2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hastane çantasında bulunması gerekenler:

Anne için,

· Emzirmede kolaylık sağlaması için önden düğmeli gecelik ya da pijama takımı

· Sabahlık

· Mevsime göre kalın ya da ince çorap

· Terlik

· İç çamaşırı

· Emzirme sütyeni

· Göğüs pedi

· Göğüs ucu kremi

· Kişisel bakım için gerekli malzemeler

· Hastaneden çıkarken giyeceğiniz kıyafet ve ayakkabılar

· Nüfus cüzdanı ve sağlık sigorta kartı

Bebek için;

· Zıbın ya da badi (Mevsime göre seçilmeli, mutlaka yıkanmış, markaları kesilmiş ve ütülenmiş olmalı. Yazın kolsuz, kışın uzun kollu iç badi olabilir)

· Uzun kollu tulum veya alt üst takım,

· Pamuklu çorap

· Eldiven

· Şapka

· Yelek ya da hırka

· Bebek battaniyesi

· Puset ya da portbebe

· Pişik önleyici krem, bebek yağı, ince pamuklu kumaştan yapılmış ağız silme bezleri, bebek bezi

http://www.annebebek.com.tr/hamilelik/detay/id/542

Ben yurt dısındayım burada farklı bir işlem uyguladılar rahime halka kelepçe diye birsey taktılar doğumu önlüyomus 37. Haftaya kadar ama yinede çok tesirginim bir hafta hastanede yattım bugün çıktım. İnşallah bende sizin haftalarınızı görebilirim. Cevap için çok teşekkürler ayağımın altına yastık koyup yatmamı önerdi doktor birde progestan kullanmaya başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz zamanında gelir inşallah

ben 25.haftadan beri nu kisalma yuzunden yatiyrm tek caresi yatmak gerekirse poponun altina yastik koyup yaticaksin wc disinda kalkmak yok bn bu haftaya kadar geldim ama cok dikkat ettim dinlenirsen hic bisey olmaz korkma

Çok teşekkür ederim inşallah bende sorunsuz sıkıntısız atlatırım bu dönemi. Umut oluyor sizleri dinlemek.

Ee kızlar bugün yine sakin burasi. Keyifler nasıl? Ne var ne yok
sorma canım bazen iki saatte 100 mesaj birikiyor, bazen sessiz sedasız kalıyor. ee tabi sen dün bütün evi temizledin pakladın maşallah ama ben pazartesi, salı dışardaydım, bugün iş güçle uğraşıyorum, taşınma durumum olabilir hem evi toplıyayım dedim, hem de yazlıkları artık yavaş yavaş hazırlıyayım. akşamada arkadaşım gelebilirmiş, şimdi bi süpürgede atmam lazım.canım canın tatlı istiyosa puding falan kesmiyomu seni, ben kızım çok seviyo diye sık sık yapıyorum benimde tatlı ihtiyacımı gideriyor,iyi oluyo....

Kesmiyor valla canim abur cubur yiyeyim istiyorum cikileta dondurma. oglenden yemegimi yaptim bende az once de pilavi koydum yogurt mayaladim mutfagimi temizledim oturdum :))

Cnm benim.ilk dusukten sonra farkedildi. Bu gebeligimde 12.haftada serklaj oldum rahim ağzı boyu 2.3 idi. Simdi sukur hersey yolunda. Sende uzulme bol bol dinlen kasilmalar icin su ic. Ilaclari aksatma. Allah sifa versin tatlim:)

Ayy benim de bu ara canim feciiii tatli istiyor...
Hemde sürekli, artık nasil önüne geçebilecegini şaşırdım ya :)))
Arada gidiyorum meyveli yoğurt yapıyorum kendime , arada recelli yoğurt, muz gideriyor azcik, sonra tahin pekmez karışımi atiyorum ağzıma baktim geçmeyecek kocise kek yaptimsa ucundan kemiriyorum
Bazense isyaaaan deyip kocama çikolata al banaaaaa diyorum :)))
Amaan son zamanlar alınan kilolar hizlica gidermiş zaten onun altına siginiyorum:)))

Kuzum ya, bi kayboldun gittin oysaki kader ortalıkligimiz vardiii...aynı gün hamis haberimizi vermiştik ,ne guzel zamanlardi...kizcelerimiz büyüdü git gide maaşAllah bu zamanlara geldik meemurem...
Daha sik gelmeye çalış tatlim benim..
Her daim gel yani, ne demek alır miyiz, almaz miyiz hiiic:)
Senin kızın nasil annesiii, sen nasılsın:)?

Kızlar herkese merhaba.. Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah.. Benim ilk bebeğim,bakımla ilgili merak ettiğim bilmediğim çok şey var. Önereceğiniz bebek bakım sitesi ve blog lar var mı?
Bir de anne çantası bulamadım kafama göre nerelerden aldınız çantalarınızı???

artık tepişirken ayağı avcumun içine geliyo bazen çok değişik
zaman daraldıkça her an gelebilir gibi hissediyorum. bu ayı bitirince artık koşu bandında yürüyüş için kendimi zorlayacağım. yoksa normal doğum yapamam diye korkuyorum zaten tombiş. geçen pzt hala iri olunca bşde nst de kalp atışı fln hızlı çıkıp setum yiyince bu haftada baktırayım diye yarın sbh a randevu aldım. kendimi taşıyamıyorum artık doğsun karnım yerime kucağımda taşıyayım :)

aynen cnm benim de elime geliyo hep ayağı. Ben de bi türlü yürüyüşü düzenli hale getiremedim bi gün yürüyosam bikaç gün çıkamıyorum. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler cnm

Ne güzel bi haber, kiloları da iyiymis.
Inşallah hemen çıkıp kuvözden annelerine kavuşurlar...
sağlıcakla büyüsünler

aynen cnm benim de elime geliyo hep ayağı. Ben de bi türlü yürüyüşü düzenli hale getiremedim bi gün yürüyosam bikaç gün çıkamıyorum. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler cnm
dışarıda yürümeyi göze almıyorum artık yavaştan koşu bandına alıştırsam kendimi iyi. bebişin eşyaları yıkayıp ütülemedim daya oturup durmaktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…