2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba guzel anneler evde bile hasta olmayi nasil beceriyorum anlamis degilim bogazlarin cok agriyor doktora gittim antibiyotik verdi agri kesici verdi onlari icecegim insallah ilerlemez yoksa oksuruk bu sefer kesin dogurtur beni ☺

Kızlar beşiklerimizi aldık.Biz bebeğe ayrı bir oda yapmadık şimdilik.bi beşiği yatak odamıza koyduk,diğerini salona aldık.
çok güzeller güle güle kullanında birşey merak ettim salona ayrı beşik neden aldınki.çok kullanışlı anakucakları var salonda onda yatırıcam ben hem heryerede götürebilirim.ikitane beşik garip geldi ama çok güzeller canım

Kizlarr kontrole gittik. 31+5 gunluguz. 1800 grmi gecmis ogul.

Artik herhafta nts ye gireceksin dedi dr. Bu normal mi?

Ada güzel canım illaki ismime uysun istiyorsan Ecem ismini de değerlendirebilirsin.

Bencede gereksiz ama ananesi çok beğendi almak istedi illa.kırmadık bizde :)

Çok güzel olmuş hızlı bi şekilde karar vermişssin sonuçta mükemmel olmuş güle güle kullanın tekrardan

Değişik bir isim olmakla birlikte ilerde kesinlikle sıkını yaşayağı bir isim Başka beğendiğin isimler neler onlarıda duyalım sıralama yaparız

teşekkür ederiz teyzeleri ben böyle gördükçe biran önce kavuşmak istiyorum oğluma. bu arada 2950 doğdu ama tombiş maşallah bizimki 3500 doğarsa nasıl olur düşünemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…