- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.841
gece olan tambi kısr döngü cnm wc ye git su iç yat, kalk wc ye git su içyat.... sabah kadar böyleyimÇiş matik süper tabirmis :))
Aynen öyle.. bol şu içmeye çalışınca cikilmiyor wc den :))
çok geçmiş olsun cnm bebeğine de maşllah.suyun geldiğini nasıl anladın buaradaKizlar selam
Dun aksam biraz suyum geldi, acile gittik. Turnusol testi , nst falan normal dedi dr. Kendi doktorumu aradik, kacak olabilir takibe alalim. Ise gitme 3 gun istiharat dedi.
Aman ihmal etmeyin dedi ,su az da olsa gidin doktora aklinizda olsun. Optum
Bebisimiz 2200gr olmus boydan uzuncaymisiz:)
Hiç canını sıkma canım, sağlıkla bir doğsunlarda gerisini biz hallederiz inşallah.Ayy canim boyu buraya gore 1 cm kisa sadece sevindim yaaa boyun yazdigi yerin karsisinda 30 hafta 5 gun yaziyo 11 gun benim haftama gore geri oluyo oyle olursa ben de 45 falan olmasi gerek saniyorum cok tesekkurler
Bayanlar normal doğumu yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirimki gözleri açacak kadar zor birşey değil.tabiki biraz sancı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil.aksine sezeryan inanın 2 kat daha zor.ayaklanmak bile 40 günü buluyor ama normal doğumda 2 3 günde eskiye dönüyorsunuz.epidural meselesi ise ağrıyı çok hissedemediğinden ıkınma işlevi zorlaşıyor diye duymuştum.en güzeli herşeyi akışına bırakmak bence allah herşeyin bir kolayını verir.sancı çekilmesi gerekiyorsa çekeriz annelik bu inanın sancının bile yeri ayrı.benim bu doğumumdz normal olacak inşallah ve hiç korkmuyorum.size tavsiyem kimselere kulak asmayın.:)Günaydın Herkese,
Ben de düz normal doğum istiyordum ama sağolsun pazar günü eşimin arkadaşları ve eşleriyle kahvaltı ettik. Kızların 1'i bir çocuk diğeri 2 çocuk annesi nasıl doğum yapacağımı sordular normal doğum deyince gözlerini koca koca açıp nee nasıl? normal doğum mu yapıcaksın???? dediler. Galiba bendeki cahil cesareti söndü o andan itibaren... tırsmaya başladım açıkçası.. Bu epidural hakkında bilgiler paylaşılırsa ben de çok merak ediyorum...
çok geçmiş olsun cnm bebeğine de maşllah.suyun geldiğini nasıl anladın buarada
Bayanlar normal doğumu yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirimki gözleri açacak kadar zor birşey değil.tabiki biraz sancı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil.aksine sezeryan inanın 2 kat daha zor.ayaklanmak bile 40 günü buluyor ama normal doğumda 2 3 günde eskiye dönüyorsunuz.epidural meselesi ise ağrıyı çok hissedemediğinden ıkınma işlevi zorlaşıyor diye duymuştum.en güzeli herşeyi akışına bırakmak bence allah herşeyin bir kolayını verir.sancı çekilmesi gerekiyorsa çekeriz annelik bu inanın sancının bile yeri ayrı.benim bu doğumumdz normal olacak inşallah ve hiç korkmuyorum.size tavsiyem kimselere kulak asmayın.:)
evet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heraldecanım iyi oldu yazman,benim doktorumda 15 gün sonra gel dedi, ama bi sorunda yok çok şükür, demekki bende bir ay beklersem bi şey olmaz inşallah. bi de yolculuğa izin verirken saat sordu da kısa diyemi izin verdi.yoksa saat sormadan yolculuk yapabilirsinmi dedi?
İnş canım çok saolHımmm maşallah bir küçük tosuncuk varmış burada,sende biliyorsun canım son ana kadar değişebiliyor pozisyonları.Hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle gelsinler inşallah.
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dediMaşallah canım kilosu boyu çok iyi hatta önde biledemek minik dönmemiş hala birde 1 ay çok yaa özliceksin oğluşunu neyse herşey yolunda olsunda napalım artık bu sefer gösterdi mi yüzünü peki canım
G
Gozun aydin cnm her kontrolde nstye girecek miyiz artik
tamamlandı canım sukur canttam fln hazır bı bebek bezı yok onuda dogumdan snra esım getırır artıkHzirliklarin tam mi canim
Aay aynen canim yaa. Allahtan cevremde ilk geceyle ilgili biseyler anlatan kimse yoktu cok şükür. Yoksa eminim cok korkardim.Di mi...
