2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hepinize Günaydın kızlar sağlıklı ve huzurlu bir gün olur inşallah hepimize
Biz de kalktık eşimi işe gönderdim sabah 8 ' de ve hala uyuyamıyorum çok hastayım 3 gündür gribim , geçer dedikçe daha da kötü oluyorum canım hiç bir şey istemiyor çok kötü midem bulanıyor hava değişikliğinden oldu sanırım bu grip kendinize dikkat edin sizde

Gunaydin hepinize kizlar insallah guzel bir gun olur. Epidural normal dogum yapan yada yapacak olanlar varmi? Kafam cok karisti ya kimle konussam farkli bisey soyluyor. Siz ne dusunuoyorsunuz

Günaydın Herkese,
Ben de düz normal doğum istiyordum ama sağolsun pazar günü eşimin arkadaşları ve eşleriyle kahvaltı ettik. Kızların 1'i bir çocuk diğeri 2 çocuk annesi nasıl doğum yapacağımı sordular normal doğum deyince gözlerini koca koca açıp nee nasıl? normal doğum mu yapıcaksın???? dediler. Galiba bendeki cahil cesareti söndü o andan itibaren... tırsmaya başladım açıkçası.. Bu epidural hakkında bilgiler paylaşılırsa ben de çok merak ediyorum...

Herkez uyuyamamaktan sikayetci. Benim gibi cok uyuyan yokmu hic. Allahim bendd gariplik var kesin. Ben yine ilk aylardaki gibi horul horul uyumaya basladim. Birseyim nirmal olsa sasicam zaten
ben varım, ilk aylardaki gibi olmasa da gece rahat uyuyorum elhamdülillah.. mesela dün gece 12 de uyudum, sabah dokuza kadar.. yalnız değilsin yani, bi de uyumak uyuyamamaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum

Gunaydin hepinize kizlar insallah guzel bir gun olur. Epidural normal dogum yapan yada yapacak olanlar varmi? Kafam cok karisti ya kimle konussam farkli bisey soyluyor. Siz ne dusunuoyorsunuz
Bende epidural normal düşünüyorum bir aksilik çıkmassa...kötü ne duydunki?ben sadece ıkınmak biraz zor oluyor diye biliyorum sancıyı çok hissetmediğin için

Canlarımmm herkese günaydın, bu gece uyuyamadim.. 3 gündür mide yanmam hiç geçmiyor , soda artık ise yaramıyor...
Sağa sola dönmek işkence oldu yatakta :))
Bazen dönerken bebeğin yaslandığı yer çürümüş gibi hissediyorum resmen :))
Birde bu gece 3 buçukta uyudum 5 buçukta.tuvalete kalktım sonra 7 buçukta bir daha kalktım, sonra da 9 da ve uyanıgim o saatten beri..tuvalet ihtiyacım arttı anlayacağıniz, sizde durum nedir?

Bende epidural normal düşünüyorum bir aksilik çıkmassa...kötü ne duydunki?ben sadece ıkınmak biraz zor oluyor diye biliyorum sancıyı çok hissetmediğin için
Canim komsum ikinmayi hissedemedigi icin bebeginin omzu cikti dogumda sikismis bebek ama simdi iyi cok sukur. Sonra cok riskli sakat kalirsin diyenlerde cok fazla. Boyle kotu seyleri soylemek istemem ama etrafimda konusulaar bu sekilde . Benimde dogum yapan arkadaslarim normal dogum istedigimi duyunca cok sasiriyorlar tabi biz bilmioyoruz daha agrisini. Hakkimizda hayirlisi olsun

ben varım, ilk aylardaki gibi olmasa da gece rahat uyuyorum elhamdülillah.. mesela dün gece 12 de uyudum, sabah dokuza kadar.. yalnız değilsin yani, bi de uyumak uyuyamamaktan çok daha iyidir diye düşünüyorum
Bende uyuyanlar grubundaydim, taa ki dün geceye kadar
Yoksa süper uyuyordum, gündüz de uyukluyorum arada , hamileliğimin ilk günleri de öyleydim...oturduğum yerde gözlerim kapanır kendiliğinden, uykuya Gecerdim

Normal doğumu mu yapmış bu anneler :)
Hani gözlerini açmışlar şaşırmışlar filan...
Normal yaptılarsa elbette kolay olmadığıni biliyorlardir, ama biz yaratılış olarak normale müsaitiz ,eğer bir sorun yoksa her kadınin bunun üstesinden gelebilecegine inanıyorum.. bebek getiriyorsun dünyaya elbette agrin acın olacak, ama biz türk milleti abartmaya bayılıyoruz arkadaşlarinin gözlerini koca koca açmaları gerekmezdi
He Normal doğum yapmadiysalar zaten hiç korkma , kulaktan gelen boş bilgilere tika kendini derim:)

Herkez uyuyamamaktan sikayetci. Benim gibi cok uyuyan yokmu hic. Allahim bendd gariplik var kesin. Ben yine ilk aylardaki gibi horul horul uyumaya basladim. Birseyim nirmal olsa sasicam zaten
sukret kiz :))

gecmis olsun canim, dikkat et kendine.

aman caniim. Etraftakileri bosver lutfen. Sen kendine kulak ver sadece. Şu etraftakilerin tavirlarini hic anlamiyorum. Cok kizdimm o kadinlara su an. Aci cekmis olsalar bile sana yansitmamalari lazimdi korkutmamak için. Neyse canim. Düşünme sen onlari. inşallah çatır çatır dogurucaz hepimiz.

Sezeryanla doğurmuşlar ikiside.. Ben de seninle aynı fikirdeyim sonuçta sadece doğum anında salgılanıcak hormonlarımız bile var. İnsanlar yüzyıllardır bu şekilde doğurmuşlar baktığında bilmiyorum.. Vakit yaklaştıkça insan kendine yönelmeye başlıyor.. Çok geniş düşünemiyorsun sanırım.. Ama bi sorun yokken de niye normal doğurmayayım diye düşünüyorum. Bu da bir nimet sonuçta.. Kafamda deli sorular..

Di mi...
Ne saçma insanlar var ya...
Hele normal dogurmayip aaaaa diyenlere daha bi şaşırıyorum... Herkes duyuyor kulaktan dolma bilgilerle korkuyor , çünkü dediğim gibi abartmadan bir şeyi anlatamıyoruz :)))
Aynı şeyi ilk gece için de yapmadi mi insanlar sanki... Çok kanaman olacak cooook aciyacak vs.vs...
Ya bi gidin Allah aşkına :))

Sezaryenle doğurmuşlar
Gözünü seveyim hiiic itimat bile etme...gül geç ya..
Gördüğüm kadarıyla her şeyin farkındasin, deli sorulara gerek yok
Valla çok güldüm şu kadınlara :)))

İnşallah canım.. :) Tek avazda inşallah..

Sezaryenle doğurmuşlar
Gözünü seveyim hiiic itimat bile etme...gül geç ya..
Gördüğüm kadarıyla her şeyin farkındasin, deli sorulara gerek yok
Valla çok güldüm şu kadınlara :)))

Sorma ben de kızdım keşke görüşmeseydik.. Bir şekilde gazımı almış gidiyordum..:)) Şu son zamanlar bu tarz muhabbetlere girmemek kimseyle görüşmemek lazım aslında.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…