- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.121
Nasilsiniz kizlar :)
Cok guzeller gule gule kullanin:)Kızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
Çene bölgemde malesef benimde başladı yine...Kizlar sivilce oluşumu varmi yüzünüzde.. benimkiler coştu yine.
çok güzeller güle güle kullanında birşey merak ettim salona ayrı beşik neden aldınki.çok kullanışlı anakucakları var salonda onda yatırıcam ben hem heryerede götürebilirim.ikitane beşik garip geldi ama çok güzeller canımKızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
Dün doktor kontrolümüz vardı. Herşey iyi çok şükür. 25 Mayıs için doğum tarihi verdi doktor
Kızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?
Kızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
Kizlarr kontrole gittik. 31+5 gunluguz. 1800 grmi gecmis ogul.
Artik herhafta nts ye gireceksin dedi dr. Bu normal mi?
Bencede gereksiz ama ananesi çok beğendi almak istedi illa.kırmadık bizde :)çok güzeller güle güle kullanında birşey merak ettim salona ayrı beşik neden aldınki.çok kullanışlı anakucakları var salonda onda yatırıcam ben hem heryerede götürebilirim.ikitane beşik garip geldi ama çok güzeller canım
Çok güzel olmuş hızlı bi şekilde karar vermişssin sonuçta mükemmel olmuş güle güle kullanın tekrardanBenim hiçbir fikrim yoktu önce deno kidsten takım aldım perde fonu halısı abajuru ve uyku setini sonra gittim bir taç bayine storunu ve perdesini seçtim aldığım perde dekorunu da kenara süs diye yaptırdım çok hızlı oldu :) bütün evin perdelerini değiştirdim ama ben de dahil olmak üzere herkes bebek odasına bayıldı
Kızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?
kızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
Ay cok tatli Allah anali babali buyutsunkızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
kızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?