2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaar bsy sorucam. Bebegimin dslarini yikicam artik. Ama yikadiktan sonra asmam mi gerekiyo yoksa kurutma makinasindami kurutsam daha iyi olur. hazirligini yapan anneler paylasir misiniz
Ben bebisin kiyafetlerini yikamadiiim kendime pijama takimi gecelik almadim ne rahatlik bilmem bebisin kiyafetlerinin bir kismi burda yani konyada bir kismi adanada annem almis ustelik erken dogum riskim var 34 hafta bitince adanaya gidecem dogum icin oorda hazirliklari yapacam insallah dogurmam ozamana kadar

Canimm ne duruyosun ozamannn dikkat ett, konyayla adana arasi 5 saat mi suruyoduu. Sakincali olmasinn. Buarada benide dogum icin cagiriyolar adanaya ama ben gitmicem

Hepiniz3 tek tek tesekkur ederim Allahim herkese isteyen herkese nasip etsin ins
amin inşallah..canım birşey sormak istiyorum; meryem ana otu siparişi verdim ben alıcam ama nasıl yapılıyor? yani kaynatıp da suyu mu içiliyor yoksa demleyerek mi yapılıyor? yardımcı olursan çoook sevinirim :)

Kiyafetleri yikamaktan vazgectim, sadece hastane çantasına koycaklarimi yikiyorum tekrar sonra pijamalarimi yikayacagim. Annem de getirecek cunku biseyler hepsini birden yikariz artik :)

Araştırdım ben biraz ılık biraz sıcak suyu sürahiye döküp otu içene atıcaz ot demlenecek biraz hemde açılacak çiçek gibi.o açıldıkçada annenin çatısı genişliyormuş.doğum bittikten sonrada sudan çıkarmayı unutmayın yazıyordu çünkü o çiçek gibi açılan ot sudan çıkınca tekrar kapanıyormuş.buda annenin rahmi toparlaması manasına geliyormuş:)yani suyunu biraz fazla koy biraz iç doğumdan önce ve suyun içinde bırak.

Canimm ne duruyosun ozamannn dikkat ett, konyayla adana arasi 5 saat mi suruyoduu. Sakincali olmasinn. Buarada benide dogum icin cagiriyolar adanaya ama ben gitmicem
Yol sarsmiyo canim hic annemler sagolsunlar gelip de bir ay burda kalmiyolar evde bir kizim daha var 4 yasinin icinde ben de adananin sicaginda dogurmak istemiyorm ama mecbur...neyse ki ordaki doktoruma cok guveniyorum

Hic de kariaik degil öyle güzel anlatmissinki cnm kirk kere masallaahhhh. Allah hepimize boylesini nasip etsin..

ayyyy beni acaip ağlattın cok mutlu oldum ... hepsi gözümün onunden geçti maşallah cok güzel ve rahat geçirmişsin Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin oğluna ... bu arada kilosunu duyunca banada cok moral oldu inşallah bnmde oyle olur. yüzümde bi gülümseme gözlerimde yaşlar .. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN :)

Canim Allah anali babali buyutsun minik kuzunu. Cok duygulandim. Ne kadar guzel bir dogum yapmissin oyle. Insallah bize de kismet olur

Ben de buradan.Allah hayırla kavustursun seni de mesleğine.Zübeyde hanıma giden 2 tanıdığım var biri doğum yaptı biri yakında yapcak.memnunlardi.hatta ozelle birlikte gidiyorlardı özeli bırakıp ona devam ettiler

yaa ne kadar ilginçmiş..canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için, ben yoksa kaynatıp dururdum yarın teslim edeceklermiş saklarım doğuma kadar senin dediğin gibi yaparım

Kızlar hamilelikten dolayı hemiroid yani basur olusan var mı aranızda bende oldu hic rahat edemiyorum . Dogumdan sonra gecer mı acaba bide su gobekteki kahverengi cizgi de gecer mı bilen war mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…