2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok güzel olmuş minnağınla güpgüzel günlerde kullanın inşallah oyşş çok heycanlı bu cumartesi günüde bizim odamız gelicek ama ben daha halı perde almadım sen bitirmişsin bile ne güzel

evet canım bitirdim çok şükür
perde falan dikilmesi en az 1 hafta 10 gün sürüyor haberin olsun

bi karar versem nasıl bi model isteğime hemen sipariş vereceğimde çok kararsızım

Benim hiçbir fikrim yoktu önce deno kidsten takım aldım perde fonu halısı abajuru ve uyku setini sonra gittim bir taç bayine storunu ve perdesini seçtim aldığım perde dekorunu da kenara süs diye yaptırdım çok hızlı oldu :) bütün evin perdelerini değiştirdim ama ben de dahil olmak üzere herkes bebek odasına bayıldı

Slm kizlar bende dun nst ye girdim ilk kez sikinti yok cok sukur tansiyonumda yuksek azcik ama sabit bir aydir . nst deyken yanimda bir kadin sanci cekiyordu ebe gidip gelip alttan muayene etti. Ben yan taraftan gerildim seyime sancilar girdi .

Insaallah alttan muayeneye gerek kalmadan saglikla dogururuz

inşallah kuzucum geçsin hemencik

Kundak hakkinda ne dusunuyorsunuz hanimlar?

Bebek uykudayken eli kolu oynadikca dusuyo sanar korkar ve uyanirmis hafiften yapilmali sanki

32 +0 da 1960 . benimki kucukmuki.

Bebek uykudayken eli kolu oynadikca dusuyo sanar korkar ve uyanirmis hafiften yapilmali sanki

32 +0 da 1960 . benimki kucukmuki.
yok küçük değil tabi ki canım. arada 5 gün var. her gün yaklaşık 25 gr alıyomuş kuzularımız.

Cnm bende besik almadim koyacak yerim yokki tekli acilan koltugum var ona yatak alip yatircam uc sene sonra batiya tayine gidince alirim artik.

kundak konusu konuşulmuş ben kızımda 3 aya kadar yaptım çok da faydasını gördüm tabi dikkatili yapılmalı kalça çıkıklığı açısından. faydası bene sıçramasını engellemesi. ve uykuya geçişi kolaylaştırması. zaten uyurken yapıosunuz sürekli o şekilde kalmıo ve sarılı olduğu için kendini güvende hissedio. nasip olursa oğlumuda yapıcam inş.

gayet normal bence de canım. aramızda 5 gun var normal bu fark. acaba erkeklerin kilosu kızlara gore fazla mı oluyor?
Zannetmiyorum canım öyle olduğunu, benim kiz 32+0 da 2150 grdi. Yapisal nedenler bence. Bende 4.5 kg doğmuşum mesela. Kizim benim kadar iri olmayacak ama küçük de olmayacak bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…