- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.141
son ana kadar dönebiliyolar cnm hiç belli olmaz senin için hangisi hayırlısıysa o olsun takma kafanaKızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedikbenim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben
Canim son ana kadar umut vardir bence burada papağan gibi çok söyledim ama benim doktorum 38 haftadan önce belli olmaz normal sezeryan demişti.Kızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedikbenim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben
Kızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedikbenim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben
Canim son ana kadar umut vardir bence burada papağan gibi çok söyledim ama benim doktorum 38 haftadan önce belli olmaz normal sezeryan demişti.
Ay evet canim. Az kaldi insallah bi an once gecer iki gün :)Senin kontrol cumartesi değil mi az kaldı.
Ay evet canim. Az kaldi insallah bi an once gecer iki gün :)
Ay evet canim. Az kaldi insallah bi an once gecer iki gün :)
Yok canim bakmadim. Aksam yorumlarini yazarsin buraya da :)Terliğe baktın mı canım a101 den.
Akşam bakacağım ben.
Baktıysan iyi mi diye soracaktım.
Oyy canim beniim, minnoss tam, masallahkızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
Masallah teberakeallah heyecanlandım bi an kızım.hemen gelsin istiyorumkızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
boş kalabilecegimi hiç sanmıyorum yapılacak dünya kadar işim var hemen herşeyi bitirip bebek gelene kadar yan gelip yatmak istiyorum36 lara gelmiş oluyosun canım en azından, bazı doktorlar 30-31 de yapıp senin çatın çok dar deyip keyfi sezeryan yapıyomuş
hadi gözün Aydın canım, bende 1 gündür ev hanımıyım boş kalabilmek, hatta sıkılabilmek çok güzelmiş
Ayy canım Allah yardımcın olsun geçmedimi bu aya kadar
canım bende bi Prof dinlemiştim pastörize demek ölü demektir, hiçbir faydası yok demişti.. Bi ara annemlere memlekete gittim, annem her gün koca bi bardak köy sütü, ve ayran içirdi bana, bide çift sarılı yumurtayedirdi, 20 gün kaldım dönüşte doktorda gittik ve bebeğim 10 gün öne geçmişti şok olduk, tabi burda tekrar eski haline döndü :/ eğer imkan varsa kesinlikle evde yapılması gerek diye düşğnenlerdenim
Hayırlı olsun canım.. Ben dalanın toz sabunu aldım ve çok beğendim, parfümsü deil ama dolabı açtığımda resmen temizlik kokuyo, mis gibi
inş canım.. Ben aylardır izne çıkacağım günlerin hayalini kurdum uyumak için, dün çıktım izne, gece 3 te yatıp sabah 8 de kalktım :)) okula giderken bile daha çok uyuyodum.. Ama olsun yaa, istediğinde tekrar uyuyabileceğini bilmek bile rahatlatıyo insanı
Ben gece ismini koyucam diyodum bekarken nickimden de anlaşıldığı gibiKızlar ya isim konusunda çok kararsızım...hamileliğimin başından beri Ada düşünüyoruz bebişin adını.ama buaralar aklıma Gece ismi çok takılıyor.kulağa hoş geliyor ama ileride çocukla dalga geçerlermi diyede düşünmüyo değilim...Eşim hiç istemiyo Gece yi.benim ismim de Ece uyumlu olsun istiyorum :) siz ne düşünüyosunuz?Karamsar bi isimmi sizce?
Ben gece ismini koyucam diyodum bekarken nickimden de anlaşıldığı gibiAma sonradan Ece ye karar verdik. Senin durumunun tam tersi yani Çoğu kişiye karamsar bi isim gibi geliyo ama bence harika.
çoğu insan leyla isminin anlamını bilmez.. o da gece demek..
Nabız yoklaması yaptım biraz ama henuz hazır değiliz sanırım bu tarz isimlere :)
oyyyyyyyyyyy yanaklara baaaaakkkkk bayılıcam tatlılıktannkızlar kuzenimin kızı doğdu sağlıklı maşallah darısı bizlerin başına :) gelişimi yavaşladığı için 20 gün erken aldılar ama bi problem yok çok şükür
döner yaa doktorlar sezaryene yol yapıyo hiç merak etme. bazıları doğum zamanı bile dönebiliyor. kesinlikle 37de çoğu dönmüş oluyorKızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedikbenim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?