2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun cnm bebeğine de maşllah.suyun geldiğini nasıl anladın buarada

arkadaşlar günaydın demek için çook geç kaldım güzel bir gün olsun inşaallah bugün ilk kez nst ye girdik nabzım 100 leri bulduğundan bebebğin kalp atışları da yüksek çıktı yarın yine çağırdı bakalım ne olacak inşaallah bu sefer güzel haberler alırız.

Ayy canim boyu buraya gore 1 cm kisa sadece sevindim yaaa boyun yazdigi yerin karsisinda 30 hafta 5 gun yaziyo 11 gun benim haftama gore geri oluyo oyle olursa ben de 45 falan olmasi gerek saniyorum cok tesekkurler
Hiç canını sıkma canım, sağlıkla bir doğsunlarda gerisini biz hallederiz inşallah.

Bayanlar normal doğumu yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirimki gözleri açacak kadar zor birşey değil.tabiki biraz sancı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil.aksine sezeryan inanın 2 kat daha zor.ayaklanmak bile 40 günü buluyor ama normal doğumda 2 3 günde eskiye dönüyorsunuz.epidural meselesi ise ağrıyı çok hissedemediğinden ıkınma işlevi zorlaşıyor diye duymuştum.en güzeli herşeyi akışına bırakmak bence allah herşeyin bir kolayını verir.sancı çekilmesi gerekiyorsa çekeriz annelik bu inanın sancının bile yeri ayrı.benim bu doğumumdz normal olacak inşallah ve hiç korkmuyorum.size tavsiyem kimselere kulak asmayın.:)

çok geçmiş olsun cnm bebeğine de maşllah.suyun geldiğini nasıl anladın buarada

Tesekkurler canim. Tuvalete girdigimde ic camasirim islanmisti ag kismi komple. Daha once cok kisiden duymustum anlamiyosun su geldigini bi bakiyosun islak demisti. Hemen dr aradim o da test yaptir dedi. Bu sekilde tatlim

Herşeyi akışına bırakmak sanırım en önemlisi bu.. :)

evet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde

Hımmm maşallah bir küçük tosuncuk varmış burada,sende biliyorsun canım son ana kadar değişebiliyor pozisyonları.Hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle gelsinler inşallah.
İnş canım çok saol
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dedi evet kesin özlerim dayanamayıp erken gidebilirim. Yüzünü göstermedi canım kollarıyla kapatmış bu seferde :)

Kızlar az önce küçük bi kaza atlattım, arabanın sol ön tamponunun boyası gitti yani çok önemli bi kaza deil ama ben çok korktum, bebeğim de hiç hareket etmiyo acaba hemen doktora gitsem mi yoksa sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesem yeterli olur mu? Sabah'ta arabamın aküsü bitmişti 1 saat servis bekledim, allahım bgn başımda bela mı dolanıyo ne

Aay aynen canim yaa. Allahtan cevremde ilk geceyle ilgili biseyler anlatan kimse yoktu cok şükür. Yoksa eminim cok korkardim.
Bunun bu sekilde olmasi gerekiyor ki buna normal denmis. Ki normal olan biseyde bu kadar abartilmamali tabiki. Bi de anneler yapiyor bunu. Sende hamileydin, sende yasadin benzer duyguları neden köstek oluyorsun.

Gecmis olsun canim saglik ocagina git istersen icin rahatlar sonra aklina takip daha cok stres yapma. Benim esim hamilelikde araba kullanmana izin vermedi cok panik bi insan oldugum icin. Sende dikkat et Allah korusun

ben çok daha uzun süredir gece wc olayında zorlanıyorum. bu göbekli dön kalk çok zorluyor.

ben de normal doğurana tam tersine çok kolay diyiyor diyecektim. bn iri bebek nasıl doğuracağı derken arkadaş, 45 kg arkadaşım 4 kg nun üstünde bebek doğurdu dedi. bakalım normal doğar inş.

bence acile git direk nst ye başlasınlar. bir şey olursa gitmediğini çok üzülürsün

Ben olsam doktora gorunurdum cnm. Korkmussun sonucta bayaa

Evet canim hatirliyorum cunki benim oglus basindan beri onde idi simdi de 10 gun onde
Senle konusmustuk degistirelimmi diye
Ben de bi ara degistim sonra onun doguma bir etkisi olmadigi icin yine sata gore yazdim:)
Yoksa 38. haftada olcaz
Bnm doktorumda surekli kiziyordu sata gore soyleyince artik unut onu o gecerli degil dedi. Senin sat artik 30degil 25i dedi. Bnde artik onu kbl ettim degistirdim mecbur yoksa bnm icin farketmez 5gun once yada snrasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…