2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim oğlumdada da alerjik astım var 6 yaşına kadar koruma altında olacak dedi dr.
bende ilk kez oldu..acaba yeni doğacak kardeşindede olur mu çok zor bu hastalık özelikle çocuklar için
senin ilk doğumun mu?
Ikinci cnm nenimde cocugumda var

Hikayeye ağladım birde oturdum üstüne yorumlarıniza ağlıyorum...
Allahim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarimiza...
Anne oluyoruz ,Allahim ne büyük bir mucize... Ben akşama kadar ağlarım artık ...
Ağlama güzel anne :)) hayat hepimizi heep güldürsün insallah :)

Peki canım öyle takip etmeye çalışıcam birde bizim ki çok farklı şekiller alıyor canım bazen çok hareketli oluyor , bazen de bi kaç gün hareketsiz kalıyor az hissediyorum sende de böyle mi

canım benim öyle, bazen inanılmaz hareket ediyo, çok mutlu oluyorum, ama bazen de çook az hissediyorum...

kızlar dün sezareyn tahlil sonuçlarım belli oldu...

sonuc spinal anestezi tam istedigim gibi ...
kardiyoloji carpinti icin ilac yazdi...
sezaryan tarihim kesinlesti...
25 mayis kayda girdi...
24 unde pazar oglen yatisim yapilacak insaallah...
yanliz sıkı tembihlediler kanama az cok hemen geliyosun totalis bi anda kani bosaltir sezaryan gununu bekleme dediler... insaallah olmaz...

dua edin inşaallah...

Rabbim cümlemizi selametle kurtarsın amin... :)

Hikayeye ağladım birde oturdum üstüne yorumlarıniza ağlıyorum...
Allahim sağlıkla kavuştursun hepimizi evlatlarimiza...
Anne oluyoruz ,Allahim ne büyük bir mucize... Ben akşama kadar ağlarım artık ...

bence çok ağlama, sonra miniğin acaba annem bana kavuşmak içinmi bu kadar ağlıyo diyip, sana sürpriz yapmaya kalkmasın......
şaka maka dün gece rüyamda sabaha kadar su gelmesi, doğum yapma gibi gibi şeylerle uğraştım... her sabah uyanır uyanmazda acaba bugün doğuran varmı diye sorar olduk... inşallah miniklerimiz zamanında sağlıkla gelirler kucağımıza..

şimdiya kadar bi sorun yaşamadınız, şunun şurasında yirmi günden az kalmış, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım. Rabbim yardımcın olsun..

Valla canim cok iyi tespit yapmissin. Hakikaten bana geldiginde bile vivianne bu uemegi cok sever deyip nohut yemegi yapmis. Isten bir geldim evde nohut. Ben hayatimda yemem nohut yemegi sasirdim. Esim dedi ki sen cok seviyormussun ben de duyunca sasirdim ben seni hic nohut yerken gormedim dedi. ya benim canim çekmişti dedi annem ben sok. O aksam pilav yogurt yedim :)

canim allah sabir versin bizlere. Ins. Bebekler gelince boyle kenara cekilmezler. Kimi esler sadece sevip kenara cekiliyor ya ins. Bizimkiler onlardan olmaz.

Peki canım öyle takip etmeye çalışıcam birde bizim ki çok farklı şekiller alıyor canım bazen çok hareketli oluyor , bazen de bi kaç gün hareketsiz kalıyor az hissediyorum sende de böyle mi
hem de nasıl bazen karnımı çalkalıyor dansözler yapar ya karşıdan öyle görünüyor çok komik yaa..bazen de dediğin gibi çok sakin oluyor

Ben buldum internet sitesinden:)bugün yarın gelir.benim allaha şükür ilk doğumumda zor değildi ama seninki ayrı bir rahat geçmiş maşallah almadan edemedim otu
hangi siteden aldın cnm. olmadı eminönünden bakacağım bn

ha göbeğimdeki şişlik gitse hareket edebilsem çok şükür kendi işimi kendim görürüm. Allah kimseye muhtaç etmesin gençken de yaşlılığımızda da

oyyy saglıklı banyoları cok olsun inşaallah....

Rabbim ne güzel dogum nasip etmiş maşaallah...

ağlayarak okudum...
ilk doğumum gibi aynı herseyi görüp o anda yaşamak öyle güzelki...
gözümde canlandı tekrar...
tek farkı dikişliydi benim... ende sandalyede gelmiştim odaya bebek benden önce gelmişti kimse inanamıyordu...

ALLAH analı babalı büyütsün cnm ....
annelik böyle işte...
doğdugu an sanki öncesi yokmuş gibi hayatının...
hayırlı olsun

Canım okurken tüylerim diken diken oldu. Annelik ne güzel bi duygu. Rabbim bebişine tüm ömrü boyunca sağlık versin

Ağlama güzel anne :)) hayat hepimizi heep güldürsün insallah :)
Ah caniiim...amin amiiin...
Ben böyle dygusalimdir... Her şeye ağlarım :)
Sen nasilsin kuzum, agrim sizin var mi?
Dün gece kasigim inceden sizladi benim ilk defa oldu...hala sizlamaya çalışıyor gibi :)

şimdiya kadar bi sorun yaşamadınız, şunun şurasında yirmi günden az kalmış, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım. Rabbim yardımcın olsun..
amin cnm cümlemiz selametle kurtulalım bebişlerimizle inşaallah...

Masallah canim size
Cok duygulandim ben
Insallah hepimiz boyle rahat dogurup buraya senin gibi yazariz

İnşaAllah gününu bekler kuzucuk...

Hadi gözün aydın olsun canimm:))

www.onlinehelal.com du sanırım canım yanlış hatırlamıyorsam.google yaz meryemana eli otu diye bu site çıkıyor zaten.kapıda ödemeside var.

Ah caniiim...amin amiiin...
Ben böyle dygusalimdir... Her şeye ağlarım :)
Sen nasilsin kuzum, agrim sizin var mi?
Dün gece kasigim inceden sizladi benim ilk defa oldu...hala sizlamaya çalışıyor gibi :)
Sabah kalktigimda oluyor canim.
Gece de kotu ruya gördüm. Uyandim cok sıkışmıştım tuvalete ama kalkmak istemedim hiç. Kalktim gittim tabi mecbur sonradan gecti. Dün vardi agrim ama bugun cok sukur henuz birsey yok. Guzelce uykumu da aldim bi temizlik yapayim diyorum evi supureyim, ortaligi toplayayim kuzumun cicilerini yikayayim :)
Pijamalari kiziminkilerle atsam birsey olmaz heralde ddi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…