Ne saçma insanlar var ya...
Hele normal dogurmayip aaaaa diyenlere daha bi şaşırıyorum... Herkes duyuyor kulaktan dolma bilgilerle korkuyor , çünkü dediğim gibi abartmadan bir şeyi anlatamıyoruz :)))
Aynı şeyi ilk gece için de yapmadi mi insanlar sanki... Çok kanaman olacak cooook aciyacak vs.vs...
Ya bi gidin Allah aşkına :))
Gecmis olsun canim saglik ocagina git istersen icin rahatlar sonra aklina takip daha cok stres yapma. Benim esim hamilelikde araba kullanmana izin vermedi cok panik bi insan oldugum icin. Sende dikkat et Allah korusunevet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde
İnş canım çok saol
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dedievet kesin özlerim dayanamayıp erken gidebilirim. Yüzünü göstermedi canım kollarıyla kapatmış bu seferde :)
Kızlar az önce küçük bi kaza atlattım, arabanın sol ön tamponunun boyası gitti yani çok önemli bi kaza deil ama ben çok korktum, bebeğim de hiç hareket etmiyoacaba hemen doktora gitsem mi yoksa sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesem yeterli olur mu? Sabah'ta arabamın aküsü bitmişti 1 saat servis bekledim, allahım bgn başımda bela mı dolanıyo ne
ben çok daha uzun süredir gece wc olayında zorlanıyorum. bu göbekli dön kalk çok zorluyor.Canlarımmm herkese günaydın, bu gece uyuyamadim.. 3 gündür mide yanmam hiç geçmiyor , soda artık ise yaramıyor...
Sağa sola dönmek işkence oldu yatakta :))
Bazen dönerken bebeğin yaslandığı yer çürümüş gibi hissediyorum resmen :))
Birde bu gece 3 buçukta uyudum 5 buçukta.tuvalete kalktım sonra 7 buçukta bir daha kalktım, sonra da 9 da ve uyanıgim o saatten beri..tuvalet ihtiyacım arttı anlayacağıniz, sizde durum nedir?
Normal doğumu mu yapmış bu anneler :)
Hani gözlerini açmışlar şaşırmışlar filan...
Normal yaptılarsa elbette kolay olmadığıni biliyorlardir, ama biz yaratılış olarak normale müsaitiz ,eğer bir sorun yoksa her kadınin bunun üstesinden gelebilecegine inanıyorum.. bebek getiriyorsun dünyaya elbette agrin acın olacak, ama biz türk milleti abartmaya bayılıyoruz arkadaşlarinin gözlerini koca koca açmaları gerekmezdi
He Normal doğum yapmadiysalar zaten hiç korkma , kulaktan gelen boş bilgilere tika kendini derim:)
Sezeryanla doğurmuşlar ikiside.. Ben de seninle aynı fikirdeyim sonuçta sadece doğum anında salgılanıcak hormonlarımız bile var. İnsanlar yüzyıllardır bu şekilde doğurmuşlar baktığında bilmiyorum.. Vakit yaklaştıkça insan kendine yönelmeye başlıyor.. Çok geniş düşünemiyorsun sanırım.. Ama bi sorun yokken de niye normal doğurmayayım diye düşünüyorum. Bu da bir nimet sonuçta.. Kafamda deli sorular..
bence acile git direk nst ye başlasınlar. bir şey olursa gitmediğini çok üzülürsünevet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde
İnş canım çok saol
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dedievet kesin özlerim dayanamayıp erken gidebilirim. Yüzünü göstermedi canım kollarıyla kapatmış bu seferde :)
Kızlar az önce küçük bi kaza atlattım, arabanın sol ön tamponunun boyası gitti yani çok önemli bi kaza deil ama ben çok korktum, bebeğim de hiç hareket etmiyoacaba hemen doktora gitsem mi yoksa sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesem yeterli olur mu? Sabah'ta arabamın aküsü bitmişti 1 saat servis bekledim, allahım bgn başımda bela mı dolanıyo ne
Ben olsam doktora gorunurdum cnm. Korkmussun sonucta bayaaevet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde
İnş canım çok saol
Bnm doktorumda surekli kiziyordu sata gore soyleyince artik unut onu o gecerli degil dedi. Senin sat artik 30degil 25i dedi. Bnde artik onu kbl ettim degistirdim mecbur yoksa bnm icin farketmez 5gun once yada snrasi.Evet canim hatirliyorum cunki benim oglus basindan beri onde idi simdi de 10 gun onde
Senle konusmustuk degistirelimmi diye
Ben de bi ara degistim sonra onun doguma bir etkisi olmadigi icin yine sata gore yazdim:)
Yoksa 38. haftada olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?