2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar çatı muayenesi 37. Haftadan önce yapılıyorsa hiçbi anlam ifade etmiyomuş. O günden önce yapılan muayene bişey ifade etmezmiş. Haberiniz ola )

Kızlar çatı muayenesi 37. Haftadan önce yapılıyorsa hiçbi anlam ifade etmiyomuş. O günden önce yapılan muayene bişey ifade etmezmiş. Haberiniz ola )

Haftaya randevum var ve doktorum çatı muayenesi yapacağını söyledi Bnde erken olduğunu düşünüyorum ama

Kızlar hepinize teşekkür ederim hayatın en acı gerceği ölüm hele ki böyle yakınınsa daha kötü dünden beri baya canımı sıktım ve sürekli mideme vurdu ağrısı bugünde sancım oldu neyseki şimdi iyiyim oğlum da iyi hareketleri çok şükür yerinde sürekli hissettiriyo annesine miniğim işte dünyanın hayatın kanunu bu birinin ölüm haberi alınır başka yerden dünyaya yeni biri birileri gelir düzen böyle

Kundak hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar?
Canim pedagog 20 gun kundak yapilabilir diyor. Sebeplerden biri bebek anne karninda zannedip kendini elleriyle korkutabilirmis. Eskiler ne biliyosa gercekten doru inanmak lazim. Onlar bu sebeple yada baska sebeple biliyolar neyin ne olcagini. Biz 8 kardesiz annem 8imizede yapmis

Iyi aksamlar kizlar..
Telefonum bozuk gibi giremiyorum siteye bi turlu.
Yazamadim
Dogum uapan olmus galiba hayirli ugurlu olsun tez zamanda bebisler cikar kuvezden insallah. Dua edelim bol bol.

Durumlar ayni artik zor geciyor gunler.
Cantamiz odamiz herseyimiz hazir cok sukur.
Buzluga borekler sarmalar bile konuldu.
Cumartesi randevumuz var bakalm son durum ne.
Benim sormak istedigim sey su
Esenler medipol e gidiyorum.
Medipol mega ya gidiyordum ama isden cikartildim ve maddi olarak zorlaniyoruz.
Esenler medipol ucretsiz muayene.
Ama tlfonda ogrendigim kadariyla bebek yogunbakimi kuves yok hastanede.
Bu sizce kotu bi durummu ? Kararsiz kaldm.
Tekrar doktor degistirmek istemiyorum bi yandan.
Cumartesi gittigimde detayli konusucam.
Nasl kuves olmazzzz ya

Istanbul avrupa da gittiginiz hastanelern muayene ve dogum ucretlerini ve kuves olup olmadigini yazarmisiniz ?

Ayrica onem verdigim bi diger nokta sanci odasinin tek kisilik olmasi.

İyigeceler kızlar benimde daha hiçbişeyim hazır değil artık çanta haırlaman gerek temizliğe başlamam gerkk :)

Valla geçen haft bebeğim dönmemişti benim de bu tarz oldu bugün kontrolde döndüğünü öğrendim.aon çıkışa ilerliyor:)

Bende Karabayır'da ki medipole gidiyordum ilk aylar benim hamileliğimi donlandıravaklardı orası ben şimdi esenler kadın dogum Yücel koçuiğite gidiyorum be cok memnunum devlet hastanesinden korkan biri olarak bşldigin özel den daha güzel ilgileniyorlar bence 1 kere denemelisin orayı canım

Günaydın güzeller nasılsınız bakalım ben sabaha kusarak uyandım ama şükür hamileliğin her türlü eziyetini çekiyorum ama oğlum iyi ve 35 de bitirmek üzereyiz Rabb'ime şükürler olsun artık geri sayımlar başlıyor .....

Günaydin tatlı haziran anneleri.
Herkes iyi di mi.

Hadi bakalım uyananlar kahvaltilarini yapsin. Kuzucuklari aç bırakmayın

Bizde kizimla kalktik babişi yolcu ettik, ilacimizi ictiiikk şimdi yemek zamanı yehuuuu

günaydın annelerrrr :))) gün ışıdığına göre artık uyuyabilirim
Günaydıınnn bize Sana da iyi uykulaarr canım

Günaydın kızlar :) iş yerinde ki son günüm :)
Günaydın edaa Hadi gözün aydın, güzelce dinlenebileceğin günler başlıyor, tabi bebiş doğana kadar bu rahatlık hihi

herkese günaydın güzel haberler aldığımız birgün olsun inş.
Ben bugünlerde bi bebiş haberi daha bekliyorum topikten. Nedense öyle bi his var içimde

Canım inşallah gününün geri kalan kısmı güzel geçer. Tansiyon yüksekliğinden mi kustun? Az kaldı annesi, popişini ısır doğunca ceza olarak

Günaydin tatlı haziran anneleri.
Herkes iyi di mi.

Hadi bakalım uyananlar kahvaltilarini yapsin. Kuzucuklari aç bırakmayın

Bizde kizimla kalktik babişi yolcu ettik, ilacimizi ictiiikk şimdi yemek zamanı yehuuuu
Günaydııınnn pofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…