2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maşallah :) okurken gözlerim dola dola okudum. çok güzel bir doğum Allah herkese nasip etsin. Bebeğinide Allah sana bağışlasın. Sen anlatırken kendim yaşamış gibi hissettim sanki çok duygulandım..

Bugün sohbete ara ara dinlenirken katılacağım.

Yatak odasını temizliyorum, dolap içlerini vs. 4. makina çamaşır yıkanıyor.

Ne zormuş şu yatak odasını temizlemek.
bende bugün yatak odasını temizledim biraz, ama çok teferruatlı değil, biraz gardorabımı temizledim, birazda bebişin çantasının eksiklerini yerleştirdim..

Saydıklarına ek olarak eleme yaptım.

Giymediğimiz kıyafetleri eledim.

Vitrin içinde ve mutfak dolabı içinde ne var ne yok bulaşık mak. kısa programda yıkadım tekrar yerleştirdim.

Hem yaz temizliği hem bebek temizliği bir arada olacak gibi.

Ama henüz bitmedi çok yorucu.

Yatak odasında günüm geçti bugün ve daha tam bitmedi.

Beyaz olduğu için içlerini vs. cifledim hep.

yarına alezi serilecek, yastıklar yıkanacak ve nevresimi değişip perdesi kaldı.

yıkanmış Halısını diğer halılarımla birlikte haftaya pazartesi sereceğim inş.

bende bugün yatak odasını temizledim biraz, ama çok teferruatlı değil, biraz gardorabımı temizledim, birazda bebişin çantasının eksiklerini yerleştirdim..

Güle güle kirlet canım, çok oyaladı beni yatak odası.

Çok yoruldum.

Biraz ütüm ve anteler mutfaklar kaldı süpürülüp silinecek.

dinlenip onuda yapacağım.

yarında banyoyu temizlemeyi düşünüyorum.

cumartesi pazar da alışveriş ve gezme planlarım var.

kızım ve eşim evdeyken.

hoş cumartesi eşimin aylık nöbeti var ama olsun kızımla gezeriz.

Pazar da alışveriş.

bende bi yerde ota Meryem süreside okunması iyi diye okudum, o da ekstradan yapılabilir. bi de elemneşrahleke suresi var onu doğuma bi kaç hafta kala bol bol okumak çok iyi diye biliyorum, bende onu çok okumuştum ilk doğumumda, her ne kadar dikişlerimde olsa doğumum kolay olmuştu elhamdülillah...

Ay kızlar canim cikti. Matik deterjan olacak bi de. Makina kopurdu de kopurdu oy onunla ugrastim kac saat.... heralde fazla koydum deterjani

Doğum tarihlerimiz yakın canım seninle nasipse izine ne zaman ayrılacaksın acaba

arkadaşım çok güzel gelişmiş her şey Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
bizlere de nasip eder inşallah böyle kolay doğumlar.Güle güle büyütün.

bu arada hoşgeldin aramıza..benim de oğlum olacak inşallah :) ilk gebeliğim ve inanırmısın çoğu şeyi burdan öğrendim..okuyarak paylaşarak sorarak, gebeliğim süresince hep burdan hazırlandım. hekimden sorma çekenden sor demişler diye söz var ya çok doğru bence :) inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklayacağız :)

01 haziranda çalışıcam en son inşallah :) 28.04.2015 de ayrılmam gerekiyordu, aktarım yaptırdım. 02.06.2015 de tekrar rapor yazdıracağım..tarihlerimiz aynı gerçekten, tabi bebekler vaktinde doğarsa :)

Bende en son 1 haziran diyorum nasipse canım :) Son adet tarihim 23 eylüldü normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak..sağlıklı olsun da hayırlısıyla..senin melek kız mı erkek mi ?

Çokk doğru diosun canım..Ben de hamişliğimin ilk zamanlarından beri takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasip oldu tekrardan hoşbuldum diyelim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…