- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #39.921
Puf acıktım, şimdi yersem eşimle yiyemiciim. Napsam ki.
7ye doğru canım.Kaçta geliyor canım eşin?
7ye doğru canım.
Öyle mi diyosun canım ya ben çok büyüttüm kafamda sanırım daha acılı zahmetli olucak sanmıştım. İnşallah seninki gibi hiç anlamadan atlatırım. Teşekkür ederim cevabın içinCanım ilk kızımda 3 dikişim vardı kendi mi kesti, yırtıldı mi inan bilmiyorum bile.
Kestiği de diktiği de anlaşılmıyor.
Dikişler içinde her wc den sonra batikon sürüp saç kurutma mak. ile kurutmamı söylemişti doktorum ben sorun yaşamamıştım.
Öncesinde de sonrasında da acısı vs. yoktu.
Öyle mi diyosun canım ya ben çok büyüttüm kafamda sanırım daha acılı zahmetli olucak sanmıştım. İnşallah seninki gibi hiç anlamadan atlatırım. Teşekkür ederim cevabın için
Ben de doğumda bir tek dikiş olayından tedirgin oluyorum. Sonrası bakımından. İnşallah kolay olur hepimiz için.
Allah kolaylık versin canım.hayırlısıyla kucagına al inşallah bebeğini haberlerini bekliyoruz. :)Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Canim hayirlisiyla insallah kucagina alirsin bebisiniKizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Canim saglikla kucagina alirsin insallah Rabbim yardimcin olsun firsat buldugun zaman yaz merak ederiz seniKizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
O zaman yarin halim olsa silerim pencereleri olmadi k. v. yaparAy utandım şimdi.
Ben oda oda yapıyorum canım.
Aslında bende her zaman tüm ev olarak yapardım ama şimdi dolap içleri vs. de elden geçiyor, atılacaklar atılıyor vs.
Benim camlarım çok kolay siliniyor çünkü hepsi içeri açılıyor, seninde kolay siliniyorsa ve gücün varsa sil canım.
Kayınvaliden gelince de ikramlıklar vs. hazırlarsınız.
Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Canim cok gecmis olsun insallah iyi haberler werirsin bize. Duamiz seninleKizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Plasenta totalis oldugu icin...neden o kadar erken sezaryan zamanın
Rabbim yar yardimcin olsun cnm...Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?