2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ne dıyecegımı bılemıyorum kelımeler bogazıma dugum resmen aglaya aglaya okudum dogumunu Rabbim bize de nasip etsın ıns boyle guzel bır dogum, bebegınle hayırlı guzel gunler gorun ıns

Umreye giden bi tanidigimiz getirmisti bize. Ama istanbulda eminonunde falan vardir mutlaka alin bulun onu. Inanmamistim ama Allahin hikmeti iste ona bagliyorum ben bu kadar kolay dogumu:)
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın. O otu içmemiz mi gerekiyor? Bn sadece suyun içine koyup açılması gerektiğini duymuştum .

Oy gozlerimden iki damla yas akti bile... cok guzel bir dogum hikayen var canim allahim herkese boyle dogum nasip etsin. Oglun ve sen saglikla, mutlulukla yasayin insallah. :))

Umreye giden bi tanidigimiz getirmisti bize. Ama istanbulda eminonunde falan vardir mutlaka alin bulun onu. Inanmamistim ama Allahin hikmeti iste ona bagliyorum ben bu kadar kolay dogumu:)
Ben buldum internet sitesinden:)bugün yarın gelir.benim allaha şükür ilk doğumumda zor değildi ama seninki ayrı bir rahat geçmiş maşallah almadan edemedim otu

sen değil o hamile sanki benim de eşim benden hasta. paso yorgunum yok belim ağrıyor. evde iş yaptıramıyorum. dün nevresim değişiyorum sen dur hastasın sen yorulma dedim insan iş söylerken yapmaktan daha çok yorulur mu.
Tabi geldiğinde ve kullandığımda bilgi veririm canım.en kullanışlısı buydu.hem biryere giderkende yanımda taşırım dedim beşik niyetine.
ben de en baştan beri aklımda o. hem anne yanı beşik hem de bebek arabasının ana kucağı olunca hevesle fazladan mı alıyorum diye ikileme düştüm.
maşallah ya herkes gb beni de ağlattın.

Çok güzel anlatmışsın canım , ne güzel Rabbim kolaylık vermiş sana ... oğluşuna da sana da maşallah iyi olmanıza sevindim Rabbim bizlere de kolaylık versin inşallah

maşallah size, o kadar güzel anlatmışsınki okurken film izliyormuşum gibi gözümde canlandı, gözlerim dolu dolu oldu...bende biran önce bir ay sonraya gitmek ve doğum yapmak istiyorumay allahım yerim o gelir gelmez annesinin boynuna sarılan miniği... bi arkadaş yazmış,bende tekrarlıyayım, inanıyormusun böyle şeylere bilmiyorum ama, bence de çevrene, akrabalarına, eşinin akrabalarına falan çook anlatma canım, Allah korusun nazara gelme...

Okurken duygulandım.

Allahım ne kadar büyüksün sen, kimseleri darda bırakmıyorsun şükürler olsun.

Ne kadar kolay ve güzel bir doğum yapmışsın canım.

Yavrunla uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun inş.

Rabbim hiç acısını sızını göstermesin sizlere.

Darısı bizim gibi bekleyenlerin başına olsun.

Bende ilk doğumumu çok kolay yaptım ama senin doğumun resmen bir harika, benim kolay yaptım dediğim doğumdan bile kolay.

Ne güzel dikişin vs de yok.

Harika ötesi bir durum.

Peki canım öyle takip etmeye çalışıcam birde bizim ki çok farklı şekiller alıyor canım bazen çok hareketli oluyor , bazen de bi kaç gün hareketsiz kalıyor az hissediyorum sende de böyle mi

Gozlerimden şıp şıp yaşlar süzülüyor şu an...
Allahim ne guzel bir mucize...
Her sey bir anda olmasına rağmen ne guzel olmuş..evladinla ömür boyu mutluluklar canim benim...
Çok çok çok duygulandım inanmıyorum ya çok az kaldı kizima kavuşmama...gittikçe sabırsızlanıyoruz... İnşaAllah hepimiz kolaylıkla doğururuz... Amiiinn guzel dualarina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…