- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.881
Özel hastane miydi orasi canimKontrolden geldim bittim kizlar hayatta gitmem vir daha oraya... fenalastim ayakta durmaktan beklemekten olmaz olsun....
neyseki her sey normal 2869 gr. Oglusum. Sancim yok sadeve idrar yollarinda enfeksiyon var gibi dedi. Ilac yazdi ama ne yazdi kimbilir.
Ultrasona girince ordaki hafta bebegin gelisime gore cikiyor bide ben sata gore soleyince iki tarih var gibi oluyor akli karisiyor die bebegin gelisimindeki tarihi dikkate aliyor
Kontrolden geldim bittim kizlar hayatta gitmem vir daha oraya... fenalastim ayakta durmaktan beklemekten olmaz olsun....
neyseki her sey normal 2869 gr. Oglusum. Sancim yok sadeve idrar yollarinda enfeksiyon var gibi dedi. Ilac yazdi ama ne yazdi kimbilir.
benim de ikidebir tuvaletim geliyor yuruyunce...
kocişim de sıkıldı bu durumdan ama ne yapayım yani, dışarıda habire tuvalet arıyoruz
eğer çok dışarıda durmayacaksam eve kadar tutuyorum çünkü dışarıda girmekten de hiç hoşlanmam..
Puf yemek yapmam lazim. Noldu bana iki gündür oturdugum yerden kalkasim yok hic
yürüdükçe baskı artıyor demekki
günde 1 saat yürümem lazım ama yürüyemiyorumheryerde de lavabo olmuyor avmde mi yürüsek ne yapsak
Özel hastane mi orasi canimgecmis olsun sana da. Aman kendine dikkat et.
Oglusuna da maşallah
sagolun kizlar antalyada devlet hastanesi ama dr u hemsiresi ayri bir dert dr u internetten arastirip gitmiştim dunyanin en iyisi olsa orada ayakta durup beklemeye degmez. Antalyada bir sicak ki aman gelir gelmez soguk suya attim kendimi anca gozum acildi.Maşallah oğluna canım.
Sana da geçmiş olsun.
arkadaşlar en korktuğum beden temizliğim olmadan doğuma yakalanmak.
Kaçıncı haftalarda düşünüyorsunuz?
kızlar bu arada semizotu mideye ve bağırsaklara çok iyi geliyor....
akşam ayıp söylemesi bol sarmısaklı yogurda senizotu doğradı eşim yemekle beraber yedim bugun bağırsaklarım rahatladı...
midem de rahat şükür...
normalde ülser gastrit ve reflüm var...
ayrıca mayıs annelerinde dün geceye kadar 4 kişi doğum yapmıştı gece de 3 kişi daha dogurmuş...
hazırlıklı olalım valla geldi gelecek bebeişler...
gerci benim 25 inde sezeryan günüm ama belli mi olur...
Ay devlet hastanelerinin çoğu öyle canım. Son zamanlarda benim gittiğim özel hastanede o hale gelmeye başladı. Bi de o kadar sığır adamlar var ki. Esleri hamile anlıyorum oturuyor ama sen niye yaninda oturuyorsun bir sürü ayakta kadin varken. Dümdüz sığır yani. Afedersiniz.sagolun kizlar antalyada devlet hastanesi ama dr u hemsiresi ayri bir dert dr u internetten arastirip gitmiştim dunyanin en iyisi olsa orada ayakta durup beklemeye degmez. Antalyada bir sicak ki aman gelir gelmez soguk suya attim kendimi anca gozum acildi.
Insallah canim. Yarin benimde 10:30da randevum. Heyecan sardi simdiden. Insallah hersey yolunda olurMerhaba kızlar ben geldim.
Geçmişi okuyarak geldim, şükür herkes iyi.
Ben ve kızlarım da iyiyiz.
Bugün kafama koyduğum gibi salonumu temizledim, bir oda daha bitti.
Yarın Allah nasip ederse 10 da kontrolüm var inş. güzel haberlerle gelirim.
videosunu izledim ben de çok kullanışlı görünüyor, sanırım bende bundan alacağımKızlar merhaba bu travel sistem arabayla karşılaştım nette.ne dersiniz ozellikleri ve fiyatı gayet ıy geldi bana var mi kullanan bilen fikri olan?
Ben bu hafta alacagim canim. Uzadikca uzadikca alirim epilator kullaniyorum da. Azcik uzadilar uzerinden gecerim. Ama cok batik oluyor bacaklarimda cok sinir oluyorum ona. Diger bolgeye de haftada bir jiletliyorum valla daha sık yapamam cok kaniyor. Alamadigim zamana gelirse kusura bakmasin ebeler artikEn azından bacaklarınızın temizliğini.
Şimdiden alsak uzar mı?
Yada erken doğarsa ne olur gibi bir sürü soru var kafam da.
Bende fasulye yapacagim temizliyorum simdi bi yandan da size bakiyorum heheh :)Tembel seni...
Kalk hadi yap.
Ben birini yaptım, diğerini de eşimin ve kızımın gelmesine yakın yapacağım inş.
kızlar bu arada semizotu mideye ve bağırsaklara çok iyi geliyor....
akşam ayıp söylemesi bol sarmısaklı yogurda senizotu doğradı eşim yemekle beraber yedim bugun bağırsaklarım rahatladı...
midem de rahat şükür...
normalde ülser gastrit ve reflüm var...
ayrıca mayıs annelerinde dün geceye kadar 4 kişi doğum yapmıştı gece de 3 kişi daha dogurmuş...
hazırlıklı olalım valla geldi gelecek bebeişler...
gerci benim 25 inde sezeryan günüm ama belli mi olur...
Ben bu hafta alacagim canim. Uzadikca uzadikca alirim epilator kullaniyorum da. Azcik uzadilar uzerinden gecerim. Ama cok batik oluyor bacaklarimda cok sinir oluyorum ona. Diger bolgeye de haftada bir jiletliyorum valla daha sık yapamam cok kaniyor. Alamadigim zamana gelirse kusura bakmasin ebeler artik
Bende fasulye yapacagim temizliyorum simdi bi yandan da size bakiyorum heheh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?