- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.641
Heheh iyi yapican canimGünaydın güzel anneler,bizim ev temizliğine hala başlanmadı.Sevgili eşim acele etme diyor başka da bir şey demiyor.Bugün çıkıp bütün parasını harcayacağım bende
Yarin sabah sonunda gidicem tatlim. 1 ay oldu delirecektim az dahaaa
Seni boşu boşuna yolladım,asıl indirim yeni başlamış e bebekte Pelin.Bugün de ben gideceğim.Heheh iyi yapican canim
Calisanlari cok salakti yalniz canim haberin olsun da, sinir krizi gecirme sonraSeni boşu boşuna yolladım,asıl indirim yeni başlamış e bebekte Pelin.Bugün de ben gideceğim.Bana mesaj attılardı,mağaza açılışına özel indirimler var diye,yalancı pislikler.
Insallah canim benim cok heyecanliyim ne kadar oldu acaba melegimOy hadi bakalim. Iyi haberlerle gel insallahh :* :)
Insallah canim benim cok heyecanliyim ne kadar oldu acaba melegim
canım başladı hafif sızılar bende 2 gündür...Kozlar malumson haftalar. SSizde de adet sancisi gibi klasik agrisi oluyor mu. Bu arada 20kilo alnisim
bende öyleyim...Ay kızlae uyuyamıyorum ya bacaklarım kasılıyo uzattıkça uzatasım geliyo napıcam benn(
benim de bugün doğum günüüümmm....Kizlar gunaydin bana hic uyku yok az once kizimi okula esimi ise gonderdim kendimde tekrar yattim ama uyuyamiyorum karnimdaki bebisimde hickiriyor durmadan ayrica bugun benim dogum gunum bir yas daha yaslaniyorum huzunluyum
canım zaten normal doğumda 1 gece kalıp çıkıyosun. devlet ya da özel farketmez 1 gece için ben öyle düşünüyorum. o yüzden ben üniversite hastanesinde yapıcam.Merhaba canım yine çok uzaklara gitmemişsin sık sık gelirsin Bursa ya :)) Ben doruk hastanesinde evrim aydına devam ediyorum ama dorukta normal doğum 1800tl hamileliğimde herşey normal devam ediyor doktorum böyle giderse normal doğum olur dedi acaba doğumu devlet hastanesindemi yapsam diye düşünüyorum ama devlet hastanesi nasıl çok kritik bir karar sonradan pişman olacağım bişeyde yapmak istemiyorum karar veremedim
bi arkadaş daha vardı 14 haziran tahmini doğum tarihli. sırrıeyyan dı sanırım niki. baya çoğunlukta 7 eylül:)
Benim aslında 14 eylüldü sat ama bebiş hep önde çıkınca dr satımı değiştirdi. Hep 6-7 eylüle göre hesaplıyoruz. Ama bebişler sata göre dolduruyormuş gününü aslında. Ultrason tarihi yanıltıcı oluyor.Evet aslinda 14 hazirandi bnmde :) ne cok kisi varmis 7 eylulden :)))
doğumgünün kutlu mutlu olsun esmacımm. kuzun sana doğumgünü hediyesi olsun bu yıl. geç bi hediye olucak ama en güzeli aynı zamandabenim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
eyvah eyvahGunaydinn kizlar :) dun doktora gittim. 34+4de bebisimin boyu 49 cm. Kilosu 2805 gr. Olmuss cok mutlu oldumm :) :) hersey yolundaymis. Fakat agrilarin articak artik rahatlik bekleme dedi doktorum
çoook teşekkür ederim canım beniiim :)doğumgünün kutlu mutlu olsun esmacımm. kuzun sana doğumgünü hediyesi olsun bu yıl. geç bi hediye olucak ama en güzeli aynı zamanda
Dogum günün kutlu olsun kuzuuuuumbenim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
Ya sende özelde devam edip üniversite hast demi doğum yapıcaksın? Yoksa her ikisinde kontrollere devammı ettin?canım zaten normal doğumda 1 gece kalıp çıkıyosun. devlet ya da özel farketmez 1 gece için ben öyle düşünüyorum. o yüzden ben üniversite hastanesinde yapıcam.
benim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
Nice yaşlarabenim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?