2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ikinci cnm nenimde cocugumda var
sezaryan mı normal mi olacaksın belli mi..
reflü rahatsızlığı da astım yapıyormuş..kontrole gidince dr. söyleyecem halan öksürük krizim devam ediyor ilaçlara rağmen..umarım doğuma kadar geçer yoksa sezaryan dikişlerimde sorun olur endişesindeyim.. kan sulandırıcı da kullanıyorum çünki..

Iyi aksamlar bayanlaraylardir takip ettigim halde giremedim siteye cunku sifremi unutmustumbugun girebildim cok sukurhalbuki en baslarda cok az kisi vardi burda masallah baya artmis sayimiz ve artmayada devam ediyor ne guzeldogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum darisi geriye kalanlarimiza insallah

cnm maşşallah ya hayatımda okuduğum duyduğum en güzel doğum hikayesi olmuş soluksuz okudum valla Allahım ne güzel kolay bi doğum nasip etmiş naptın kız çok mu dua ettin hayret valla çok özendim tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün Allahım hepimize böyle bi doğum nasip etsin inşallah

Ay bende mi mantı yapsam. Azcık yemek var ama yeter mi bilmiyorum. Kabak kızartayım diye gelmişti aklıma. Dusuneyim bakayım :)
Aynen valla düşün ben artık pratikten yanayım öyle saatlerce uğraşamıyorum napim.pofuduk bu arada doğum tarihlerimiz aynı bakalım önce kimin bebişi sabırsız çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…