- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.201
daha döner inş canım ya endişe etme. Bende döner inş die dua ediyorum, ama iç sesim inş dönmez de sezeryan olursun rahat rahat diyorKızlar meraba hepinize bugün doktora gittik biz enfeksiyon için , gitmişken bebişi de görelim dedikbenim minnakkım ters dönmüş makat gelişi pozisyonuna geçmiş doktor sezeryan olabilirsin dedi yüzünü falan da göremedim yüzünü de dönmüştü sırtıma bakar şekildeydi döner mi sizce kızlar yaa sezeryan olmak istemiyorum ben
Eğer sezeryan olursam kesinlikle epiduralisterim, o anı görmeyi çok istiyorumsezeryana alınacak anneler yada onceden sezeryan olanlar genel anestezı ıle mı olacaksınız epudral ıle mı ne dusunuyosunuz ?
geçmiş olsun canım yaBenm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktı
Bayanlar süt parası çalışan çalışmayan herkese verilir.cüzzi bir miktar.doğum parası ise çalışan kadınlar 32 haftada izne çıkıyorlarya işe başlayana kadar olan ayları toplu bir şekilde yatırıyor sgk buda asgari ücret alan birine yaklaşık 2 700 tl gibi bir rakama tekabul ediyor.tam net miktarı hesaplsmadım.tam 40 haftada doğarsa tabi.her erken doğurduğun hafta için eksi 300 tl düşüyor.bilmem anlatabildimmi:)3000 mi? bir yanlışlık olmasın
bir ara 300 400 falan duydum sanki.çalışmayanlara herhangi bir ücret veriliyor mu arkadaşlar bilgisi olan varmı
Hayırlı olsun ozaman.ilk çocuksa 2.ye saklarsınız:))anneanneler öyle hevesleniyorlar.güzel günlerde kullansın bebeğin inşallah.Bencede gereksiz ama ananesi çok beğendi almak istedi illa.kırmadık bizde :)
Bizim ismimiz Yusuf Aras. Bi ara Nefes ve Bulut hoşumuza gitmişti ama toplum pek hazır değilmiş anladık
canım ben senden çok gerideyim, cumartesi bana döndü dedi, heralde seninde dönmüştür.Benim kız midemin oralarda da hareketler yapiyor valla ben anlayamıyorum döndü mu dönmedi mi. Yanlarima vuruyor hep biraz daha aşağıya vurmaya başladı ama bilemiyorum dönmedi daha heralde
ben de geçen hafta gittim ve doğumdan önce de gidicem. 36dan sonra düşünüyorum. ağda zararsız ya inanmıyorum ben açılma falan yaptığına. tamamen raslantıdır. ama temiz bi yer olmalı yaptırdığın yer. güvenebilmelisin kullandıkları ürüne ve yapanın profesyonelliğine.selam kızlar..biz de geçen hafta cts kontrole gittik 32+0 da 1.700 kg olmuş oğluşumuz..bana az gibi göründü ama normalmiş doktorumuz öyle söyledi..suyu biraz fazla imiş, bi de başı yukarıda inşallah doğuma kadar geri döner..çok sabırsızlanıyorum..5 hafta sonra izne ayrılıcaz artık..
bazı hamilelere doktorları beden temizliğinde ağdayı önermemiş..siz duydunuz mu böyle bişi? ben daha geçen hafta gittim, doğuma az kala yine gitmeyi planlıyorum sorun olur mu ki??
canım yaa o ağrıyı çok iyi bilirim.benim de var gebelik öncesinden beri ama şimdiye kadar problem yaşatmadı. çok dikkat etmen lazım. ne dedi doktorun?Benm gece sancılarım oldu acile gittik çatı muayenesi oldum snra ultrason soktu içeri falan çok canım yandı yaa snra böbrek ultrason a girdim meğerse böbrek taş varmış boşu boşuna baktı
haberler ne güzel bebiş şimdiden boyuna ulaşmış annesiiiselam kızlar pazardan beri annem bendeydi ara ara girip anca okuyabildim. bugün gitti de kendi kendime kalabildim sonunda :) yalnızlığı seviyorum..
