- 31 Mayıs 2010
- 197
- 104
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.181
Bende duymakla kaldım.uygulamaya geçer umarım15 mayıstan sonra doğum yapan herkese ilk çocuk için 300 2.için 400 tl yardım diye biliyorum
yok canım ilk çocuğa 300 tl doğum parası veriyorlar, 3000 tl değil. ayrıca süt parası da alınıyormuş kızlar. çalışana da var çalışmayana da var.3000 mi? bir yanlışlık olmasın
bir ara 300 400 falan duydum sanki.çalışmayanlara herhangi bir ücret veriliyor mu arkadaşlar bilgisi olan varmı
yürürlüğe girdi sanırım ama başvuru falan duymadım hiç yoktur herhalde kayıtlardan görülürBende duymakla kaldım.uygulamaya geçer umarım
Acaba önceden başvurmak falan mı lazım
inşallah tam büyümeden harekete geçerler :)Hiç duymadım sebebi neymiş peki?
galiba baskıdan veya acı hissinden kendimizi sıkıyoruz ya ondan heralde doğum yolunda açılmaya sebep olabiliyormuş..doktora sormadım daha..
son 4 hafta dönmüyorlar mıymışuzun geldi sanki.umarım normal nasip olur hayırlısı ile
Bencede arkadaş yanlış duyum almış 3000 hiç zannetmiyorum.yok canım ilk çocuğa 300 tl doğum parası veriyorlar, 3000 tl değil. ayrıca süt parası da alınıyormuş kızlar. çalışana da var çalışmayana da var.
süt parası için il sgk ya başvurmak gerekiyoryürürlüğe girdi sanırım ama başvuru falan duymadım hiç yoktur herhalde kayıtlardan görülür
yürürlüğe girdi sanırım ama başvuru falan duymadım hiç yoktur herhalde kayıtlardan görülür
süt parasını duymamıştım ben araştırmak lazımsüt parası için il sgk ya başvurmak gerekiyor
ne zaman başvurmalı peki belli bir süresi var mı?süt parası için il sgk ya başvurmak gerekiyor
yani canım fayda faydadıriyi olur en azından doğum masrafında işe yarar:)
Saol canım pek iyi olduğum söylenemez kemiklerim hala acıyor çok kötü biseymis bu çatı muayenesigeçmiş olsun cnm yaa nasılsın şimdi iyi miisn?
İnşallahinşallah tam büyümeden harekete geçerler :)
son 4 hafta dönmüyorlar mıymışuzun geldi sanki.umarım normal nasip olur hayırlısı ile
Canim benim doktorum agda yaptirmamami soyledi, kendimi kasiyorum ben ve agrim oluyo. Kendini rahat hissediyosan belki bisey olmayabikir ama doktoruna danis bence.selam kızlar..biz de geçen hafta cts kontrole gittik 32+0 da 1.700 kg olmuş oğluşumuz..bana az gibi göründü ama normalmiş doktorumuz öyle söyledi..suyu biraz fazla imiş, bi de başı yukarıda inşallah doğuma kadar geri döner..çok sabırsızlanıyorum..5 hafta sonra izne ayrılıcaz artık..
bazı hamilelere doktorları beden temizliğinde ağdayı önermemiş..siz duydunuz mu böyle bişi? ben daha geçen hafta gittim, doğuma az kala yine gitmeyi planlıyorum sorun olur mu ki??
Canim bi aydinlatirmisin ben hic bilmiyorum bu konular, ilk cocugum ve yeni duyuyorumyok canım ilk çocuğa 300 tl doğum parası veriyorlar, 3000 tl değil. ayrıca süt parası da alınıyormuş kızlar. çalışana da var çalışmayana da var.
Gevmis olsun canim. Benide 26. Haftamda yapmislardi. Canim cok yanmisti kendimi sikmaktan ogun ateslenmistim hep.Saol canım pek iyi olduğum söylenemez kemiklerim hala acıyor çok kötü biseymis bu çatı muayenesi
Doğrudur ben SGK ya sordum. Tam tutarini bilemiyorum ama izinli olduğumuz haftalar SGK niz kaç TL üzerinden yatiyorsa onun ysnlis hatirlamiyorsam 3te 2sini aliyorsunuz aylik yani 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 4 aylik ücret izinler bitiminde SGK ya belgeleri teslim ettikten 10 gün sonra ptt Ye hesaba yatiyormus.bağkur lular da faydalanabilir.Bişey sorucam doğumdan sonra sigorta 3 bin tl doğum parası veriyomuş bunla ilgili bilgisi olan varmı
Hadi yaa ayy korktum ben de şimdi bakSaol canım pek iyi olduğum söylenemez kemiklerim hala acıyor çok kötü biseymis bu çatı muayenesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?