2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar çocuklarımız en çok kime bakarsak hakikaten ona benziyormuş :-o zahide de psikolog söyledi. Benim kız kesin kocişin kopyası olacak o zaman oy ben umudu keseyim bana benzemesinden...
benim iki cocugumda babasina benziyor bu defa bana benzemesini cok istiyorum. psigologun dedigi dogru ise eger bu defada onlardan birine benzicek ben yine şansı mı kaybettim :)

Allah yardimcin olsun canim inşallah dogumun cok kolay ve kısa surede olur. bebegini selametle kucagina alırsın.

benim 1 ay sonra ihtiyacım oluyor ya nedense öyle dramatik bi azalma olmadı tüylerde. bacaklarımdakiler az çıkıyo onu farkettim de bikini bölgesi aynı gibi hala

kızlar bişey soracaktim. Uzun zaman önce bir arkadas yazmıştı burda,
gebeliğin son aylarına rezene çayı icilirse bebek doğduğu zaman gaz sorunu olmazmis
ne kadar doğru acaba bilginiz varmı bu konuda her gittiğimde doktora soracam diyorum aklima gelmiyor

Gecmis olsun canim saglik ocagina git istersen icin rahatlar sonra aklina takip daha cok stres yapma. Benim esim hamilelikde araba kullanmana izin vermedi cok panik bi insan oldugum icin. Sende dikkat et Allah korusun

Ben olsam doktora gorunurdum cnm. Korkmussun sonucta bayaa

cnm bence gitmelisin geçmiş olsun buarada. bişey yoktur ama için rahatlar.

Saglik ocagi yakindir, hemen git canim. Gecmis olsun. Kalp atislarini dinle en azindan. Kendini kasmissindir bebiste etkilenmistir muhtemelen. Haber werirsin bizede
Kızlar doktorumu aradım, sağlık Ocağı'na git, sıkıntı olursa bana gel dedi, sağlık ocağında kalp atışlarını da tekmesini de duyduk şükür. Eşim raporumu almayangittiğinde de doktorumla konuşmuş dakikada 140 atıyo die, normal demiş. Yola çılabilirsin dediler, şuan yoldayım.. Otobüsün acelesi varmış mola vermicez dediler bende durumumu izah ettim izbe bi tesiste durdular, indim yürüdüm bikaç dakika, tüm otobüs beni izledi allahım bgn tüm aksilikler beni buluyo ya hayırlısı.. 5-6 senedir bu yolculuğu yaparım ilk kez mola vermeden giden otobüse denk geldim
ne güzel sancını hissetmemen, Allah yardımcın olsun doğumun da kolay olur inş.. Erken doğum belirtin var mıydı önceden?

Ayyy canım benim ne güzel.

Bak benim ilk doğumum gibi süpriz bir şekilde sancısız bir şekilde ilerliyorsun.

Kolay bir doğumla yavruna kavuşursun inş.

Darısı ilk doğumumdaki ve seninki gibi hem bana hemde diğer bütün arkadaşlarımıza.

benim 1 ay sonra ihtiyacım oluyor ya nedense öyle dramatik bi azalma olmadı tüylerde. bacaklarımdakiler az çıkıyo onu farkettim de bikini bölgesi aynı gibi hala

Bende oldu canım tüğlerde azalma.

Vala kızlar arkadaşımız 37 haftalık demekki benim sabıkamdan değil de bu dönemde hepimizin maddi, manevi ve fiziksel hazır olması gerekiyor.

Bende haftasonu ayakkabılığı temizlerken eledim. giyilmeyen ama fazla yıpranmamış ayakkabılar yeni sahiplerine ulaştı şükür.

Ayyyy ne güldüm ne güldüm.

Kızım ödev yapıyor babası da kontrol ediyor.

Konu liderlik liderlikle ilgili 10 a yakın soru var, son soru da evinizin lideri kim.

Kızım annem yazmış.

Babası silip babam yazıyor, kızım değiştirip annem yazıyor, sonucu ne olacak acaba merakla bekliyorum.

:)

oh mis. ben de evi süpürüp sildim. tabi temiz olsun diye uzun uzun pert bir şekilde oturuyorum

Kızlar varis nasıl oluyor?
acayip bir bölgede damar kabarmış resmen varis mi oluyor o:/
zaman zaman ağrı da yapıyor

sanırım tarif ettiğin şey varis. ayaklarını yükseğe kaldır uzan, sola yat uzan. kan dolaşımını alakalı dinlenirsen azalır. ben evde geçirdiğim için olmadı daha birşey.

arkadaşlar en korktuğum beden temizliğim olmadan doğuma yakalanmak.

Kaçıncı haftalarda düşünüyorsunuz?

kol altı ve bikini bölgesi için muayene eldiveni tavsiye ederim. en acısız en seri. bacaklar ztn nedense uzanıyor müsaitsen makinaya alınsa uzun süre idare eder gibi. ama yani doğum gibi ciddi bir olay var önümüzde en büyük korkumuz beden temizliği olmamalı. ztn en fazla ne kdr olacak ki rezil olacağız.

ben süpürme silme işini yaptım salona taştayımda bütün elbiseleri ekleyeyim

Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Allah yardımcın olsun canım.sağlıkla kavuş bebeğine inşallah..Dualarımız seninle..

ay hadi hayırlısıyla sağlıklı haberlerini bekliyoruz.

happymilk.com.tr/Tum-urunler,LA_107-2.html#labels=107-2

bu arada emzirme vadileri elbiseleri bakıyorum nasıl giyineceğizde rahat rahat emzireceğiz.

sancı gelince cezveye koyup kaynana ağın bir şey vardı unutmayın bari :)

Canım tek avazda inşallah detlerya adetdendir:)allah yardımcın olsun allahım bizimde az kaldı heyecan yaptım ben

Ben dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize

Canım Allah yardımcın olsun..hayırlı haberlerinle bekliyoruz inş seni..günlerimiz aynıymış panik oldum bende şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…