2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bakalim senin kiz ne kadar olmus canimcim cmt ye bisey kalmadi :)
Ay insallah guzel kilo almistir, biz her gidicegimizde kizima diyorum, kizim en az su kadar olacaksin bak bozusuruz diyorum. O da hic kirmiyor anacigini heheh bakalim gonlumden 3 kg olmustur diye geciyor saglikli olsun da kuzucuklar :)

kızlar neden ev yoğurdu tüketmiyosunuz hazırların içinde ne olduğu bile meçhul. yani ne olursa olsun ev yoğurdu her şartta daha sağlıklı diye düşünenlerdenim. tabi bu benim fikrim. imkan varsa ev yoğurdu kullanılmalı kesinlikle. ailecek baylıyoruz ev yoğurduna kızımda bize çekmiş şükür çok sevio ekşimiş halini bile:) inş oğluşta yoğurt sever olur.

Günaydın canım bende 10 gün arayla gittim bana baktı dr. Sonuçta raporu o gün veriyo bence bakmasıda lazım bebeğin son durumuna. 2-3 günlük izinde birşey olmaz sanırım ama uzun süreli izin yada rapor alınınca doğum iznini devreye sokabiliyorlarmış. Burda öyle bişey okumuştum ama yinede sor soruştur

dahaöncede yazmıştım cnm ben ilk hamieliğimde de bunda da yaşadım yaşıyorum. bunda daha az çok şükür. karaciğer enzimlerine baktırman gerekio. bende bişey çıkmamıştı sen de de çıkmaz inş.

bene ayın 20 sinde aldım çalışabilir ve bi önceki randevum 11 iydi. 10 gün olmamıştı daha yani ama muayene etti seni de edecekir. görürsün kuzunu fırsat bu fırsat:) izin de skıntı olmuo cnm ama rapor alırsan onu düşüolar doğum sonrasından diye biliorum.

Ay kizlar kaç gündür uykusuzluktan gözlerim çökmüş of mosmor göz altlarim. Inşallah uslu bir kızım olur da çok yormaz beni doğumdan sonra....

Günaydın Herkese,
Canım ben pazartesi aldım çalışabilir raporunu benim doktorun sgk ile anlaşması olmadığı için başka tanımadığımız sgk anlaşması olan bir hastaneye gittim çalışabilir raporu almak için geldim dedim verdiler. Başka doktor bu kadar rahatsa senin doktorun muayene etmez bence tekrar..
Düşmezler canım biri senin şirketinin iç işleyişi ile ilgili diğeri sgk'yı ilgilendiriyor. Sen hak ettiğin izni kullanıyorsun raporda düşemezler.
Hatta çok iyi fikirmiş bende mi alsam :)) bak şimdi :))

Canim bende hamilelikten önce pastörize yogurt aliyordum genelde simdi evde mayaliyorum aksine o zaman bebislere de ev yogurdu vermicez mibenim doktorum hicbiseyi kisitlamadi ne canin isterse ye dedi bende herseyi yedim

hamiş olduğumu öğrendikten sonra ne salam sosis nede pastörize olmayan hiç bir ürünü yemedim her doktorun görüşü farklı işte salam sosis vs neysede ev yapımı yoğurdu çok severim ondan mahrum kaldğıma üzülüyorum bende ki çok doğru diyosun bebişlerimize ev yoğurdu vericez bunu doktoruma sorucam bakalım ne diyecek..

herkese kocaman Günaydınnn :))

dun saglik ocaginda kontrolum vardi tansiyon kilo bakıldı bebegimin kalp atislarini dinledik. hersey yolunda allaha Şükür
temizlik yaptim cantamiz hazir kıyafetler yıkandi utulendi.bide minigim sağlıcakla gelse cok az bir zaman kaldi. heyecan dorukta

inşallah herkes bebegini sağlıklı bir şekilde kucağına alir

3 hafta önce aynı durumdaydım canım doktorum cildiyeye yönlendirdi o da krem verdi kaşındıkça bunu sürersin dedi öylede yaptım şükür şuan o kaşıntılar yok

Ben hic birseyi kisitlamadim valla canim hamilelikte. Salam sosis sucuk yemeyin de diyorlar mesela toksoplazma olabileceginden dolayi. Ama ben zaten veterinerde calisiyordum bekarken ordan almisimdir almissam zaten cok takilmadim o yüzden :)
Bende yedim ama çok değil ben hamilelikte çok mide problemi yaşadım o yüzden hep korktum birşey yerken sonrası kötü olacak diye, hayırlısıyla şu son günleride geçirsek, aklımda da fikrimde de hep kızımı kucağıma aldığım anın hyali var deli gibi doğum hikayesi okuyorum.

Az kaldi canim allahin izniyle alicaz kuzularimizi kucagimiza :)

Bende katiliyorum soylediklerine. Benim her persembe koy yumurtam, sutum kapima geliyo. Ve siseler vakumlu tek kullanimlik, mis gibi. Ondanda yogurt yapiyorum. Insan icine sinerek yiyo iciyo

Bende katiliyorum soylediklerine. Benim her persembe koy yumurtam, sutum kapima geliyo. Ve siseler vakumlu tek kullanimlik, mis gibi. Ondanda yogurt yapiyorum. Insan icine sinerek yiyo iciyo
ohhh afiyet şeker olsun cnm. aynen insanın içine sino kendis yapınca. kızımda köy sütü içio oh mis:)

ayni canim benim zaten asagida bebek,ama karnimin bi tarafi surekli sisiyor,kafasi diye severken doktor poposu demisti

Haftaya randevum var ve doktorum çatı muayenesi yapacağını söyledi Bnde erken olduğunu düşünüyorum ama
36 lara gelmiş oluyosun canım en azından, bazı doktorlar 30-31 de yapıp senin çatın çok dar deyip keyfi sezeryan yapıyomuş

Günaydın kızlar :) iş yerinde ki son günüm :)
hadi gözün Aydın canım, bende 1 gündür ev hanımıyım boş kalabilmek, hatta sıkılabilmek çok güzelmiş

Ayy canım Allah yardımcın olsun geçmedimi bu aya kadar
Günaydın canım yoğurt mayaladım demişsin ev yapımı yoğurt yada pastörize olmayan süt süt ürünleri tüketmeyin deniyor ama sakıncalı değilmi ?
canım bende bi Prof dinlemiştim pastörize demek ölü demektir, hiçbir faydası yok demişti.. Bi ara annemlere memlekete gittim, annem her gün koca bi bardak köy sütü, ve ayran içirdi bana, bide çift sarılı yumurtayedirdi, 20 gün kaldım dönüşte doktorda gittik ve bebeğim 10 gün öne geçmişti şok olduk, tabi burda tekrar eski haline döndü :/ eğer imkan varsa kesinlikle evde yapılması gerek diye düşğnenlerdenim

Hayırlı olsun canım.. Ben dalanın toz sabunu aldım ve çok beğendim, parfümsü deil ama dolabı açtığımda resmen temizlik kokuyo, mis gibi
Ay kizlar kaç gündür uykusuzluktan gözlerim çökmüş of mosmor göz altlarim. Inşallah uslu bir kızım olur da çok yormaz beni doğumdan sonra....
inş canım.. Ben aylardır izne çıkacağım günlerin hayalini kurdum uyumak için, dün çıktım izne, gece 3 te yatıp sabah 8 de kalktım :)) okula giderken bile daha çok uyuyodum.. Ama olsun yaa, istediğinde tekrar uyuyabileceğini bilmek bile rahatlatıyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…