2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yürürken sağ kasığımda batma oluyor 2 gündür sizde var mı böyle bişey? Dün alışveriş merkezine gitmiştik yürürken çok canım yandı, bugün de hava güzel die çıktım ama batma olunca döndüm geri. Oğlumun kafası mı omuzu mu bi yeri denk geliyor sanırım sağ kasığıma baskı yapıyor. Yarın kontrolüm var bakalım sorcam neyin nesi.

benim paşamda önden gidio ama dr bu doğum tarihini etkilemez dedi...hangisine inanacaksak

Benimde Özel bölgemde İğne batar gibi sancı giriyo ama bi iki saniye sürüyo sancımı oluyo anlamadımherzaman olmuyo arada bir ama olduğu zaman üst üste sancı vuruyo

Bnm doktorumda surekli kiziyordu sata gore soyleyince artik unut onu o gecerli degil dedi. Senin sat artik 30degil 25i dedi. Bnde artik onu kbl ettim degistirdim mecbur yoksa bnm icin farketmez 5gun once yada snrasi.
Allah Allah niye kiziyorki?Sata gore hareket edilmeli
O kadar erken dollenme olurmu ki
Neyse drun ne soylediyse ona gore hareket et canim
Ama sata gore bebisin kilosu normal gorunuyor

Tesekkurler canim. Tuvalete girdigimde ic camasirim islanmisti ag kismi komple. Daha once cok kisiden duymustum anlamiyosun su geldigini bi bakiyosun islak demisti. Hemen dr aradim o da test yaptir dedi. Bu sekilde tatlim

canım arada oluyor diye onun akıntıdan olduğunu düşünüyorum. Akıntım arada sırada çok oluyor dediğin gibi çamaşırımın orta bölümü ıslanıyor baya. Bende çok merak ediyorum suyun geldiğini nasıl anlarız diye? Bir gelmeye başladığında sürekli o şekilde mi geliyor? Yani sürekli çamaşır ıslak mı oluyor?

Saglik ocagi yakindir, hemen git canim. Gecmis olsun. Kalp atislarini dinle en azindan. Kendini kasmissindir bebiste etkilenmistir muhtemelen. Haber werirsin bizede

Benim akıntım sürekli var.çok endişelendik başlarda su sandık biZde.acilde testte yaptılar amnion da normal görünüyor.kendi doktorum el ile de baktı kokusu yok dedi.enfeksiyon için antibiyotik vs. Bi ton şey kullandı. Kaşıntı vs şikayetim olmadığı halde ama yine hala akıntım devam ediyor.su gibi aynı ne rengi ne kokusu var.amnion suyu kokuyormuş sanırım...ama hala içim pek rahat değil açıkçası...

Benimde Özel bölgemde İğne batar gibi sancı giriyo ama bi iki saniye sürüyo sancımı oluyo anlamadımherzaman olmuyo arada bir ama olduğu zaman üst üste sancı vuruyo

bende de oluyor. sağ kasılma acaba ters hareket mi yaptım diye düşündüm azaldı. Dr a gösterecektir yoksa. malum gece dönerken daha da inciniyordu.
o iğne batması gb batma bende de oluyor yumurtanın oralara çıkıyor adet olacak gb. kasılma mı bu bilmiyorum.

Allah Allah niye kiziyorki?Sata gore hareket edilmeli
O kadar erken dollenme olurmu ki
Neyse drun ne soylediyse ona gore hareket et canim
Ama sata gore bebisin kilosu normal gorunuyor
Ultrasona girince ordaki hafta bebegin gelisime gore cikiyor bide ben sata gore soleyince iki tarih var gibi oluyor akli karisiyor die bebegin gelisimindeki tarihi dikkate aliyor

Merhaba kızlar ben geldim.

Geçmişi okuyarak geldim, şükür herkes iyi.

Ben ve kızlarım da iyiyiz.

Bugün kafama koyduğum gibi salonumu temizledim, bir oda daha bitti.

Yarın Allah nasip ederse 10 da kontrolüm var inş. güzel haberlerle gelirim.

Canım herkesin bünyesi farklı denemeden anlayamazsın.

Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim şükür, epidural istedim ama açılmam çok hızlı olduğu için ve fazla sancılı olmadığım için yapmadılar.

Oysaki özel hastane epiduralle normal doğum arasında 300 tl. fark vardı ve gerek görmediler.

İkinci doğumlar daha hızlı oluyor diyorlar yarın unutmazsam doktoruma soracağım bakalım oda onaylayacak mı?

Bence hemen epidurale yönelme bir bak bakalım açılma hızın ve sancıların nasıl olacak.

Merhaba canım.

Benimde aksine (maşallah deyim de nazar değmesin) 2-3 gündür mide yanmalarım geçti.

Yediklerimden mi, bebek aşağı indiğinden mi anlamış değilim.

Ne güzel yazmışsın canım.

Bu mucizeleri bize yaşatan rabbim isteseydi ağrısız sızısız da doğum yapmamızı nasip ederdi.

Eğer bu şekilde uygun gördüyse eminim vardır bilmediğimiz bir sebebi.

Kontrolden geldim bittim kizlar hayatta gitmem vir daha oraya... fenalastim ayakta durmaktan beklemekten olmaz olsun....

neyseki her sey normal 2869 gr. Oglusum. Sancim yok sadeve idrar yollarinda enfeksiyon var gibi dedi. Ilac yazdi ama ne yazdi kimbilir.

Arkadaşın suyunda anlaşılan kaçak dedikleri şey olmuş canım.

Doğum eyleminde gelen su gerçekten fark ediliyor.

İstemsiz ve çok geliyor.

Altına kaçırma gibi.

İdrar sanıp tuttuğun halde kendiliğinden akıyor.

Bende beraberinde nişanda gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…