2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
daha döner inş canım ya endişe etme. Bende döner inş die dua ediyorum, ama iç sesim inş dönmez de sezeryan olursun rahat rahat diyor

sezeryana alınacak anneler yada onceden sezeryan olanlar genel anestezı ıle mı olacaksınız epudral ıle mı ne dusunuyosunuz ?
Eğer sezeryan olursam kesinlikle epiduralisterim, o anı görmeyi çok istiyorum

Benm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktı
geçmiş olsun canım ya çatı muayenesini ultrason sokarak mı yapıyo? Bi yerde 2 parmak sokarak yapılır diyodu :/

3000 mi? bir yanlışlık olmasın
bir ara 300 400 falan duydum sanki.çalışmayanlara herhangi bir ücret veriliyor mu arkadaşlar bilgisi olan varmı
Bayanlar süt parası çalışan çalışmayan herkese verilir.cüzzi bir miktar.doğum parası ise çalışan kadınlar 32 haftada izne çıkıyorlarya işe başlayana kadar olan ayları toplu bir şekilde yatırıyor sgk buda asgari ücret alan birine yaklaşık 2 700 tl gibi bir rakama tekabul ediyor.tam net miktarı hesaplsmadım.tam 40 haftada doğarsa tabi.her erken doğurduğun hafta için eksi 300 tl düşüyor.bilmem anlatabildimmi:)

Bencede gereksiz ama ananesi çok beğendi almak istedi illa.kırmadık bizde :)
Hayırlı olsun ozaman.ilk çocuksa 2.ye saklarsınız:))anneanneler öyle hevesleniyorlar.güzel günlerde kullansın bebeğin inşallah.

180 boya 88 kg çok mu? Toplamda 19 kilo aldim. 9. Aya girdim. Yemek mi yemeyim anlamadim ki

Benim kız midemin oralarda da hareketler yapiyor valla ben anlayamıyorum döndü mu dönmedi mi. Yanlarima vuruyor hep biraz daha aşağıya vurmaya başladı ama bilemiyorum dönmedi daha heralde
canım ben senden çok gerideyim, cumartesi bana döndü dedi, heralde seninde dönmüştür.

ben de geçen hafta gittim ve doğumdan önce de gidicem. 36dan sonra düşünüyorum. ağda zararsız ya inanmıyorum ben açılma falan yaptığına. tamamen raslantıdır. ama temiz bi yer olmalı yaptırdığın yer. güvenebilmelisin kullandıkları ürüne ve yapanın profesyonelliğine.

Benm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktı
canım yaa o ağrıyı çok iyi bilirim.benim de var gebelik öncesinden beri ama şimdiye kadar problem yaşatmadı. çok dikkat etmen lazım. ne dedi doktorun?

haberler ne güzel bebiş şimdiden boyuna ulaşmış annesiii 36. haftadan sonra uçuşa izin verilmiyor ve 32 den sonra da doktor izniyle uçabiliyosun. ne zamana planlıyorsun uçak yolculuğunu? Bu arada ben de 1 mayıs tatilini fırsat bilip takıcam kocamı koluma bebk mağazasına yoksa bunların gideceği yok eksiklerimiz çok daha çantamız odamız bile yok. sadece kıyafet, alt açma, battaniye falan var.

hayırlı sabahlar herkese.... arkadaşlar acıkınca benim gibi içi bayılan var mı aranızda?
Gunaydin canim. Hic basima gelmedi. Kan sekeriyle mi alakali tansiyon falan mi, baktirmadiysan hemen baktir canim ya, uzuldum simdi ben yemek ogunlerimi hep geciktiririm, malum hep yalnizim basim hafif donuyo gibi oluyo, hemen agzima bsyler atiyorum.

Saol canım pek iyi olduğum söylenemez kemiklerim hala acıyor çok kötü biseymis bu çatı muayenesi
ilk muayene ise biraz canim yanimis olabilir bide insan kendini kasiyor o yuzden daha cok canin yaniyor sanki ama ben gecnlerde 3.kez oldum bu sefer hic canm yanmadi ya kisiden kisiye degisiyor ya da artik yavas yavas kemikler musait hala geliyor

180 boya 88 kg çok mu? Toplamda 19 kilo aldim. 9. Aya girdim. Yemek mi yemeyim anlamadim ki
saglikli besleniyorsan kiloyu bu kadar sorun yapma derim ben zaten son aya girmissin bebegi iyi beslemeye devam:)

canm agda kasilmalari baslatabiliyor diye biliyrm dr.lar cok onermiyor en guzeli permatik.cnk bu donemlerde hassasiyet artiyor ve caninin yanmasiyla insan kendini kasiyor bu da negatif sonuclar dogurabilir bence riske atmamak lazim

Gunaydin guzel anneler alttan muayene hastanede yattigimda hep yapildi birincisi kendini kasmamak cok onemli ikinciside doktorla alakli cunku benim canim cok yanmadi sadece bir kere son muayenemde acidi oda dayanilmayacak kadar degil dedigim gibi kendinizi kasmayin daha rahat geciyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…