2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gözün aydın canım artık 2-3 derken sıra bizlere gelecek Allah tez zamanda sağlıkla bebişlerini kucaklayıp koklamayı nasip etsin

Ayycanım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün tez zamanda evinize de geçersiniz inş
Benim canim surekli tatli cekiyor yaahuu
hiç sormaaa, geçen gece delirecektim tatlı krizimden :) ekmeğime tahin pekmez sürüp sürüp yedim, sonra da koca dilim pasta :) sonra yattım 1 saat içimde koştu resmen paşam :))

Ayyy canım benim demek anne oldun.

Tebrik ederim.

Sağlıkla kavuşmuşsun yavrularına.

İnş. yakın zamanda evinizde de kavuşursun.

Başın sağolsun canım.

Mekanı cennet versin.

Allah sizlere sabır versin.

Çok sağol canım benim.

İlk kızımda da doğdu doğacak derken bakın sizlere kardeşinin haberini bile veriyor.

Ayyyy canim yeni gordum Allah anali babali buyutsun ins tez zamanda evlerine gelir minik meleklerin

Kızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?

Iyiyiz canım çok şükür artık iyice agirlastik hafif sancılar da başladı hazırlıklar hızlandı :) sen ve minigin Nasılsıniz
bizde iyiyiz. benim ikinci bebeğim olacak inşallah, birincide bu kadar bel ağrısı yaşamamıştım, şimdi belim çok ağrıyor, sancılar yok bizde şimdilik..doğum haberlerini aldıkça hazırlıklar hız kazanıyo bizdede. uzun süre kaybolmayın ortadan merak ediyoruz artık

Kızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
ben çok teferruatlı olmamakla beraber ne olur ne olmaz diye hazırladım bi çanta.kendim için pijama takımı, iç çamaşır, göğüs pedi,yazma, çorap koydum.terliğimide yarın ekliycem.
bebek için iki tane takım koydum, takım derken çıtçıtlı zıbını,eldiveni çorabıyla falan tam hertşeyiyle iki takım..battaniye, biri penye, biri hazır örgü. bi tanede takımlarıyla uyumlu yelek koydum. eşim çok rahat şimdilik bez falan almadı,eksikleri yavaş yavaştamamlar koyarım artık.

Iyi aksamlar kizlarr
Benim bu gun sanki karnim asagiya indi yaa alttaki takvimde de oyle yaziyor bugunler de ine bilir diye
Poposu dune kadar soldaydi simdi ortaya gecti galiba
Karnimin ortasinda bi sey sisiyor kalkiyor iniyor tepe gibi ayagi galiba(kasilma degil onu anliyorum)
Benimle ayni haftada olanlar sizde durum nasil?

Ben 30. Haftamda hazirlamiştim.arabanin bagajina bile koydurdum.ben pinpirikliyim galiba biraz. Kendi cantama 3 pijama tkm biri 3 lü.10 tane bez kendim icin de cocuk bezi koydum.4 ic camasir emzirme sutyeni gogus pedi ,terlik, lohusa taclarim,cikis icin kiyafet,fot.makinesi,gogus pompasi,nevresim tkmi.cocuk icin de ayrintili hazirladim.1 hast cikişi,3 zibin tkmi2 battaniye15 bez,citcitli badi ve icine giydirmeye pijma,corap.kaynatilmis bardak cay kasigi biberon mama.agiz bezi.puseti.aklima gelenler bunlar.bence artik hepimizin hazir olmasi gerekiyor.

ayy çok sevindim çok ta heycanlandım hayırlı uğurlu olsun demek minikler sabredemediler iyiyseler bi sorun yok küvözde olmaları çok normal minikler daha daha da iyi olacaklar annesi sezeryan mi oldun sen nasılsın fırsat bulunca yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…