2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedik benim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben

son ana kadar dönebiliyolar cnm hiç belli olmaz senin için hangisi hayırlısıysa o olsun takma kafana

Canim son ana kadar umut vardir bence burada papağan gibi çok söyledim ama benim doktorum 38 haftadan önce belli olmaz normal sezeryan demişti.

canım daha 32. haftadasın dönebilir.

Hakkında ne hayırlıysa o olsun.

Benim de çarşamba tekrar var Allah nasip ederse.

Zaman azaldı gerçekten de işleri güçleri yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum.

Bugün biraz temizlik yapmaya çalıştım.

Yastık alazlerini vs. yıkadım.

Kışlık montlarımızı yıkadım.

boş kalabilecegimi hiç sanmıyorum yapılacak dünya kadar işim var hemen herşeyi bitirip bebek gelene kadar yan gelip yatmak istiyorum

Ben gece ismini koyucam diyodum bekarken nickimden de anlaşıldığı gibi Ama sonradan Ece ye karar verdik. Senin durumunun tam tersi yani Çoğu kişiye karamsar bi isim gibi geliyo ama bence harika.

Ben gece ismini koyucam diyodum bekarken nickimden de anlaşıldığı gibi Ama sonradan Ece ye karar verdik. Senin durumunun tam tersi yani Çoğu kişiye karamsar bi isim gibi geliyo ama bence harika.

Nabız yoklaması yaptım biraz ama henuz hazır değiliz sanırım bu tarz isimlere :)

kızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
oyyyyyyyyyyy yanaklara baaaaakkkkk bayılıcam tatlılıktann

döner yaa doktorlar sezaryene yol yapıyo hiç merak etme. bazıları doğum zamanı bile dönebiliyor. kesinlikle 37de çoğu dönmüş oluyor

Bilmiyorum kızlar yaa doktorum 20 gün sonra gel dedi , 36. haftaya kadar dönüyorlar 36 ' dan sonra zor dedi oda hamileliğimin başından beri normal doğum istiyordum inşallah nasip olur yada dediğiniz gibi hayırlısı artık hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…