iki saatte 100 mesaj birikiyor, bazen sessiz sedasız kalıyor. ee tabi sen dün bütün evi temizledin pakladın maşallahama ben pazartesi, salı dışardaydım, bugün iş güçle uğraşıyorum, taşınma durumum olabilir hem evi toplıyayım dedim, hem de yazlıkları artık yavaş yavaş hazırlıyayım. akşamada arkadaşım gelebilirmiş, şimdi bi süpürgede atmam lazım.canım canın tatlı istiyosa puding falan kesmiyomu seni, ben kızım çok seviyo diye sık sık yapıyorum benimde tatlı ihtiyacımı gideriyor,iyi oluyo....
Cnm benim.ilk dusukten sonra farkedildi. Bu gebeligimde 12.haftada serklaj oldum rahim ağzı boyu 2.3 idi. Simdi sukur hersey yolunda. Sende uzulme bol bol dinlen kasilmalar icin su ic. Ilaclari aksatma. Allah sifa versin tatlim:)Ben yurt dısındayım burada farklı bir işlem uyguladılar rahime halka kelepçe diye birsey taktılar doğumu önlüyomus 37. Haftaya kadar ama yinede çok tesirginimbir hafta hastanede yattım bugün çıktım. İnşallah bende sizin haftalarınızı görebilirim. Cevap için çok teşekkürler ayağımın altına yastık koyup yatmamı önerdi doktor birde progestan kullanmaya başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz zamanında gelir inşallah
Kuzum ya, bi kayboldun gittin oysaki kader ortalıkligimiz vardiii...aynı gün hamis haberimizi vermiştik ,ne guzel zamanlardi...kizcelerimiz büyüdü git gide maaşAllah bu zamanlara geldik meemurem...Zülalin güzel annesi nasılsın Zülal'in güzel haberlerini vermişsin çok sevindim işlerin yoğunluğundan foruma gelemedim hiç arada diğer topike yazdım işlerden vakit bulamadım, yalnız arada gelip burayada bakıyordum bilgi paylaşımlarınızdan yararlanmak için belki çoook geç kaldım ama beni de aranıza alır mısınz
aynen benim de yaa :) uzanmıştım sözde aklıma esti kalktım gittim tatlı bşyler yaptımBenim canim surekli tatli cekiyor yaahuu
aynen cnm benim de elime geliyo hep ayağı. Ben de bi türlü yürüyüşü düzenli hale getiremedim bi gün yürüyosam bikaç gün çıkamıyorum. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler cnmartık tepişirken ayağı avcumun içine geliyo bazen çok değişik
zaman daraldıkça her an gelebilir gibi hissediyorum. bu ayı bitirince artık koşu bandında yürüyüş için kendimi zorlayacağım. yoksa normal doğum yapamam diye korkuyorum zaten tombiş. geçen pzt hala iri olunca bşde nst de kalp atışı fln hızlı çıkıp setum yiyince bu haftada baktırayım diye yarın sbh a randevu aldım. kendimi taşıyamıyorum artık doğsun karnım yerime kucağımda taşıyayım :)
sen nerelerdesin kıs? hoşgeldinZaman neden geçmiyor
hoşbulduk internetim yok ondan giremiyorumsen nerelerdesin kıs? hoşgeldin
hımm anladım canım. Nasılsınız oğluşun ve sen yolunda mı herşey?hoşbulduk internetim yok ondan giremiyorum
Ne güzel bi haber, kiloları da iyiymis.Ben anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..
Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam
Evet yolunda çok şükürhımm anladım canım. Nasılsınız oğluşun ve sen yolunda mı herşey?
nerelerdesin canım, merak ediyordum uzun zamandır mesajlarını göremiyorum...miniğinde sende iyisinizdir inşallah...Ne güzel bi haber, kiloları da iyiymis.
Inşallah hemen çıkıp kuvözden annelerine kavuşurlar...
sağlıcakla büyüsünler
dışarıda yürümeyi göze almıyorum artık yavaştan koşu bandına alıştırsam kendimi iyi. bebişin eşyaları yıkayıp ütülemedim daya oturup durmaktan :)aynen cnm benim de elime geliyo hep ayağı. Ben de bi türlü yürüyüşü düzenli hale getiremedim bi gün yürüyosam bikaç gün çıkamıyorum. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?