2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim arada oluyor akıntı çok değil canım, benimde her muayenede çok şükür sıvı iyi durumda o yüzden kafama takmıyorum canım Rabbim büyüktür

gebe eğitimine gittiğimde de anlattılar canım dediğin gibi çok gelirse evet tutamıyormuşsun anlaşılıyormuş ama az az gelen de varmış böyle olursa anlar mıyız onu bilemedim. sonuçta az az gelse de bir gelmyee başladım mı durmaz sürekli ıslaklık olur sanırım dimi?

Kızlar çocuklarımız en çok kime bakarsak hakikaten ona benziyormuş :-o zahide de psikolog söyledi. Benim kız kesin kocişin kopyası olacak o zaman oy ben umudu keseyim bana benzemesinden...

Kızlar merhaba bu travel sistem arabayla karşılaştım nette.ne dersiniz ozellikleri ve fiyatı gayet ıy geldi bana var mi kullanan bilen fikri olan?
Canim eger fiyat olarak uygun bisey ariyorsan bak biz bunu aldik geldi cok begendm cok kullanisli

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-20-19-08-52.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 116

Canım benim suyum nişanım aynı anda geldi, ben anladım.

Çünkü wc den yeni çıkmıştım bu altımı sildikten sonra istemsiz aktı.

Kızlar çocuklarımız en çok kime bakarsak hakikaten ona benziyormuş :-o zahide de psikolog söyledi. Benim kız kesin kocişin kopyası olacak o zaman oy ben umudu keseyim bana benzemesinden...

Hehe.

Kesme umudunu canım.

Ben hamileyken kendime bakmadım ama kızımın herkes benim kopyam olduğunu söyler.

Iyi gunler hepinize kizlar
Ah canim cikti cok yoruldum butun evi temizledim sayilir
Bi toz alip camasirlari asmak kaldi
Sonrasinda dus alip,yemek yapmak var
Off cok yoruldum beeen
Bedenimi tasiyamiyor artik ayaklarim iflas etti agriyor
Hayirlisiyla bi dogursaydim da rahatlasaydim

canım bende kaç aydır yürüdüğüm zaman bazen fazla ayakta durduğum zaman, bazen bi gün çok yürümüşsem hem o gün hem ertesi günü uzannsam bile dediğin gibi sanki bi yara varmışta acıyormuş gibi bi ağrı oluyo...sol kasıkta oluyodu, doktorlar anlamadı neden olduğunu, en son 31. haftada gittiğinde dediğim acı artık karnımın alt kısmında oluyodu, doktor bebeğin başı aşağıda belki ondan oluyodur dedi.

aynen benimde akıntımla birlikte su gibi geliyor, ama kokusuz ve renksiz, doktor akıntıdır,suyun azalmamış dedi. benimde içim rahat değil, ama minnoşları kucağımıza alana kadar da içimiz rahat etmiycek zaten bu gidişle...

sen benden 3 hafta önde olduğun için yorumum biraz gereksiz olucak ama ben 37-38de düşünüyorum

Neden gereksiz olsun canım aşk olsun.

Bende yarın kontolüm var diye kasıklarımı aldım ağda ile, sabah duşta da malum yeri jiletlemiştim. Bacaklarımda dikkat çekmez şimdi.

Haftaya bende tümden yapayım demi?

Ohhhh misler gibi otur içinde.

Kızlar ben epizyotomi yapmasınlar istiyorum ama normal doğumda artık hep yapılıyormuş die okudum pöfff Sezeryandan deli gibi korkma sebebim kesik dikiş iyileşme sürecinden dolayı. Ee bunda da keserlerse yine uğraştırcak hem de daha hassas bölgemiz

Sag ol canim
Seni ornek aldim bu gun
Ama keske parca parca yapsaydim yoruldum
Yarin pencereleri silsemmi kayinvalidemimi beklesem o yapsa iyi olurdu

Ay utandım şimdi.

Ben oda oda yapıyorum canım.

Aslında bende her zaman tüm ev olarak yapardım ama şimdi dolap içleri vs. de elden geçiyor, atılacaklar atılıyor vs.

Benim camlarım çok kolay siliniyor çünkü hepsi içeri açılıyor, seninde kolay siliniyorsa ve gücün varsa sil canım.

Kayınvaliden gelince de ikramlıklar vs. hazırlarsınız.

Canım ilk kızımda 3 dikişim vardı kendi mi kesti, yırtıldı mi inan bilmiyorum bile.

Kestiği de diktiği de anlaşılmıyor.

Dikişler içinde her wc den sonra batikon sürüp saç kurutma mak. ile kurutmamı söylemişti doktorum ben sorun yaşamamıştım.

Öncesinde de sonrasında da acısı vs. yoktu.

bence yap çünkü senin erken doğum sabıkan var ne olur ne olmaz yani. zaten çıksa 20 günde çıkar en erken. o zamana kadar muhtemelen doğum yaparsın

bence yap çünkü senin erken doğum sabıkan var ne olur ne olmaz yani. zaten çıksa 20 günde çıkar en erken. o zamana kadar muhtemelen doğum yaparsın

Haha.

Çok doğru dedin valla.

Erken doğum sabıkam var, 35+1 iz. 35+6 da doğmuştu prensesim.

Valla canım en son 2 ay önce almıştım hala tam çıkmadılar, hamilelikten mi neden fazla uzamıyor.

Sende de mi öyle.

Ben dediğin gibi yarın ya kızımın odasını temizleyim yada kendi bacaklarımı.

Olmadı doğuma giderken birde jilet vururum, zaten tam çıkmaz o zamana kadar etkilemez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…