2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende uyuyamıyorum tam uykuya dalıcam işe gitme saati geliyor.iki saat sonra iş.
hep hasta modundayım artık.sürekli.ya midem yanıyor ya belim ağrıyor.

Gunaydin kizlar bende uyuyamayanlardanim kslktim erkenden bebisin kiyafetlerini hazirlamaya devam onkari yikadim astim bugun cantami hazirlarim herhalde sizlerin hazirliklar ne durumda

Gunaydin kizlar bende uyuyamayanlardanim kslktim erkenden bebisin kiyafetlerini hazirlamaya devam onkari yikadim astim bugun cantami hazirlarim herhalde sizlerin hazirliklar ne durumda

Hazirliklar daha baslamadi benim canim :) haftaya inşallah :) bi kac eksigim kaldi onlari da tamamlayayim yikanip utulenecekler sadece :) sonra cantaya :)

Hazirliklar daha baslamadi benim canim :) haftaya inşallah :) bi kac eksigim kaldi onlari da tamamlayayim yikanip utulenecekler sadece :) sonra cantaya :)
Benimde allahin izniyle dogum yapacagim hastane farkli ilde oldugu icin cantami her ihtimale karsi hazir bulundurayim dedim hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

Konrtolden sonra yaz canim ne olup bittigini guzel haberlerle gel insallah

Konrtolden sonra yaz canim ne olup bittigini guzel haberlerle gel insallah
ain cnm inş. işyernde son 3 haftam inş. artık kontroller hftada bir. sıkıntı olmadan atlatırız inş. hepimiz. bende cıcışlerimizi yıkayıp ütüledim amhenüz çantaya yeleştirmedim. kendime de bi pijama daha almam lazım onu da bugün halletcem inş.

Herkez uyuyamamaktan sikayetci. Benim gibi cok uyuyan yokmu hic. Allahim bendd gariplik var kesin. Ben yine ilk aylardaki gibi horul horul uyumaya basladim. Birseyim nirmal olsa sasicam zaten

Gunaydin hepinize kizlar insallah guzel bir gun olur. Epidural normal dogum yapan yada yapacak olanlar varmi? Kafam cok karisti ya kimle konussam farkli bisey soyluyor. Siz ne dusunuoyorsunuz

Kan beta idrar tahlili istediler mi cnm senden istedilerse be istediler
her kontrolümde kan ve idrar tahlili istiyor doktorum. geçen haftaki kontrolümde idrarda çıktı enfeksiyon. sonra antibiyotik başlattı 1 haftalık. o da bitti kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…