2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba arkadaşlar,

Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Kızım 32+5 de 2030gr olmuş. Haftasıyla tam uyumlu. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda?

34.hafta tekrar gideceğim ve ilk nst o zaman olacak nasipse.

Doğum içinde sezeryan zamanım 5-12 haziran arasında olacak nasipse. Kan sulandırıcı kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyordum genel anestezi ile olacak.

Selam cnm ben hacı şakir bebekler için olan granul sabun deterjan aldım. Biçok kişiden almış olduğum tavsıyeye uydum. Yumusatıcı tavsıye etmıyorlar kıyafetlerden çıkmıyormus zararlı olabılır son anda makına yumusatıcıyı alıyor ya o yuzden..Ama daha yıkamadım denemedim yanı haftaya inşş

Çok teşekkürler canım AMİN sen de inşallah

bizim oda bi tuhaf oldu her şey bi ayrı çeşit. mobilyayı iki üç yaşında alalım diyordum baştan şimdi pişmanım girince şirin gelmiyor gözüme. sonra da bi ağrım tutuveriyor sağlığı sıhhati olsunda boşveeer diyorum kendime.
herkes bi ayrı karışıyor. biraz huzura ihtiyacım var bu sıra.

Bana da dedi herkes büyüynce yap odaısnı diye ama ben hep dedim kendi kendime ne yapmak istiyosun diye :)
oda yapmak istiyordum ve istdiğimi yaptım.Haklıısn sağlıkla gelmesi mühim olan boşver doğsun yaparsın ama bence o kadar yaşa kadar beklemenn anlamı yok.Aldığım ürünler büyüyor 10 yaşa kadar kullanabilir. Ayrıca 7 yılda garantisi var .İmkanın olursa yapmak istiyorsan yap derim

Gecmis olsun canım yaa nerden cikti simdi bu enfeksiyon hay allah. Cok dikkat et kendine malum bu zamanlarda tehlikeli enfeksiyon
hamilelik başından beri hiç olmamıştım ama 1 hafta izmirde kaldım ya sanırım ondan oldu. orda burda wc ye girmekten çantamda domestosla gezemem ki

geçmiş olsun... bende de enfeksiyon var, ama ilaç vermedi doktorum.senin fazlamı enfeksiyonun canım?
doktorum "belirgin şekilde enfeksiyon var" dedi. çok su içiyordum zaten ama antibiotik de verdi. 1 hafta evimde değildim o arada kaptım sanırım :/

hamilelik başından beri hiç olmamıştım ama 1 hafta izmirde kaldım ya sanırım ondan oldu. orda burda wc ye girmekten çantamda domestosla gezemem ki
Orası öyle canım. Ben bi kaç kere geçirdim ama bi kere ilaç kullandım. Bi kere doktora rastladı çünkü. O toz varya bi içimlik ondan vermişti. Sonraki tahlillerde hep temiz çıktı şükür. Çabucak atlatirsin inşallah.

Benim kız midemin oralarda da hareketler yapiyor valla ben anlayamıyorum döndü mu dönmedi mi. Yanlarima vuruyor hep biraz daha aşağıya vurmaya başladı ama bilemiyorum dönmedi daha heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…