- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.081
Insallah canim :)Benim bebegim de 30+5 de 1960 kg di. Cumartesi 33 hafta olcaz insallah 2.5 kg goruruz.
Kızlar odamız nasıl olmuş sizce
Cnm bende besik almadim koyacak yerim yokki tekli acilan koltugum var ona yatak alip yatircam uc sene sonra batiya tayine gidince alirim artik.
teşekkür ederim kuzucumm
Yani önemli olan normal gelişmesi canım çok almış az almış çok önemli değil ama biz biraz da toplum olarak hani tombis seviyoruz ya büyük bebek sağlıklı bebek gibi geliyor biraz da ondan bunlar :)bu kilo konusu da karmaşık. hiç takmıyordum açıkcası doktorumuz her şey yolunda dediği için. normalde 3 hafta önden gidiyorduk malum. iki hafta çabucak geçti ve sadece bir hafta önden gittiğini öğrendim. 100 gr bile değil aldığı. acaba bi şeyi eksik mi yaptım diye düşünüyorken bazılarında da böyle oluyormuş önden gidip gidip son haftalarda oldukça yavaşlıyormuş.
Canım ben organik sıvı detarjan aldım çokta temiz yıkıyor.www.gurmecimiz.com diye bir siteden aldım.biliyordum zaten bu detarjanı çok sağlıklı bebekler için.tavsiye ederim canım.selam kizlar nasilsiniz iyisiniz insalllah benim bu aralar belim bacaklarim agriyo ..ama bu arada besigimiz geldi esyalarimizi dizdik cantamizi hazirladik sadece tek kisilik carsaf takimi alcam mavi renk o kaldi bir de bebisime deterjan almadim daha siz hangisinden aldiniz sivi olanlardan mi yoksa sabun tozu mu hangi marka daha uygun acaba
Selam canim
Aleykumselam canim
Anaaam hayirli olsun :) tarih de belli :) sezeryan mi canim?Dün doktor kontrolümüz vardı. Herşey iyi çok şükür. 25 Mayıs için doğum tarihi verdi doktor
Evet sezeryan canım hayırlısı bakalımAnaaam hayirli olsun :) tarih de belli :) sezeryan mi canim?
Seninki de benzer tarihte olabilir.Tahmini doğum tarihlerimiz yakınEvet sezeryan canım hayırlısı bakalım
Sezeryanin güzel yani da bu iste ne zaman olacağı belli hazirliklarini falan rahat rahat tamamlarsin eksigin varsa :)Evet sezeryan canım hayırlısı bakalım
İnşallah hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor zatenSezeryanin güzel yani da bu iste ne zaman olacağı belli hazirliklarini falan rahat rahat tamamlarsin eksigin varsa :)
Heheh :) bizim doğum şekli belli değil henüz malesef caniim . Doktorumuz birsey demiyor, 38 den sonra dicekmis.İnşallah hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor zaten
Dün doktor kontrolümüz vardı. Herşey iyi çok şükür. 25 Mayıs için doğum tarihi verdi doktor
Doktor bana kendi çocuklarını 37 haftadan sonra doğurduğunu söyledi. 20 Mayısta kaç haftalık oluyor sizinBen de cumartesi gidicem kontrole 20 mayıs istiyorum sizce olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?