2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Di miii...
Yok en az 1 2 hafta daha beklesin, 36 yi dolduralim inşaAllah Caniim...:)))
Kiz bende dün gece öyleydim...
Etkilenmiş olmalıyım ki ayaktayken birden suyum boşaliyordu sonra doğum yapıyordum en sonundaysa minik mucizem kollarimdaydi...minicik ama çok güzeldi..:))

Benim de 17 olmuş aldigim kilo ve aksine asiri derecede tatli isteğim var dayanamıyorum ben okdr kilo aldim bebegim cok zayif Senle haftalarimiz ayni sayilir senin bebik kac kilo cikti doktor zayif mi dedi alt sinirin altinda olmadigi surece sorun degil dedi benimki bi de benin fl si falan da geri karin cevresi falan tek kilo degil bitek kafasi haftasiyla uyumlu

Senle gunumuz ayni canim bende heran tetikdeyim. Sizlerin dogumunu duydukca sira bana gelio diyorum icimden. masallah subhanallah sana rabbim seni ve bebegini nazarlardan korusun annene felan okut kendini walla herkese nasip olmaz bole bi dogum koru kendini nazarlardan kem gozlerden. O dedigin otu nerden bulabiliriz. heryerde varmis sanirim ama hepsi gercek degilmis

Ohh yika yika...
Eğer rengi atmayacak gibiyse atarsin bence canim..ben atmadım çünkü guvenemedim rengi atar bebisinkileri boyar diye..:))

Bide yumuşatıcı koymadım bebisinkileri yıkarken.. sana kalmış yani pijamalari atıp atmamak :)

Yalancı sancılar mi başlıyor ki dedim.bende dün sizilari hissedince..

Ben kistim artik kendimi, aburcubur hicbsy yemicem bende toplamda 15 kilo almisim. Hangi ara aldim bilmiyorum. Ilk 4 ay 5 kilo wermistim oysabenim kafasi bi hafta, kilosuda bi hafta geride cikiyo us ye gore. Kilo 1900, boyu 43 cm. Doktor hic bsy demiyodu bu sefer dedi aldiklarini kendine bosa almissin bak bebegin zayif. Bi moralim bozulduki seninki kac kilo cikti canim

Hadi hayırlı olsun canım.

İnş. seninde gün saat belli.

Darısı bizlere inş.

Aa dogru yumusatici :)) onlari ayri atayim ben en iyisi :) ben deterjan almayacagim diyordum ama icim rahat etmedi yine haci sakirin granul sabunundan aldim dun, lavanta kokulu cok guzel kokuyor. Bakalim camasirlar da oyle kokacak mi :)
Bir de sabun rendeleyip bi tüle kizimin kiyafetlerinin arasina koymayi dusunuyorum. Hep mis koksun diye heheh :)) olur mu ki acaba :)

Yalanci sancilar bende basladi canim. Bazen aha doguruyorum diyorum.

Ben 32 arti 3te gittim canim 1600 gr 41 cm cikti boyu 11 gun geri gorunuyo kilo zaten geri ama dOktor saglikli bir sorun yok minyon olcak dedi bence seninki normal ya niye geri dedi ki bnm doktor 1850 civari normal dedi ama

Kokar inşaAllah caniim:)
Koy koy rendelemeden parcalara ayirip dolapta kiyafet aralarina bıraktığında da çok guzel kokuyor...her sey yavrukuslar için...miss koksunlar her daim :))

Hadi ya ben daha hic öyle demedim ama dun akşam ilk defa sanırım sancilar başladı dedim tabii yalanci olanndan
Öncesinde cok sırtım ağırdı çünkü eşime ovdurup durdum ama geçmek bilmedi...sıcaklık vardı yayılıyor gıbıydi...ilk defa oldu..

Bana bicak saplanir gibi oluyordu. Dun adet agrisi gibi hafif kasiklarimdan asagi dogru agri vurdu. Bugün insallah olmaz :)

Bugün sohbete ara ara dinlenirken katılacağım.

Yatak odasını temizliyorum, dolap içlerini vs. 4. makina çamaşır yıkanıyor.

Ne zormuş şu yatak odasını temizlemek.

Kizlaar bsy sorucam. Bebegimin dslarini yikicam artik. Ama yikadiktan sonra asmam mi gerekiyo yoksa kurutma makinasindami kurutsam daha iyi olur. hazirligini yapan anneler paylasir misiniz

Kizlaar bsy sorucam. Bebegimin dslarini yikicam artik. Ama yikadiktan sonra asmam mi gerekiyo yoksa kurutma makinasindami kurutsam daha iyi olur. hazirligini yapan anneler paylasir misiniz

Ben evde kuruttum canım.

Hala mis gibi deterjan kokuyor kıyafetleri.

aglayarak okudum ne guzel yazmissin.
sanada oglunada masallah Allah nazarlardan korusun.saglikli,guzel bir omur versin rabbim
darisi bizim basimiza ins:)

Bugün sohbete ara ara dinlenirken katılacağım.

Yatak odasını temizliyorum, dolap içlerini vs. 4. makina çamaşır yıkanıyor.

Ne zormuş şu yatak odasını temizlemek.
Evet çok zor yatak odası temizlemek..
sukur Rabbime ben temizledim daha yakinlarda..odanın şeklini degistirmistik beşik sigsin diye, o zaman çıkmıştı aradan elhamdülillah :))

Merhaba arkadaşlar bende Haziran annesi olucam nasipse. Ben Bursa'da oturuyorum Bursa'da olan ve devlet hastanesine giden varmı acaba ? Şimdiye kadar özel de devam ettim ama maddi olarak biraz zorlayacak devlet hastanesiyle ilgili hiç fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…