- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.161
döner yaa doktorlar sezaryene yol yapıyo hiç merak etme. bazıları doğum zamanı bile dönebiliyor. kesinlikle 37de çoğu dönmüş oluyor
Sagol canimm tesekkur ederiz :)))oyyyyy maşallah canım yavruna.
benimki kız da 42 cm 1670 gr dedi doktorum. 1 hafta kadar geri gibi ama önemli değil gelişimi iyi dediCanım inan doktorum hiç sezeryan yanlısı biri değil , hatta o yönlendiriyor normal doğuma alanında uzman bir doktor güveniyorum da ona beklicez artıkbebişin kilosu da 31+4 te 1700 gram 42 cm dedi iyiymiş senin bebişin ne durumda canım Günlerimiz aynı da seninle
son ana kadar dönebiliyolar cnm hiç belli olmaz senin için hangisi hayırlısıysa o olsun takma kafana
Canim son ana kadar umut vardir bence burada papağan gibi çok söyledim ama benim doktorum 38 haftadan önce belli olmaz normal sezeryan demişti.
canım daha 32. haftadasın dönebilir.
Hakkında ne hayırlıysa o olsun.
canım zaten ev yoğurdu yaparken bi süre sütü kaynatınca pastörize olmuş oluyor. o yüzden sorun yok.Canim bende hamilelikten önce pastörize yogurt aliyordum genelde simdi evde mayaliyorum aksine o zaman bebislere de ev yogurdu vermicez mibenim doktorum hicbiseyi kisitlamadi ne canin isterse ye dedi bende herseyi yedim
benimki kız da 42 cm 1670 gr dedi doktorum. 1 hafta kadar geri gibi ama önemli değil gelişimi iyi dedi
maşallah size de inşallah sağ salim alırız kucağımıza
31+3te canımNe zaman gitmiştin peki kontrole canım
canım benim karnım hep aşağıdaydı yani büyümeye başlamasından itibaren aşağıda toplandı, herkes erken doğabilir diye yorum yaptı ama hiç ilgisi yokmuş..ayrıca aşağıda olması daha kolay doğmasını sağlıyormuş...Eki Görüntüle 1501817 kızlar çok mu karnım aşağıda benim. haftasonu görenler karnın aşağıda dediler hep. moralim bozuldu çokbir kaç gün önce karnım semsert oluyordu bir yanda toplanıyordu zaten.
maşallah cnm kocaman olmuş2700 olmus canim :)
Kocaman olmus artik 49 cm boyu da
maşallah canım benim bebiş de aynıydı geçen hafta 32+4 te 2046 gr dı. Nstye de bağlandık bşy çıkmadı çok şükürMerhaba arkadaşlar,
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür. Kızım 32+5 de 2030gr olmuş. Haftasıyla tam uyumlu. Sizin bebişlerin kilosu ne durumda?
34.hafta tekrar gideceğim ve ilk nst o zaman olacak nasipse.
Doğum içinde sezeryan zamanım 5-12 haziran arasında olacak nasipse. Kan sulandırıcı kullandığım için spinal olamayacağım zaten korkuyordum genel anestezi ile olacak.
çok güzel canım güle güle kullanınKızlar odamız nasıl olmuş sizce
bende de ne zamandır yoktu 2-3 gündür çıktılar bende deKizlar sivilce oluşumu varmi yüzünüzde.. benimkiler coştu yine.
Benm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktıKızlar çatı muayenesi 37. Haftadan önce yapılıyorsa hiçbi anlam ifade etmiyomuş. O günden önce yapılan muayene bişey ifade etmezmiş. Haberiniz ola)
3000 mi? bir yanlışlık olmasınBişey sorucam doğumdan sonra sigorta 3 bin tl doğum parası veriyomuş bunla ilgili bilgisi olan varmı
geçmiş olsun cnm yaa nasılsın şimdi iyi miisn?Benm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktı
son 4 hafta dönmüyorlar mıymışBilmiyorum kızlar yaa doktorum 20 gün sonra gel dedi , 36. haftaya kadar dönüyorlar 36 ' dan sonra zor dedi odahamileliğimin başından beri normal doğum istiyordum inşallah nasip olur yada dediğiniz gibi hayırlısı artık hakkımızda
15 mayıstan sonra doğum yapan herkese ilk çocuk için 300 2.için 400 tl yardım diye biliyorum3000 mi? bir yanlışlık olmasın
bir ara 300 400 falan duydum sanki.çalışmayanlara herhangi bir ücret veriliyor mu arkadaşlar bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?