çatı muayenesinin acı verdiğini öğrenmek canımı sıktı.
doğum sonrası az da olsa gelecek para illaki hiç yoktan iyidir ihtiyaç karşılanır.
ben de nedense 3-4 hafta sonra doğurmuş olacağım gibi hissediyorum. bebek iri bebek diye ilk öğrenince sezeryana aklım kaydı ama inş. normal doğum olur diye düşünüyorum artık. 4 kg ya kadar yolu var
bugün dr a gittim 33+3 gündeyim sat a göre. nst normal çıktı. 3 hafta önden gidiyor. şekerim yok ama dr sen gene şekerin varmış gibi hamur işinden uzak dur dedi. bundan sonra her hafta geleceksin dedi.
boyu 49 küsür diye aklımda 50cm e yakındı. kilosu 2900. tabi dr un makinasına göre acil e gidince o daha yüksek çıkıyor. tabi +-450 gr yazıyor. bakalım doğunca ne kdr olacak :) tatlı değil de atıştırıp durma olayı var bende. gerçi annemin evde olması sebebiyle sakince oturamadım dolanıp bişiler yiyip durdum göbeğim bir tık daha büyüdü
bu arada dr a normal doğum için koşu bandında yürim mi fln dedim. nasıl doğuracağını pek etkilemez dedi spor hareket. yürüyeceksen kocanı koluna tak gez dedi. idrar sıkışması normal dedi mesaneye baskı yüzünden.
kardeşimle konuşuyordum da bugün tr ye gelince alışverişe çıkarız diyorduk. nasıl gezicem bilemiyorum dedim de, yanımda suyun falan gelirse bayılırım ben dedi
sanırım önemsemediğim eksikleri şimdiden halletmem lazım.
annem evi bayağı toparladı inş. yarın hastane çantasını hazırlama niyetindeyim. inş. hazırlığımı yapmadan doğuma gitmem
Gunaydin canim. Hic basima gelmedi. Kan sekeriyle mi alakali tansiyon falan mi, baktirmadiysan hemen baktir canim ya, uzuldum simdihayırlı sabahlar herkese.... arkadaşlar acıkınca benim gibi içi bayılan var mı aranızda?
ilk muayene ise biraz canim yanimis olabilir bide insan kendini kasiyor o yuzden daha cok canin yaniyor sanki ama ben gecnlerde 3.kez oldum bu sefer hic canm yanmadi ya kisiden kisiye degisiyor ya da artik yavas yavas kemikler musait hala geliyorSaol canım pek iyi olduğum söylenemez kemiklerim hala acıyor çok kötü biseymis bu çatı muayenesi
saglikli besleniyorsan kiloyu bu kadar sorun yapma derim ben zaten son aya girmissin bebegi iyi beslemeye devam:)180 boya 88 kg çok mu? Toplamda 19 kilo aldim. 9. Aya girdim. Yemek mi yemeyim anlamadim ki
canm agda kasilmalari baslatabiliyor diye biliyrm dr.lar cok onermiyor en guzeli permatik.cnk bu donemlerde hassasiyet artiyor ve caninin yanmasiyla insan kendini kasiyor bu da negatif sonuclar dogurabilir bence riske atmamak lazimben de geçen hafta gittim ve doğumdan önce de gidicem. 36dan sonra düşünüyorum. ağda zararsız ya inanmıyorum ben açılma falan yaptığına. tamamen raslantıdır. ama temiz bi yer olmalı yaptırdığın yer. güvenebilmelisin kullandıkları ürüne ve yapanın profesyonelliğine.
Cnm bizde önce aras koyacaktıkt kulağa gerçekten hoş geliyo brn çok beğenmistim ama anlamı at kılı buluntu mal mış onun için vazgeçtim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?