- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.061
Benim oglan simdi de ayaklariyla tepecikler yapiyor karnimda ayyayni canim benim zaten asagida bebek,ama karnimin bi tarafi surekli sisiyor,kafasi diye severken doktor poposu demisti
Bayildim coook guzel gule gule kullanin insallahKızlar odamız nasıl olmuş sizce
Kızlar odamız nasıl olmuş sizce
Çok güzel olmuş minnağınla güpgüzel günlerde kullanın inşallahoyşş çok heycanlı bu cumartesi günüde bizim odamız gelicek ama ben daha halı perde almadım sen bitirmişsin bile ne güzel
evet canım bitirdim çok şükür
perde falan dikilmesi en az 1 hafta 10 gün sürüyor haberin olsun
bi karar versem nasıl bi model isteğime hemen sipariş vereceğimde çok kararsızım
teşekkür ederim kuzucummGecmis olsun canim
inşallah kuzucum geçsin hemencikOrası öyle canım. Ben bi kaç kere geçirdim ama bi kere ilaç kullandım. Bi kere doktora rastladı çünkü. O toz varya bi içimlik ondan vermişti. Sonraki tahlillerde hep temiz çıktı şükür. Çabucak atlatirsin inşallah.
sen daha uyumadın mıcan sıkıntısında son nokta
Kundak hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar?
Merhaba arkadaşlar,
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Kızım 32+5 de 2030gr olmuş. Haftasıyla tam uyumlu. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda?
34.hafta tekrar gideceğim ve ilk nst o zaman olacak nasipse.
Doğum içinde sezeryan zamanım 5-12 haziran arasında olacak nasipse. Kan sulandırıcı kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyordum genel anestezi ile olacak.
yok küçük değil tabi ki canım. arada 5 gün var. her gün yaklaşık 25 gr alıyomuş kuzularımız.Bebek uykudayken eli kolu oynadikca dusuyo sanar korkar ve uyanirmis hafiften yapilmali sanki
32 +0 da 1960 . benimki kucukmuki.
bizim oda bi tuhaf oldu her şey bi ayrı çeşit. mobilyayı iki üç yaşında alalım diyordum baştan şimdi pişmanım girince şirin gelmiyor gözüme. sonra da bi ağrım tutuveriyor sağlığı sıhhati olsunda boşveeer diyorum kendime.
herkes bi ayrı karışıyor. biraz huzura ihtiyacım var bu sıra.
Bebek uykudayken eli kolu oynadikca dusuyo sanar korkar ve uyanirmis hafiften yapilmali sanki
32 +0 da 1960 . benimki kucukmuki.
Zannetmiyorum canım öyle olduğunu, benim kiz 32+0 da 2150 grdi. Yapisal nedenler bence. Bende 4.5 kg doğmuşum mesela. Kizim benim kadar iri olmayacak ama küçük de olmayacak bu yüzdengayet normal bence de canım. aramızda 5 gun var normal bu fark. acaba erkeklerin kilosu kızlara gore fazla mı oluyor?
2700 olmus canim :)
Kocaman olmus artik 49 cm boyu da
sen daha uyumadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?