- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.961
Ben de daha yeni yıkadım ütüledim ama çok zevkli seve seve ütüledimdışarıda yürümeyi göze almıyorum artık yavaştan koşu bandına alıştırsam kendimi iyi. bebişin eşyaları yıkayıp ütülemedim daya oturup durmaktan :)
Iyiyiz canım çok şükür artık iyice agirlastik hafif sancılar da başladı hazırlıklar hızlandı :) sen ve minigin Nasılsıniznerelerdesin canım, merak ediyordum uzun zamandır mesajlarını göremiyorum...miniğinde sende iyisinizdir inşallah...
Gözün aydın canım artık 2-3 derken sıra bizlere gelecekBen anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
33+3 de 2 kg yı yeni geçmişlerdi..
Hepinizi opuyoruz teyzeleri..vakit buldukça yazicam
Ayycanım çok sevindim Allah analı babalı büyütsünBen anne oldum :)
28 nisan sabah saat 10.kuzucuklarim daha fazla bekleme diler.. Rabbime şükürler olsun iyiler fakat küvezdeler..10-15 gün kalabilecekler..inş ben de iyiyim. Kuzuların için koşturucam..
hiç sormaaa, geçen gece delirecektim tatlı krizimden :) ekmeğime tahin pekmez sürüp sürüp yedim, sonra da koca dilim pasta :) sonra yattım 1 saat içimde koştu resmen paşam :))Benim canim surekli tatli cekiyor yaahuu
aynen zaman beden geçmiyor zaman daraldıkça bana sıkıntı bastı biran önce geçse su günler cok sıkıcı offffsen nerelerdesin kıs? hoşgeldin
Ben anne oldum :)
Hepinize iyi geceler bugün halam vefat etti onun için yoktum şuan eve geldim gözlerim yanıyo şişti iyice ağlamaktan hala şoktayım en çok sevdiğim halamdı su zehirlenmesinden öldü tansiyonu vardı onun içun tuz kullanmıyodu yemekleri hep tuzsuzdu çok su içince vücudu ödem yapmış suyu atamamış vücut tuzsuz kalmış komaya soktu herşeyin fazlası zarar demekki
oy ablaların prensesi... o güzel parmakları operim ben...
kardeşin de sana benzer inşaallah...
güzel güzel resimler çekilip koyarsınız buraya...
maşaallah annesi kocaman olmuş...
ablasından daha sabırlı olacak belli minik prenses...
Rabbim gani gani rahmet eylesin cnm...
kendini çok uıpratma nolur...
bak miniklerin eli kulağında...
elde değil ama takdiri ilahi yapcak bişey yok...
mekanı cennet olsun inşaallah...
maşaallah annesi gayet güzel...
yorma kendini bak gelmeye başladılar az daha sabretsin minnoş...
kızcazın kibarcık olcak inşaallah annesi...
sağlıklı olsunda kilo önemli değil o kadar...
Ayyyy canim yeni gordum Allah anali babali buyutsun ins tez zamanda evlerine gelir minik meleklerinBen anne oldum :)
Canim bende daha hazirlamadim. Ama onumuzdeki hafta etiketlerini kesip, yikamayla baslicam. Cok heyecanli olcakKızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
bizde iyiyiz. benim ikinci bebeğim olacak inşallah, birincide bu kadar bel ağrısı yaşamamıştım, şimdi belim çok ağrıyor, sancılar yok bizde şimdilik..doğum haberlerini aldıkça hazırlıklar hız kazanıyo bizdede. uzun süre kaybolmayın ortadan merak ediyoruz artıkIyiyiz canım çok şükür artık iyice agirlastik hafif sancılar da başladı hazırlıklar hızlandı :) sen ve minigin Nasılsıniz
ben çok teferruatlı olmamakla beraber ne olur ne olmaz diye hazırladım bi çanta.kendim için pijama takımı, iç çamaşır, göğüs pedi,yazma, çorap koydum.terliğimide yarın ekliycem.Kızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
Ben 30. Haftamda hazirlamiştim.arabanin bagajina bile koydurdum.ben pinpirikliyim galiba biraz. Kendi cantama 3 pijama tkm biri 3 lü.10 tane bez kendim icin de cocuk bezi koydum.4 ic camasir emzirme sutyeni gogus pedi ,terlik, lohusa taclarim,cikis icin kiyafet,fot.makinesi,gogus pompasi,nevresim tkmi.cocuk icin de ayrintili hazirladim.1 hast cikişi,3 zibin tkmi2 battaniye15 bez,citcitli badi ve icine giydirmeye pijma,corap.kaynatilmis bardak cay kasigi biberon mama.agiz bezi.puseti.aklima gelenler bunlar.bence artik hepimizin hazir olmasi gerekiyor.Kızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
Ben ve 2 kardesim de 40 gune kadar kundak yapilmisizKundak hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar?
Ben anne oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?