2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım ben artık gün sayıyorum Perşembe günü gelmicenmi gibi geliyor zaman daraldıkça heyecan telaş sardı beni fena zamanda geçmiyor

Kozlar malumson haftalar. SSizde de adet sancisi gibi klasik agrisi oluyor mu. Bu arada 20kilo alnisim
canım başladı hafif sızılar bende 2 gündür...
ama çok hafif...
ben çok adet ağrısı yaşardım... yataklarda kıvrandırıp sonu acillerde biten...
o yüzden bunlar hafif şu an benim için , inceden sızılar :))

kiloyu takma kuzum..son zamanlar sağlıklarını düşünelim yavruların...
bende şu son 5 haftada 3 kilo aldım.. ki ayda 1 kilo alırdım...
ama ne yapalım son zamanlar geçip gidecek Allahın izniyle diyorum...

Kizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum
benim de bugün doğum günüüümmm....

nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş

canım zaten normal doğumda 1 gece kalıp çıkıyosun. devlet ya da özel farketmez 1 gece için ben öyle düşünüyorum. o yüzden ben üniversite hastanesinde yapıcam.

bi arkadaş daha vardı 14 haziran tahmini doğum tarihli. sırrıeyyan dı sanırım niki. baya çoğunlukta 7 eylül:)
Evet aslinda 14 hazirandi bnmde :) ne cok kisi varmis 7 eylulden :)))
Benim aslında 14 eylüldü sat ama bebiş hep önde çıkınca dr satımı değiştirdi. Hep 6-7 eylüle göre hesaplıyoruz. Ama bebişler sata göre dolduruyormuş gününü aslında. Ultrason tarihi yanıltıcı oluyor.

nice senelere bizlere
doğumgünün kutlu mutlu olsun esmacımm. kuzun sana doğumgünü hediyesi olsun bu yıl. geç bi hediye olucak ama en güzeli aynı zamanda

Gunaydinn kizlar :) dun doktora gittim. 34+4de bebisimin boyu 49 cm. Kilosu 2805 gr. Olmuss cok mutlu oldumm :) :) hersey yolundaymis. Fakat agrilarin articak artik rahatlik bekleme dedi doktorum
eyvah eyvah öyle mi dedi ....
Rabbim verecek sabrını inşaAllaah...

nice senelere bizlere
Dogum günün kutlu olsun kuzuuuuum
gulsah1489 seninde tatliiim iyi ki dogdunuuz :)
hepi börtdey tu yuu :))

canım zaten normal doğumda 1 gece kalıp çıkıyosun. devlet ya da özel farketmez 1 gece için ben öyle düşünüyorum. o yüzden ben üniversite hastanesinde yapıcam.
Ya sende özelde devam edip üniversite hast demi doğum yapıcaksın? Yoksa her ikisinde kontrollere devammı ettin?
Aslında uludağ üniv yapabilirim bende alayım randevu bakalım doktor ne diyecek

nice senelere bizlere
Nice yaşlara Ne çok boğa varmış haziran annelerinde. Benim de 2 mayıstı doğumgünüm Bikaç anne daha vardı. Kuzularımız bizim gibi boğa mı olcak acaba erken gelipte İkizler tanıdığım da hiç yokki. Nasıl bir karakter olurlar acaba?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…