- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.001
Gecmis olsun canım yaa nerden cikti simdi bu enfeksiyon hay allah. Cok dikkat et kendine malum bu zamanlarda tehlikeli enfeksiyonGünaydııınnnpofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum
Maasallah canim, ne kadar olmus bebegin kac gr :)) bende gidicem de bu cumartesi :))Gunaydin herkese biz dun kontrole gittik herseyimiz normal cok sukur haftafa 1 gidicez artik kontrole zaman iyice azaliyo heyecan artiyo :))
sorma canım benim ya ne günlerdi ki ben hiç ihtimal vermiyordum benim adet düzensizdi buna rağmen 28. günde yaptığımız testte gördük ikinci çizgileri şimdi o çizgiler kocaman olmuşta kıpır kıpır mı olmuşlarKuzum ya, bi kayboldun gittin oysaki kader ortalıkligimiz vardiii...aynı gün hamis haberimizi vermiştik ,ne guzel zamanlardi...kizcelerimiz büyüdü git gide maaşAllah bu zamanlara geldik meemurem...
Daha sik gelmeye çalış tatlim benim..
Her daim gel yani, ne demek alır miyiz, almaz miyiz hiiic:)
Senin kızın nasil annesiii, sen nasılsın:)?
geçmiş olsun... bende de enfeksiyon var, ama ilaç vermedi doktorum.senin fazlamı enfeksiyonun canım?Günaydııınnnpofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum
Kesmiyor valla canim abur cubur yiyeyim istiyorum cikileta dondurma.oglenden yemegimi yaptim bende az once de pilavi koydum yogurt mayaladim mutfagimi temizledim oturdum :))
Ben de hazirlamadim daha canim yikamadim bile daha alinacak da cok sey var kendime gecelik hastabezi goguspedi emzirme sutyeni bebeise bez islak mendil anakucagi daha almadimKızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
Evet canım oyle diyorlar, haklilik payi da var ama kaynatiyorum güzelce evlendigimden beri hep ev yapimi yoğurt tuketiyorum allaha Şükür bir problem yasamadim :)Günaydın canım yoğurt mayaladım demişsin ev yapımı yoğurt yada pastörize olmayan süt süt ürünleri tüketmeyin deniyor ama sakıncalı değilmi ?
ben de mayalıyorum yoğurdu özellikle hamilelikte başladım çünkü ilk zamanlar çok bulantım olmuştu sütten ve hazır yoğurtta tiksiniyordum bir tek ev yoğurdu yiyebiliyordum şu anda da devam ediyorum çok şükür inşaallah bir zararı olmaz.Evet canım oyle diyorlar, haklilik payi da var ama kaynatiyorum güzelce evlendigimden beri hep ev yapimi yoğurt tuketiyorum allaha Şükür bir problem yasamadim :)
Evet canım oyle diyorlar, haklilik payi da var ama kaynatiyorum güzelce evlendigimden beri hep ev yapimi yoğurt tuketiyorum allaha Şükür bir problem yasamadim :)
Ben hic birseyi kisitlamadim valla canim hamilelikte. Salam sosis sucuk yemeyin de diyorlar mesela toksoplazma olabileceginden dolayi. Ama ben zaten veterinerde calisiyordum bekarken ordan almisimdir almissam zaten cok takilmadim o yüzden :)ben de mayalıyorum yoğurdu özellikle hamilelikte başladım çünkü ilk zamanlar çok bulantım olmuştu sütten ve hazır yoğurtta tiksiniyordum bir tek ev yoğurdu yiyebiliyordum şu anda da devam ediyorum çok şükür inşaallah bir zararı olmaz.
Canim benim sütü aldığın kişinin temizliğine guveniyorsan yiyebilirsin bence. Ama temiz degilse bakteri üreme olasılığı yüksek.hımmm eşim yiyor evde benimde bende kendime pastörize alıyorum doğum olduktan sonra kova kova ev yoğurdu yiyebilirim diye hayal kuruyorum :) ben anlamadım canım bunlar hazır ürünlere rağbet artsın diye söylentilerden başka bişey değil diyor annemde bak sende yiyormuşsun bişeyde olmamış çok şükürAkşam bende yicem banane
2700 olmus canim :)Maasallah canim, ne kadar olmus bebegin kac gr :)) bende gidicem de bu cumartesi :))
Canim bende hamilelikten önce pastörize yogurt aliyordum genelde simdi evde mayaliyorum aksine o zaman bebislere de ev yogurdu vermicez miGünaydın canım yoğurt mayaladım demişsin ev yapımı yoğurt yada pastörize olmayan süt süt ürünleri tüketmeyin deniyor ama sakıncalı değilmi ?
Oh oh maşallah nazar değmesin2700 olmus canim :)
Kocaman olmus artik 49 cm boyu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?