2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm bende besik almadim koyacak yerim yokki tekli acilan koltugum var ona yatak alip yatircam uc sene sonra batiya tayine gidince alirim artik.

hayırlısıyla olur inşallah. haftasonu annemle düzenleyeceğiz bi foto atıp fikirlerinizi alırım. zaten onun eli değince mis olur her şey

bu kilo konusu da karmaşık. hiç takmıyordum açıkcası doktorumuz her şey yolunda dediği için. normalde 3 hafta önden gidiyorduk malum. iki hafta çabucak geçti ve sadece bir hafta önden gittiğini öğrendim. 100 gr bile değil aldığı. acaba bi şeyi eksik mi yaptım diye düşünüyorken bazılarında da böyle oluyormuş önden gidip gidip son haftalarda oldukça yavaşlıyormuş.

Yani önemli olan normal gelişmesi canım çok almış az almış çok önemli değil ama biz biraz da toplum olarak hani tombis seviyoruz ya büyük bebek sağlıklı bebek gibi geliyor biraz da ondan bunlar :)

Canım ben organik sıvı detarjan aldım çokta temiz yıkıyor.www.gurmecimiz.com diye bir siteden aldım.biliyordum zaten bu detarjanı çok sağlıklı bebekler için.tavsiye ederim canım.

Ben de cumartesi gidicem kontrole 20 mayıs istiyorum sizce olur mu
Doktor bana kendi çocuklarını 37 haftadan sonra doğurduğunu söyledi. 20 Mayısta kaç haftalık oluyor sizin
Benim doğum 38+2'de olacak gibi. Doktor öncesi olabilir ama sonrasına kalmasın dedi. İşte bu kaka yutma durumları falan olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…