- 14 Ekim 2014
- 138
- 121
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.901
Benim arada oluyor akıntı çok değil canım, benimde her muayenede çok şükür sıvı iyi durumda o yüzden kafama takmıyorum canım Rabbim büyüktürBenim akıntım sürekli var.çok endişelendik başlarda su sandık biZde.acilde testte yaptılar amnion da normal görünüyor.kendi doktorum el ile de baktı kokusu yok dedi.enfeksiyon için antibiyotik vs. Bi ton şey kullandı. Kaşıntı vs şikayetim olmadığı halde ama yine hala akıntım devam ediyor.su gibi aynı ne rengi ne kokusu var.amnion suyu kokuyormuş sanırım...ama hala içim pek rahat değil açıkçası...
Arkadaşın suyunda anlaşılan kaçak dedikleri şey olmuş canım.
Doğum eyleminde gelen su gerçekten fark ediliyor.
İstemsiz ve çok geliyor.
Altına kaçırma gibi.
İdrar sanıp tuttuğun halde kendiliğinden akıyor.
Bende beraberinde nişanda gelmişti.
Canim eger fiyat olarak uygun bisey ariyorsan bak biz bunu aldik geldi cok begendm cok kullanisliKızlar merhaba bu travel sistem arabayla karşılaştım nette.ne dersiniz ozellikleri ve fiyatı gayet ıy geldi bana var mi kullanan bilen fikri olan?
gebe eğitimine gittiğimde de anlattılar canım dediğin gibi çok gelirse evet tutamıyormuşsun anlaşılıyormuş ama az az gelen de varmış böyle olursa anlar mıyız onu bilemedim. sonuçta az az gelse de bir gelmyee başladım mı durmaz sürekli ıslaklık olur sanırım dimi?
Kızlar çocuklarımız en çok kime bakarsak hakikaten ona benziyormuş :-o zahide de psikolog söyledi. Benim kız kesin kocişin kopyası olacak o zaman oy ben umudu keseyim bana benzemesinden...
Hadi bakalım inşallah :) eşime de benzese olur ama onun yüz hatları çok keskin kızda güzel durmaz heraldeHehe.
Kesme umudunu canım.
Ben hamileyken kendime bakmadım ama kızımın herkes benim kopyam olduğunu söyler.
Hadi bakalım inşallah :) eşime de benzese olur ama onun yüz hatları çok keskin kızda güzel durmaz heralde
sen benden 3 hafta önde olduğun için yorumum biraz gereksiz olucak ama ben 37-38de düşünüyorumarkadaşlar en korktuğum beden temizliğim olmadan doğuma yakalanmak.
Kaçıncı haftalarda düşünüyorsunuz?
Yürürken sağ kasığımda batma oluyor 2 gündürsizde var mı böyle bişey? Dün alışveriş merkezine gitmiştik yürürken çok canım yandı, bugün de hava güzel die çıktım ama batma olunca döndüm geri. Oğlumun kafası mı omuzu mu bi yeri denk geliyor sanırım sağ kasığıma baskı yapıyor. Yarın kontrolüm var bakalım sorcam neyin nesi.
Benim akıntım sürekli var.çok endişelendik başlarda su sandık biZde.acilde testte yaptılar amnion da normal görünüyor.kendi doktorum el ile de baktı kokusu yok dedi.enfeksiyon için antibiyotik vs. Bi ton şey kullandı. Kaşıntı vs şikayetim olmadığı halde ama yine hala akıntım devam ediyor.su gibi aynı ne rengi ne kokusu var.amnion suyu kokuyormuş sanırım...ama hala içim pek rahat değil açıkçası...
sen benden 3 hafta önde olduğun için yorumum biraz gereksiz olucak ama ben 37-38de düşünüyorum
Iyi gunler hepinize kizlar
Ah canim cikti cok yoruldumbutun evi temizledim sayilir
Bi toz alip camasirlari asmak kaldi
Sonrasinda dus alip,yemek yapmak var
Off cok yoruldum beeen
Bedenimi tasiyamiyor artik ayaklarim iflas etti agriyor
Hayirlisiyla bi dogursaydim da rahatlasaydim
Sag ol canimOhhhh misler gibi otur içinde.
Sag ol canim
Seni ornek aldim bu gun
Ama keske parca parca yapsaydim yoruldum
Yarin pencereleri silsemmi kayinvalidemimi beklesemo yapsa iyi olurdu
Kızlar ben epizyotomi yapmasınlar istiyorum ama normal doğumda artık hep yapılıyormuş die okudum pöfffSezeryandan deli gibi korkma sebebim kesik dikiş iyileşme sürecinden dolayı. Ee bunda da keserlerse yine uğraştırcak hem de daha hassas bölgemiz
bence yap çünkü senin erken doğum sabıkan varNeden gereksiz olsun canım aşk olsun.
Bende yarın kontolüm var diye kasıklarımı aldım ağda ile, sabah duşta da malum yeri jiletlemiştim. Bacaklarımda dikkat çekmez şimdi.
Haftaya bende tümden yapayım demi?
bence yap çünkü senin erken doğum sabıkan varne olur ne olmaz yani. zaten çıksa 20 günde çıkar en erken. o zamana kadar muhtemelen doğum yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?