- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.041
Cok guzel caniimm bayildik kizimla darisi basimiza heheh :)Kızlar odamız nasıl olmuş sizce
selam kizlar nasilsiniz iyisiniz insalllah benim bu aralar belim bacaklarim agriyo ..ama bu arada besigimiz geldi esyalarimizi dizdik cantamizi hazirladik sadece tek kisilik carsaf takimi alcam mavi renk o kaldi bir de bebisime deterjan almadim daha siz hangisinden aldiniz sivi olanlardan mi yoksa sabun tozu mu hangi marka daha uygun acaba
Cok guzel caniimm bayildik kizimla darisi basimiza heheh :)
Kızlar odamız nasıl olmuş sizce
İnşallahhh :)
Beğenmene çok sevindim.Sen isim olarak ne düşünüyorsun
çok sakin tam bebiş odası olmuş. güzel günlerde büyüt yavrucağını.
Yaren olacak kızımın ismi canım :) senin kiz Nehir sanırım oda kapısında gördüm heheh :))
Heheh :) az kaldi insallah oh nisan da bitti heyecan dorukta :) bakalim mayisin ilk bebisi kim olacak gruptan :)evet nehirim olacak inşallah :)
Çok teşekkürler canım AMİN sen de inşallah
Canim hayirli olsun..cok sirin olmus tam bir prenses odasiKızlar odamız nasıl olmuş sizce
bizim oda bi tuhaf oldu her şey bi ayrı çeşit. mobilyayı iki üç yaşında alalım diyordum baştan şimdi pişmanım girince şirin gelmiyor gözüme. sonra da bi ağrım tutuveriyor sağlığı sıhhati olsunda boşveeer diyorum kendime.
herkes bi ayrı karışıyor. biraz huzura ihtiyacım var bu sıra.
Canim hayirli olsun..cok sirin olmus tam bir prenses odasisaglikla sihatle gelsin bebislerimiz
hamilelik başından beri hiç olmamıştım ama 1 hafta izmirde kaldım ya sanırım ondan oldu. orda burda wc ye girmektenGecmis olsun canım yaa nerden cikti simdi bu enfeksiyon hay allah. Cok dikkat et kendine malum bu zamanlarda tehlikeli enfeksiyon
Gozun aydin canim benimki 1 ay once donduValla geçen haft bebeğim dönmemişti benim de bu tarz oldu bugün kontrolde döndüğünü öğrendim.aon çıkışa ilerliyor:)
doktorum "belirgin şekilde enfeksiyon var" dedi. çok su içiyordum zaten ama antibiotik de verdi. 1 hafta evimde değildim o arada kaptım sanırım :/geçmiş olsun... bende de enfeksiyon var, ama ilaç vermedi doktorum.senin fazlamı enfeksiyonun canım?
Gecmis olsun canimGünaydııınnnpofudukum uyandık kahvaltı ettik, hatta simdi antibiyotik içicem. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 2 gündür ilaç kullanıyorum
Orası öyle canım. Ben bi kaç kere geçirdim ama bi kere ilaç kullandım. Bi kere doktora rastladı çünkü. O toz varya bi içimlik ondan vermişti. Sonraki tahlillerde hep temiz çıktı şükür. Çabucak atlatirsin inşallah.hamilelik başından beri hiç olmamıştım ama 1 hafta izmirde kaldım ya sanırım ondan oldu. orda burda wc ye girmektençantamda domestosla gezemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?