- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.861
Allah Allah niye kiziyorki?Bnm doktorumda surekli kiziyordu sata gore soyleyince artik unut onu o gecerli degil dedi. Senin sat artik 30degil 25i dedi. Bnde artik onu kbl ettim degistirdim mecbur yoksa bnm icin farketmez 5gun once yada snrasi.
Kizlaar, burun aspiratoru alan war mii, alan warsa hangisini tercih ettiniz yazar misiniz. Aklimda ne zamandir doktora gittigimde unutuyorum hepp. Sizin bilginiz warmi
Tesekkurler canim. Tuvalete girdigimde ic camasirim islanmisti ag kismi komple. Daha once cok kisiden duymustum anlamiyosun su geldigini bi bakiyosun islak demisti. Hemen dr aradim o da test yaptir dedi. Bu sekilde tatlim
Ay bende koltukta uyumusum yeni kallkabildim. Karnim zil caliyo, ne yiyim diye bakinicam.Uzun bir aradan sonra yine koltukta uyumusum oy ne sacma ruyalaranlamsiz anlamsiz
Saglik ocagi yakindir, hemen git canim. Gecmis olsun. Kalp atislarini dinle en azindan. Kendini kasmissindir bebiste etkilenmistir muhtemelen. Haber werirsin bizedeevet canım sordu nereye gitceksin kaç saat sürüyo dedi, çok uzun olması zorlar heralde
İnş canım çok saol
Önde mi? Doktor haftasıyla uyumlu 32 haftalık görünüyo dedievet kesin özlerim dayanamayıp erken gidebilirim. Yüzünü göstermedi canım kollarıyla kapatmış bu seferde :)
Kızlar az önce küçük bi kaza atlattım, arabanın sol ön tamponunun boyası gitti yani çok önemli bi kaza deil ama ben çok korktum, bebeğim de hiç hareket etmiyoacaba hemen doktora gitsem mi yoksa sağlık ocağında kalp atışlarını dinlesem yeterli olur mu? Sabah'ta arabamın aküsü bitmişti 1 saat servis bekledim, allahım bgn başımda bela mı dolanıyo ne
Benim akıntım sürekli var.çok endişelendik başlarda su sandık biZde.acilde testte yaptılar amnion da normal görünüyor.kendi doktorum el ile de baktı kokusu yok dedi.enfeksiyon için antibiyotik vs. Bi ton şey kullandı. Kaşıntı vs şikayetim olmadığı halde ama yine hala akıntım devam ediyor.su gibi aynı ne rengi ne kokusu var.amnion suyu kokuyormuş sanırım...ama hala içim pek rahat değil açıkçası...canım arada oluyor diye onun akıntıdan olduğunu düşünüyorum. Akıntım arada sırada çok oluyor dediğin gibi çamaşırımın orta bölümü ıslanıyor baya. Bende çok merak ediyorum suyun geldiğini nasıl anlarız diye? Bir gelmeye başladığında sürekli o şekilde mi geliyor? Yani sürekli çamaşır ıslak mı oluyor?
Yürürken sağ kasığımda batma oluyor 2 gündürsizde var mı böyle bişey? Dün alışveriş merkezine gitmiştik yürürken çok canım yandı, bugün de hava güzel die çıktım ama batma olunca döndüm geri. Oğlumun kafası mı omuzu mu bi yeri denk geliyor sanırım sağ kasığıma baskı yapıyor. Yarın kontrolüm var bakalım sorcam neyin nesi.
Benimde Özel bölgemde İğne batar gibi sancı giriyo ama bi iki saniye sürüyo sancımı oluyo anlamadımherzaman olmuyo arada bir ama olduğu zaman üst üste sancı vuruyo
Ultrasona girince ordaki hafta bebegin gelisime gore cikiyor bide ben sata gore soleyince iki tarih var gibi oluyor akli karisiyor die bebegin gelisimindeki tarihi dikkate aliyorAllah Allah niye kiziyorki?Sata gore hareket edilmeli
O kadar erken dollenme olurmu ki
Neyse drun ne soylediyse ona gore hareket et canim
Ama sata gore bebisin kilosu normal gorunuyor
Günaydın Herkese,
Ben de düz normal doğum istiyordum ama sağolsun pazar günü eşimin arkadaşları ve eşleriyle kahvaltı ettik. Kızların 1'i bir çocuk diğeri 2 çocuk annesi nasıl doğum yapacağımı sordular normal doğum deyince gözlerini koca koca açıp nee nasıl? normal doğum mu yapıcaksın???? dediler. Galiba bendeki cahil cesareti söndü o andan itibaren... tırsmaya başladım açıkçası.. Bu epidural hakkında bilgiler paylaşılırsa ben de çok merak ediyorum...
Canlarımmm herkese günaydın, bu gece uyuyamadim.. 3 gündür mide yanmam hiç geçmiyor , soda artık ise yaramıyor...
Sağa sola dönmek işkence oldu yatakta :))
Bazen dönerken bebeğin yaslandığı yer çürümüş gibi hissediyorum resmen :))
Birde bu gece 3 buçukta uyudum 5 buçukta.tuvalete kalktım sonra 7 buçukta bir daha kalktım, sonra da 9 da ve uyanıgim o saatten beri..tuvalet ihtiyacım arttı anlayacağıniz, sizde durum nedir?
Günaydın şekerler
Bizim evde suan temizlik var, annem ve kv. geldiler temizliğe giriştiler, bende uzandım sizlere bakıyorum
Normal doğumu mu yapmış bu anneler :)
Hani gözlerini açmışlar şaşırmışlar filan...
Normal yaptılarsa elbette kolay olmadığıni biliyorlardir, ama biz yaratılış olarak normale müsaitiz ,eğer bir sorun yoksa her kadınin bunun üstesinden gelebilecegine inanıyorum.. bebek getiriyorsun dünyaya elbette agrin acın olacak, ama biz türk milleti abartmaya bayılıyoruz arkadaşlarinin gözlerini koca koca açmaları gerekmezdi
He Normal doğum yapmadiysalar zaten hiç korkma , kulaktan gelen boş bilgilere tika kendini derim:)
canım arada oluyor diye onun akıntıdan olduğunu düşünüyorum. Akıntım arada sırada çok oluyor dediğin gibi çamaşırımın orta bölümü ıslanıyor baya. Bende çok merak ediyorum suyun geldiğini nasıl anlarız diye? Bir gelmeye başladığında sürekli o şekilde mi geliyor? Yani sürekli çamaşır ıslak mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?