2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sağol canım cevap için Zübeyde de Yaşar can iyi doktor adını duydum fakat Zübeyde hastanesinde ablam doğum yaptı kötü anılarımız var Orayı düşünmem asla. Sen hangi hastaneye gidiyorsun ben şimdiye kadar doruk ta devam ettim

Kızlar hamilelikten dolayı hemiroid yani basur olusan var mı aranızda bende oldu hic rahat edemiyorum . Dogumdan sonra gecer mı acaba bide su gobekteki kahverengi cizgi de gecer mı bilen war mi
canım açıkça konuşmak gerekirse bende ara ara oldu geçti..kanama ve ağrı da yapıyordu; sana tavsiyem hiç kabız olma, ıkınıp zorlama, orayı yıkarken dikkat et, şişlik her eline geldiğinde yavaşça içeri itmeye çalış zamanla toparlıyor geçiyor. hamilelikte oluyormuş hep, karında kahverengi çizgi ve tüylenme de oluyor ama doğumdan sonra geçiyormuş merak etme

Teyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik
güle güle kullanın canım..üstü araba koltuğu olarak da kullanılıyor yanlış bilmiyosam, biz de öyle aldık; ayrıca ana kucağına da gerek kalmıyormuş..

Evet çok zor yatak odası temizlemek..
sukur Rabbime ben temizledim daha yakinlarda..odanın şeklini degistirmistik beşik sigsin diye, o zaman çıkmıştı aradan elhamdülillah :))

Oh ne güzel valla.

Dolap içleri bitti, elenecekler elendi, silip yerleştirildi.

Baza altı temizlendi.

2 Komidin kaldı, alezi yıkadım su geçirmez olduğu için yarına anca kurur. yarında nevresimleri ve perdesini hallederim.

Şimdi ara verdim.

Kiyafetleri yikamaktan vazgectim, sadece hastane çantasına koycaklarimi yikiyorum tekrar sonra pijamalarimi yikayacagim. Annem de getirecek cunku biseyler hepsini birden yikariz artik :)

Canım durdurn durdun 4 gün daha dur bari anneni bekle.

11 inde gelecekti yanlış hatırlamıyorsam.

Teyzoslar bugün de kızımın arabası geldi.gecen de size danistigim araba.dayanamadım artik aldım n11 den gayet uygun geldi.salı aldım bu sabah kapidaydi kargo.begendimde simdilik.bakalım kullandikca belli olacak artik

Güle güle kullanın canım.

Kaça aldın?

Hayirli olsun canim. Gule gule kullanin

kızlar bu arada ev temizliğine daha başlamadık, izne ayrılınca inşallah başlayacağım. sizden ricam ev temizliğinde neler yaptınız veya yapacaksınız yol gösterir misiniz? halıları yıkatmaya vereceğim, yüklük, dolap içleri ve hurçlar düzelecek, yastık yorganı güneşlendiririm, cam kapı zaten süpür sil onlar yapılacak...sizler vitrin, mutfak dolapları, kütüphane gibi veya tv ünitesi dolapları gibi şeyleri de temizlediniz mi? nereye kadar detaylandırmak gerek onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…