- 20 Ağustos 2013
- 185
- 116
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.101
Doktor bana kendi çocuklarını 37 haftadan sonra doğurduğunu söyledi. 20 Mayısta kaç haftalık oluyor sizin
Benim doğum 38+2'de olacak gibi. Doktor öncesi olabilir ama sonrasına kalmasın dedi. İşte bu kaka yutma durumları falan olmasın diye
selam kizlar nasilsiniz iyisiniz insalllah benim bu aralar belim bacaklarim agriyo ..ama bu arada besigimiz geldi esyalarimizi dizdik cantamizi hazirladik sadece tek kisilik carsaf takimi alcam mavi renk o kaldi bir de bebisime deterjan almadim daha siz hangisinden aldiniz sivi olanlardan mi yoksa sabun tozu mu hangi marka daha uygun acaba
İnşallah Allah gönlüne göre versin20 mayısta 38+1 oluyorum :)
ikizler burcu olmasın istiyorum birkaç gün için
Yani önemli olan normal gelişmesi canım çok almış az almış çok önemli değil ama biz biraz da toplum olarak hani tombis seviyoruz ya büyük bebek sağlıklı bebek gibi geliyor biraz da ondan bunlar :)
evett tombişlerimi gelsin artık onu görüp geri kalan her şeyi es geçmek istiyorum
aman başkaları sütümüzle ilgili yorum yapmasında
benimkiler şimdiden hazır bekliyor sanırım. şimdiden başladılar yok ıslak mendille silme, yok yemeği şöyle yap, yok şöyle yıka. bıraksalar da bi yaşayarak öğrensem. hayır bi de onlar gidince konuşmalar tekrar tekrar dönüyor kafamda sinirimden uyuyamıyorum bu sefer. şalterimi attırdılar sonunda açacağım ağzımı yumacağım gözümü. şu mübarek zamanlarımı heba ettiriyorlar bana.Sütün ekşi, sütün yetmiyor, çocuk doymuyorinşallah öyle salaklar olmaz etrafimizda.
Aman canim, düşünme sen onlari. Akillarinca yardimci olmaya calisiyorlardir, iyilik ettiklerini dusunuyorlardir. Sen sakin kalmaya çalış. Sonucta evleriniz ayri o insanlarla değil mi? evinin icinde kraliçe sensin nasil istiyorsan onu yaparsin :)benimkiler şimdiden hazır bekliyor sanırım. şimdiden başladılar yok ıslak mendille silme, yok yemeği şöyle yap, yok şöyle yıka. bıraksalar da bi yaşayarak öğrensem. hayır bi de onlar gidince konuşmalar tekrar tekrar dönüyor kafamda sinirimden uyuyamıyorum bu sefer. şalterimi attırdılar sonunda açacağım ağzımı yumacağım gözümü. şu mübarek zamanlarımı heba ettiriyorlar bana.
Tatlı istiyoruuuuummmmmmm
Bence de gece ismi kulaga hos gelmiyor canim ne yalan söyleyeyim. Arda koyun bence de :)Kızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?
Bende hazir top keklerden yiyorum. Ama kanmiyorum uff napicamBen saldım valla hergün deli gibi yiyorum tatlı.buaralar sakızlı muhallebiye sardım ondan yapıyorum sürekli az şekerli...onun dışındada sürekli kinder süt dilimi albeni tüketiyorum :) değerini bilelim bugünlerin canımız çekiyorken çılgınlar gibi yiyelim kanısındayım :) tabi gebelik şekeri gibi bir problemimiz yoksa..
ben de tatlı yerine cocobobs yiyorum cocopops da olabilirTatlı istiyoruuuuummmmmmm
Bende hazir top keklerden yiyorum. Ama kanmiyorum uff napicam
Bence de gece ismi kulaga hos gelmiyor canim ne yalan söyleyeyim. Arda koyun bence de :)
Bizimkide Ada olcak muhtemelen..çok radikal isimlere gerek yok :)Bizim ismimiz Yusuf Aras. Bi ara Nefes ve Bulut hoşumuza gitmişti ama toplum pek hazır değilmiş anladık
Kızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?
Bulut olabilir de nefes evet henüz hazir degiliz.Bizim ismimiz Yusuf Aras. Bi ara Nefes ve Bulut hoşumuza gitmişti ama toplum pek hazır değilmiş anladık
Bulut olabilir de nefes evet henüz hazir degiliz.Gece bana seyden dolayi garip geldi hayvanlara cok koyuyorlar o ismi siyah kedilere-kopeklere insanda hic duymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?