- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.461
Sağol canım cevap için Zübeyde de Yaşar can iyi doktor adını duydum fakat Zübeyde hastanesinde ablam doğum yaptı kötü anılarımız var Orayı düşünmem asla. Sen hangi hastaneye gidiyorsun ben şimdiye kadar doruk ta devam ettimBen de buradan.Allah hayırla kavustursun seni de mesleğine.Zübeyde hanıma giden 2 tanıdığım var biri doğum yaptı biri yakında yapcak.memnunlardi.hatta ozelle birlikte gidiyorlardı özeli bırakıp ona devam ettiler
canım açıkça konuşmak gerekirse bende ara ara oldu geçti..kanama ve ağrı da yapıyordu; sana tavsiyem hiç kabız olma, ıkınıp zorlama, orayı yıkarken dikkat et, şişlik her eline geldiğinde yavaşça içeri itmeye çalış zamanla toparlıyor geçiyor. hamilelikte oluyormuş hep, karında kahverengi çizgi ve tüylenme de oluyor ama doğumdan sonra geçiyormuş merak etmeKızlar hamilelikten dolayı hemiroid yani basur olusan var mı aranızda bende oldu hic rahat edemiyorum . Dogumdan sonra gecer mı acaba bide su gobekteki kahverengi cizgi de gecer mı bilen war mi
Adamda kalmicek yahuukızlar bu arada hepimiz otu aynı yerden alıyoruz galiba
aynen..adam sayemizde köşe olcakAdamda kalmicek yahuu
güle güle kullanın canım..üstü araba koltuğu olarak da kullanılıyor yanlış bilmiyosam, biz de öyle aldık; ayrıca ana kucağına da gerek kalmıyormuş..Teyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik
Nezaman yaptin canim. Benim icin erken mi sence
Evet çok zor yatak odası temizlemek..
sukur Rabbime ben temizledim daha yakinlarda..odanın şeklini degistirmistik beşik sigsin diye, o zaman çıkmıştı aradan elhamdülillah :))
Kiyafetleri yikamaktan vazgectim, sadece hastane çantasına koycaklarimi yikiyorum tekrar sonra pijamalarimi yikayacagim. Annem de getirecek cunku biseyler hepsini birden yikariz artik :)
Rabbim mutlulukla kullanmayıda nasip etsin canımTeyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik
Teyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik
Hayirli olsun canim. Gule gule kullaninTeyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik
Bende yarin basliyim artikkCanım benim erken değil.
Ben taaaaa 26. haftada hazırladım. :)
Nerden siparis weriyosunuz canim. Bende eksik kalmiyimaynen..adam sayemizde köşe olcak
Aynen canim bende öyle dedim kendi kendimeCanım durdurn durdun 4 gün daha dur bari anneni bekle.
11 inde gelecekti yanlış hatırlamıyorsam.
https://www.onlinehelal.com/urunler/meryem-ana-eli-otu-buyuk-boy/1374/ ben burdan aldım tavsiye üzerine sanırım burdan alıyor diğer anneler deNerden siparis weriyosunuz canim. Bende eksik kalmiyim
Tesekkurlerrhttps://www.onlinehelal.com/urunler/meryem-ana-eli-otu-buyuk-boy/1374/ ben burdan aldım tavsiye üzerine sanırım burdan alıyor diğer anneler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?