2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydııınnn pofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum
Gecmis olsun canım yaa nerden cikti simdi bu enfeksiyon hay allah. Cok dikkat et kendine malum bu zamanlarda tehlikeli enfeksiyon

sorma canım benim ya ne günlerdi ki ben hiç ihtimal vermiyordum benim adet düzensizdi buna rağmen 28. günde yaptığımız testte gördük ikinci çizgileri şimdi o çizgiler kocaman olmuşta kıpır kıpır mı olmuşlarbenim kızımda iyi çok şükür ismi Büşra olacak yalnız sadece doktor biraz iri olduğunu söyledi 1-2 hafta önden gidiyor kilosu ve boyu da fazla en son 20 nisanda 2353 gr dı. ayrıca böbrek genişlemesi var sürekli kontrol ediyor bazen küçülüyor seviniyoruz sonra yine büyüyor Rabbim şifalar versin inşaallah; pazartesi kontrole gidicem bakalım ne olacak durum. bende daha çok gelmeye çalışıcam zaten son iki hafta iş yerinde artık şu haftalarıda atlatırsak zaten son kıskaca girmiş olucaz Allah izin verirse:)

Günaydııınnn pofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum
geçmiş olsun... bende de enfeksiyon var, ama ilaç vermedi doktorum.senin fazlamı enfeksiyonun canım?

Kesmiyor valla canim abur cubur yiyeyim istiyorum cikileta dondurma. oglenden yemegimi yaptim bende az once de pilavi koydum yogurt mayaladim mutfagimi temizledim oturdum :))

Günaydın canım yoğurt mayaladım demişsin ev yapımı yoğurt yada pastörize olmayan süt süt ürünleri tüketmeyin deniyor ama sakıncalı değilmi ?

Kızlar doğum için cantalarınız hazır mı ? Ben daha hazırlamadım. Hazırlayanlar neler koydunuz?
Ben de hazirlamadim daha canim yikamadim bile daha alinacak da cok sey var kendime gecelik hastabezi goguspedi emzirme sutyeni bebeise bez islak mendil anakucagi daha almadim

Günaydın canım yoğurt mayaladım demişsin ev yapımı yoğurt yada pastörize olmayan süt süt ürünleri tüketmeyin deniyor ama sakıncalı değilmi ?
Evet canım oyle diyorlar, haklilik payi da var ama kaynatiyorum güzelce evlendigimden beri hep ev yapimi yoğurt tuketiyorum allaha Şükür bir problem yasamadim :)

Evet canım oyle diyorlar, haklilik payi da var ama kaynatiyorum güzelce evlendigimden beri hep ev yapimi yoğurt tuketiyorum allaha Şükür bir problem yasamadim :)
ben de mayalıyorum yoğurdu özellikle hamilelikte başladım çünkü ilk zamanlar çok bulantım olmuştu sütten ve hazır yoğurtta tiksiniyordum bir tek ev yoğurdu yiyebiliyordum şu anda da devam ediyorum çok şükür inşaallah bir zararı olmaz.

hımmm eşim yiyor evde benimde bende kendime pastörize alıyorum doğum olduktan sonra kova kova ev yoğurdu yiyebilirim diye hayal kuruyorum :) ben anlamadım canım bunlar hazır ürünlere rağbet artsın diye söylentilerden başka bişey değil diyor annemde bak sende yiyormuşsun bişeyde olmamış çok şükür Akşam bende yicem banane

Ben hic birseyi kisitlamadim valla canim hamilelikte. Salam sosis sucuk yemeyin de diyorlar mesela toksoplazma olabileceginden dolayi. Ama ben zaten veterinerde calisiyordum bekarken ordan almisimdir almissam zaten cok takilmadim o yüzden :)

Gunaydin fistiklar herkes izne cikiyor bizde bugün çalışabilir raporu alcaz dogumdan sonra bebisimle daha cok zaman gecirmek istiyorum bisey sorcam daha kontrole gideli 10 gün oldu tekrar ultrasonda bakar mi acaba bide calisabilir aldiktan sonra senelik izin alirsak raporda düşmüyorlar dimi?

Canim benim sütü aldığın kişinin temizliğine guveniyorsan yiyebilirsin bence. Ama temiz degilse bakteri üreme olasılığı yüksek.

selam kizlar nasilsiniz iyisiniz insalllah benim bu aralar belim bacaklarim agriyo ..ama bu arada besigimiz geldi esyalarimizi dizdik cantamizi hazirladik sadece tek kisilik carsaf takimi alcam mavi renk o kaldi bir de bebisime deterjan almadim daha siz hangisinden aldiniz sivi olanlardan mi yoksa sabun tozu mu hangi marka daha uygun acaba

Canim bende hamilelikten önce pastörize yogurt aliyordum genelde simdi evde mayaliyorum aksine o zaman bebislere de ev yogurdu vermicez mibenim doktorum hicbiseyi kisitlamadi ne canin isterse ye dedi bende herseyi yedim

Günaydın kızlar bende 2 gündür acayip kaşıntı var ellerim ayaklarım parmaklarım heryerim kaşınıyor. Afedersiniz uyuz olmuş gibiyim. Hamilelikte böyle bi rahatsızlık olabiliyomuş. Aranızda yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…