2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet. Kanaman olmadikca suyun gelmedikce ve sancilar sklasmadikca panik ypma korkma normal dedi tabi bu nedense beni daha cok panik etti :)
Ay bu drlar bayılıyor en kötüsünü söylemeye. Benimde gecen gün kontrolümde çok aşağı inmiş bebeğin dedi ve yürümememi söyledi. Baskıdan dolayı ağrın olur çok ve bebekte erken doğabilir dedi. Ben de stres oldum o günden beri adım atmaya korkuyom ve ağrılarım oluyor ayakta kaldıkça. Psikolojikmi bilmiom ama hiç iyi hissetmiyorum

Ben en son 32+5 te gittim doktora 2 kilo olmuşuz biraz kilosu az geldi. Sizin kilonuz nasıl?
bende 32+4 te gittim 2100 dü canım ve doktor normal, haftası ile uyumlu dedi, dert etme

ben de araştırınca ikizlerin çok meraklı, girişken, aktif sorularıyla insanı yoran tipler olduğunu öğrendim

benim dr m de önemli olan sat dedi cnm yani bebeğin önde gitmesi filan etkilemio dedi.

teşekkürler canııımm... evet boğa analarıyık biizz
benimki boğalığa yetişmez gibi geliyor bana :)))
benim var amcam ikizlerdir... bir arkadaşım vardı ikizler...
birazcıııııkkk kendini biğenmiş benim tanıdıklarım ( söz meclisten dışarı )
şimdi vardır burda ikizler çok açılmayayım

şaka bir yana tanıdığım ikizler... gerçekten azcık kendini beğenmiş ,idealist , çalışkan ,okumayı araştırmayı seven tipler..
ama sakinken bir anda parlayan ve sonra hemen sönen tipler aynı zamanda

Ya benim bebis asagi inmemis ama bnde yururken baski hissediyorum. Yani bol bol yuruyim mi yurumiyimmi npiyim o zaman

benim dr de fazla ayakta kalma dedi ama ne mümkün istesem de çok fazla uzanıp dinlenemiyorum.gün boyu işte oturuorum ama akşam oluncada kızım acısını çıkarıo...çok yoruluorum ve baskı oluşuo gerçektende fazla ayakta kalınca. eee normal artık di mi ağırlaştı göbüşler

Ha gayret diyorum

Son 25 :))))) ben en son boyle esim askerdeyken sayiyodum
bende mezuniyet zamanı sayıyordum hehe

oyyhh zaten meleğimi özledim çok çok...
rüyalarımda gördüğümle yetiniyorum...

bu arada bişey soracağım herkese , dün akşam konuştuk da eşimle...
bebeğin başında nöbetleşe dururuz dedi...
niye ki dedim...
çocuk kusar nefes alamaz Allah korusun , nasıl anlarız bu durumu dedi ...
ben kusmasını düşünmemiştim ama daha önce aklıma gelen nefesini kontrol ederim sürekli oluyordu...

benim koca benden panikmiş onu gördüm...
var mıdır bir önerisi olan ?
yani bebeği şu şekilde yatırmalıyız vs. ?
gerçekten düşününce içinden çıkamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…