2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

20 mayısta 38+1 oluyorum :)
ikizler burcu olmasın istiyorum birkaç gün için

Canım ben dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım..memnunda kaldım çokta güzel kokuyolar bebek gibi

Yani önemli olan normal gelişmesi canım çok almış az almış çok önemli değil ama biz biraz da toplum olarak hani tombis seviyoruz ya büyük bebek sağlıklı bebek gibi geliyor biraz da ondan bunlar :)

evett tombişlerimi gelsin artık onu görüp geri kalan her şeyi es geçmek istiyorum
aman başkaları sütümüzle ilgili yorum yapmasında

Sütün ekşi, sütün yetmiyor, çocuk doymuyor inşallah öyle salaklar olmaz etrafimizda.
benimkiler şimdiden hazır bekliyor sanırım. şimdiden başladılar yok ıslak mendille silme, yok yemeği şöyle yap, yok şöyle yıka. bıraksalar da bi yaşayarak öğrensem. hayır bi de onlar gidince konuşmalar tekrar tekrar dönüyor kafamda sinirimden uyuyamıyorum bu sefer. şalterimi attırdılar sonunda açacağım ağzımı yumacağım gözümü. şu mübarek zamanlarımı heba ettiriyorlar bana.

Aman canim, düşünme sen onlari. Akillarinca yardimci olmaya calisiyorlardir, iyilik ettiklerini dusunuyorlardir. Sen sakin kalmaya çalış. Sonucta evleriniz ayri o insanlarla değil mi? evinin icinde kraliçe sensin nasil istiyorsan onu yaparsin :)

Kızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?

Tatlı istiyoruuuuummmmmmm

Ben saldım valla hergün deli gibi yiyorum tatlı.buaralar sakızlı muhallebiye sardım ondan yapıyorum sürekli az şekerli...onun dışındada sürekli kinder süt dilimi albeni tüketiyorum :) değerini bilelim bugünlerin canımız çekiyorken çılgınlar gibi yiyelim kanısındayım :) tabi gebelik şekeri gibi bir problemimiz yoksa..

Bence de gece ismi kulaga hos gelmiyor canim ne yalan söyleyeyim. Arda koyun bence de :)

Bende hazir top keklerden yiyorum. Ama kanmiyorum uff napicam

Yanlış anlama ama çok iç karartıcı bir isim bence Gece
Ada çok daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…