- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.661
eyvah eyvahöyle mi dedi ....
Rabbim verecek sabrını inşaAllaah...
evet evet benim de 7 eylül son adet tarihim hehebi arkadaş daha vardı 14 haziran tahmini doğum tarihli. sırrıeyyan dı sanırım niki. baya çoğunlukta 7 eylül:)
ohhhh iyi edersinGünaydın güzel anneler,bizim ev temizliğine hala başlanmadı.Sevgili eşim acele etme diyor başka da bir şey demiyor.Bugün çıkıp bütün parasını harcayacağım bende
ohh sonunda...Yarin sabah sonunda gidicem tatlim. 1 ay oldu delirecektim az dahaaa
yalancı sancıların mı başladı kuzum ??insan bekledikçe geriliyor yahu. üç gündür sancı kıyamet. o kadar yorgun hissediyorum ki. Allah yardımcımız olsun.
sağ ol bitaneciiikkiiimmm...Dogum günün kutlu olsun kuzuuuuum
@gulsah1489 seninde tatliiim iyi ki dogdunuuz :)
hepi börtdey tu yuu :))
teşekkür ederim çok çoook canıım...Canım doğumgünün kutlu olsun :)
Ay bu drlar bayılıyor en kötüsünü söylemeye. Benimde gecen gün kontrolümde çok aşağı inmiş bebeğin dedi ve yürümememi söyledi. Baskıdan dolayı ağrın olur çok ve bebekte erken doğabilir dedi. Ben de stres oldum o günden beri adım atmaya korkuyom ve ağrılarım oluyor ayakta kaldıkça. Psikolojikmi bilmiom ama hiç iyi hissetmiyorumEvet. Kanaman olmadikca suyun gelmedikce ve sancilar sklasmadikca panik ypma korkma normal deditabi bu nedense beni daha cok panik etti :)
bende 32+4 te gittim 2100 dü canım ve doktor normal, haftası ile uyumlu dedi, dert etmeBen en son 32+5 te gittim doktora 2 kilo olmuşuz biraz kilosu az geldi. Sizin kilonuz nasıl?
ben de araştırınca ikizlerin çok meraklı, girişken, aktif sorularıyla insanı yoran tipler olduğunu öğrendimNice yaşlaraNe çok boğa varmış haziran annelerinde. Benim de 2 mayıstı doğumgünüm Bikaç anne daha vardı. Kuzularımız bizim gibi boğa mı olcak acaba erken gelipte İkizler tanıdığım da hiç yokki. Nasıl bir karakter olurlar acaba?.
benim dr m de önemli olan sat dedi cnm yani bebeğin önde gitmesi filan etkilemio dedi.Benim aslında 14 eylüldü sat ama bebiş hep önde çıkınca dr satımı değiştirdi. Hep 6-7 eylüle göre hesaplıyoruz. Ama bebişler sata göre dolduruyormuş gününü aslında. Ultrason tarihi yanıltıcı oluyor.
teşekkürler canııımm... evet boğa analarıyık biizzNice yaşlaraNe çok boğa varmış haziran annelerinde. Benim de 2 mayıstı doğumgünüm Bikaç anne daha vardı. Kuzularımız bizim gibi boğa mı olcak acaba erken gelipte İkizler tanıdığım da hiç yokki. Nasıl bir karakter olurlar acaba?.
Ay bu drlar bayılıyor en kötüsünü söylemeye. Benimde gecen gün kontrolümde çok aşağı inmiş bebeğin dedi ve yürümememi söyledi. Baskıdan dolayı ağrın olur çok ve bebekte erken doğabilir dedi. Ben de stres oldum o günden beri adım atmaya korkuyom ve ağrılarım oluyor ayakta kaldıkça. Psikolojikmi bilmiom ama hiç iyi hissetmiyorum
hmmm...Evet. Kanaman olmadikca suyun gelmedikce ve sancilar sklasmadikca panik ypma korkma normal deditabi bu nedense beni daha cok panik etti :)
hmmm...
yani doğurmadan telaş etme demek istemiş
hadi hayırlısı canım...
gittikçe azalıyor zaman...
yanlış görmediysem sezeryan olacak demedin mi tatlım ?Ya benim bebis asagi inmemis ama bnde yururken baski hissediyorum. Yani bol bol yuruyim mi yurumiyimmi npiyim o zaman
Ay hadi inşallah tatlim.ohh sonunda...
vallahi ben bile merak ediyorum Yaren fıstığı...
3 ü devirmiştir çoktan ben diyeyim sana
yanlış görmediysem sezeryan olacak demedin mi tatlım ?
bol bol yurumeni gerektirecek bir durum olmaz o zaman
yoksa sıpacık erkenden merhabaa der annesine :)
bende mezuniyet zamanı sayıyordum heheHa gayret diyorum
Son 25 :))))) ben en son boyle esim askerdeyken sayiyodum
oyyy olmuştur olmuştur...Ay hadi inşallah tatlim.
Senin o güzel kalbinden geçtiyse olmuştur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?